Şimdi Ara

İphone Kulaklık Takılı Sanıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 2G kafayı yedi.Dün müzik dinliyodum tam o sırada biri aradı kulaklığı çıkarıp açtım ama karşı tarafın sesi gelmedi mecbur kulaklığı takıp kullandım.Dünden beri telefon kulaklık takılı sanıyor arayanın sesi gelmiyo otomatik kulaklığa aktarıyor sesi ama takılı kulaklık yok ortada.Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz?

• reboot yaptın mı?
  • açtım kapattım düzelmedi sonra power+home tuşları ile kapatıp açtım gene düzelmedi kulaklığı 10-15 kere takıp çıkardım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 24 Kasım 2010; 15:02:06 >
  • garantili ise arıza yaptığında servise götür derim.
    O parça genelde lehimli oluyor. Apple da lehimli onarıma izin vermiyor bildiğim kadarı ile.
    Cihazın bu arızadan değişim olabilir.
    Ama lehimsiz bir malzeme ise kullanılan jak o zaman onarım yaparlar.
    küçük bir ihtimalde sıvı teması. Genelde sıvı temasında da bu tür arızalar boy gösteriyor.
  • Yaklaşık 2 hafta önce aldığım telefonda düne kadar herhangi bir sorun yokken dün kulaklikla müzik dinledikten sonra telefondan dışarıya hiç bir sekilde ses gelmemeye başladı kulaklığı takınca arama sesini yada şarkıları dinleyebiliyorum konusma sirasinda herhangi bi sorun yok fakat kulaklığı çıkardığımda telefon sessiz modda olmamasına rağmen sadece titriyo forumda biraz gezindim sorunun telefonun kulaklık modunda takılı kaldığını düşünüp 10-15 defa kulaklığı takip çıkarttım ama değişen bisey yok sizce ne yapmalıyım.
  • Kulaklık girişini ve dock girişini diş fırçasıyla hafif hafif bi temizlemeyi denermisin?
  • Telefonum 2G garantisi yok sıvı teması olduğunuda sanmıyorum.Zaten 10-15 kere kulaklığı taktım çıkardım şuan sorun yok çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Telefonum 2G garantisi yok sıvı teması olduğunuda sanmıyorum.Zaten 10-15 kere kulaklığı taktım çıkardım şuan sorun yok çalışıyor

sorunu hallettin mi yani
  • ıphone 4s kullanıyorum kulaklık takıyorum ses geliyo çıkarıyorum 5 saniye müzik çalıyo sonra tekrar kulaklık moduna geçiyo kafayı yicem nolur yardım edin
  • Su kaçırma gibi bir durum oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklığı taktığınız yeri temizleyiniz
  • içini temizledim herşeyi yaptım ama yine aynısı
  • donanım haber ailesi
     İphone Kulaklık Takılı Sanıyor Yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.