Şimdi Ara

IPHONE'NUMU KAYBETTIM!!! NE YAPMALIYIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün 18:00 civarlari iphonenumu Bodrumda kaybettim. Bugün Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne ve Gümüşlük Jandarma'ya gidip imei ve gerekli bilgileri verdim.Yarında savcılığa dilekçe ile basvuru yapacagım. Bugun Icloud'dan gönderdigim cihaz bu sabah okunmuş. Bulan şahıs telefonu hep kapalı tutuyor. Bu nedenle cihazı uzaktan kitledim ancak konum servisleri kapalı olduğundan cihazın yerini tespit edemiyorum. Daha önce böyle bir olay gelenlerden tavsiyeler bekliyorum... ((((

• Vallahi bir soğuk su iç çok zor bulursun.İyi huylu bir adam bulmuşsa belki gelir ama çok zor.
  • Gecmis olsun hocam bulunur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bekleme aşamasındayım ama acil telefona ihtiyacım var. Olmuşken yine iphone olsun diyorum ancak bütcem max 1000 tl. bu fiyata yurtdışı simfree cihaz alırsam problem yaşarım diye endişelendiğim için tr çıkışlı bir iphone 4 almayı düşünüyorum.
  • Ağla Ağla Açılırsın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evden Çıkmayan Adam

Vallahi bir soğuk su iç çok zor bulursun.İyi huylu bir adam bulmuşsa belki gelir ama çok zor.

kardeş su içmekten başka yapabilceğin bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZULA_BABA -- 15 Ağustos 2012; 22:13:24 >
  • iGotYa var benim telefonumda.Eğer şifre yanlış girilirse ön kameradan fotoğraf çekiyor ve yerini bildiriyor(Mail ile) Ardından SMS ile diğer telefonuma mesaj bırakıp(Telefonun yerini),iPhone'un ekranında bir mesaj görünmesini sağlıyor
  • cihazı kitlemen hata olmuş.
    ne derece önemli bilgilerin olursa olsun cihazı takip edebilirdin,bulurdunda. sifreyi gönder iphone umu bul dan.

su içmekten iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.