Bildirim
Iphone mu htc butterfly mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4s
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4s alcam buyuk ihtimal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
nexus 4 -
Nexsus 4 diyosunuzda ben android telefona okadar para vermem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şarj konusunda iphone 4-4s modellerinde sorun yaşayacağını düşünüyorum.heleki internette çok gezinen biriysen htc yada butterflyı öneririm aralarındada butterfly bence ağır basıyor ekranı daha kaliteli s3ten ama harbi telefon vede sorunsuz kullanış isterseniz(şarj konusu dışında) IPHONE derim (4s) -
HTC Butterfly derim.Seni en az 1.5-2 sene götürür.Sonrasındada root-rom vs. yaparak en az 1 sene daha idare eder görüşündeyim.
WP daha iyi değil onun gelişmesi lazım.Metro arayüzüde hiç hoşuma gitmiyor.Ekranın yarısı kadar uygugulama simgesi var.
Nedenmi 4 ve 4S demiyorum?
Iphone 3GS'e olanlar olucak.Bu sene Iphone 4'ün fişini çekerler seneyede(en fazla 1.5 sene) Iphone 4S'in.Zaten yeni yeni güncellemeler verdikçe telefonun nekadar yavaşladığını hantallaştığını stabilitesini kaybettiğini biliyorsunuzudur. -
Tek söyleyebileceğim iPhone alma olacaktır. 4 yıl iPhone maceramdan HTC ye geçmiş biri olarak kesinlikle apple cihazlarına bulaşma... -
Kesinlikle HTC Butterfly
Çünkü , Daha yüksek veri aktarım hızı , Çok daha fazla bellek (RAM) , Daha güçlü işlemci , Daha büyük ekran , Daha yüksek pixel yoğunluğu mevcut bu da onu daha iyi kılar. -
HTC Butterfly bence şu ana kadar çıkmış telefonların içinde en iyi tasarıma sahip olanıdır ah bi de s modeli gelseydi g2 mi kullanırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X