Şimdi Ara

Iphone loading simgesinde kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .gif] Arkadaşlar lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyor yapadım zoruma gidiyor yapamamam, iphone loading simgesinde kalıyor ne recorvery ne dfu mod alıyor şarj bitene kadar orda kalıyor şarj yedikten hemen sonra iphone yeni sistem yüklüyor sonra reste atıyor tekrar loading e giriyor telefonu reset atmama zaman vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ozgurcan1 -- 8 Haziran 2014; 1:22:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dfu moda sen alamıyorsundur hangi aşamada olursa olsun dfu mod komutu verilirse girer

Cihazımızı açma / kapama butonuna basılı tutarak kapalı konuma getirelim.
    İki saniye açma / kapama tuşuna basarak cihazı uyandıralım.
    Hızlıca, açma / kapama butonu ile home (menü) tuşuna 10 saniye basılı tutalım.
    Açma / kapama tuşundan elimizi çekelim ama menü tuşuna basmaya devam edelim.
    10 saniye daha bekleyelim.

tam böylemi yapıyorsun ? yaparken ekranda çıkan şeyleri önemseme ve usb bağlı olsun
  • 2 gun once bi arkadasimin telefonunda ayni sorun vardi bataryayi cikardim taktim duzeldi.denemende fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iphone sevdamı devam ettirip iphone 5s space gray aldım 16 lık modelini . Herşey sorunsuz 2 gblık most wanted ve infinity blade 3 gibi oyunlar dahil herşeyi zerre kasmadan oynuyorum ancak olay şu ki telefonda ne zaman oyuna girsem arkadan elma logosunun altından biyerden ufak bi ses geliyor hani kur bırak oyuncaklar vardıya öncelerde kurup bırakınca vırrrr gibi bi ses çıkartırdı o şekilde bir ses geliyor menüye gelince o ses çok çok azalıyor . Klitleyince tamamen gidiyor . Kilitliyken menü tuşuna basıyorum yine birşey yok ne zaman kilidi açmak için kaydırın animasyonu çıkıyor o zaman ses ufaktan geliyor yine . Naçizane tecrübemle yorumladığımda büyük olasılıkla m7 den geldiğini düşünüyorum çünkü sistem boştayken ve oyunlarda bu saydığım işlemleri m7 yapıyor buyrun birde siz yorumlayın , cevaplayan cevaplamayan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
  • maximumpower M kullanıcısına yanıt
    Guzel kardesim cihazin garantiliyse servisi gotur derim, cunku burada ona yardimci olabilecek konumda degiliz, sadece yazilimsal sorunlara destek olmaya calisiyoruz bir de baska konuya yazip baskaninin sorununu baltalama lutfen, iyi pazarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Guzel kardesim cihazin garantiliyse servisi gotur derim, cunku burada ona yardimci olabilecek konumda degiliz, sadece yazilimsal sorunlara destek olmaya calisiyoruz bir de baska konuya yazip baskaninin sorununu baltalama lutfen, iyi pazarlar

Teşekkürler , de tabiki donanıma el atılmıycağının bende farkındayım yazma amacım benzer sorunları olan arkadaşların yorum yapmasıydı neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.