benimki de bugün kayıtlı gözüküyor yaa hayırdır sistemler açıldı heralde
evet arkadaşlar sistemler açık artık bir sorun yok...
bugun gittim 5 dakikada kaydettiler 1 saat sonra kontrol ettim kayıt işlemi gerçekleşmiş...
Yarım saat kadar önce Bakırköy İstanbul caddesi üstündeki TR extra'da YAPTIRAMADIM.. Ara ara gelip gidiyomuş, bakım çalışmaları varmış daaa....
Neyse yarın bidaha denicem, olmadı arkadaşı alıp başka biyerlerde denicem..
beyler bu arada 2007 pasaportları hala geçerlimi , ne zamana kadar geçerli olucak bilen varmı?
Bu ay sonuna kadar olması gerek..
arkadaşlar gg dan bir iphone aldım aldığım arkadaş kaydını doğubanktan yaptırdığını söylemişti ve aldığım günlerde cihaz sorgulattığımda kayıtlı görünüyordu ve bugün siteden tekrar sorgulayayım dedim ve cihaz kayıtsız çıktı şöyle ki kayıtdışı cihaz yazmıyor fakat sadece sorgulattığımda imei çikıyor ve yanında hiçbişey yazmıyor ne diyosunuz bu işe sadece alt tarafında Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır. diye bir ifade çıkıyor
Heryerde kayıt ettirirken pasaport sahibinin bulunması şart mı? Abim askerde bugün bikaç yere gittim sen git abin gelsin dediler Sizin kayıtlarda da böylemi oldu ?
evet istiyolar anca tanıdık biyer falan bulman lazım pasaport sahibi yerine imza atmak için
bakırköy capacity de yaptırabilirsiniz . turkcell extra...
bana cevap verecek yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: invaze
arkadaşlar gg dan bir iphone aldım aldığım arkadaş kaydını doğubanktan yaptırdığını söylemişti ve aldığım günlerde cihaz sorgulattığımda kayıtlı görünüyordu ve bugün siteden tekrar sorgulayayım dedim ve cihaz kayıtsız çıktı şöyle ki kayıtdışı cihaz yazmıyor fakat sadece sorgulattığımda imei çikıyor ve yanında hiçbişey yazmıyor ne diyosunuz bu işe sadece alt tarafında Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır. diye bir ifade çıkıyor
Çok Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: mszehir
bakırköy capacity de yaptırabilirsiniz . turkcell extra...
yarın gitsem bakırköy capacity de kayıdımı sorunsuz bi şekilde , pasaport - imei ikilisiyle halledebilirim öylemi ?
benim belgelerim hem turkcelde hemde vodofone da uzun zamandır vardı ama ikiside kaydımı yapamadı bugün bağdat caddesinde şaşkınbakkaldaki aveaya girdim 2 dkda kaydımı yapıp takip numaramı verdiler sonunda kurtuldum bu dertte stres yapmıştı valla
Kıbrıs gidiş kağıdı da bu amaç için kullanılabilir mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: invaze
belki İMEI yi yanlış yazmışsındır..dikkat edip tekrar denermisin..
kayıt dışı cihaz yazmıyorsa sanırım cihazın kayıtlıdır..
benimde ilk başta hiç bir şey yazmıyodu 1-2 hafta sonra kayıt dışı cihaz yazdı ondan hemen sonrada mesaj geldi şu gün kapatılacak telefonunuz diye. Oyüzden sen bi pasaport bulup tekrar kaydettir bence
ya benim sorum şu dielim usa den iphonu aldık havaalanındamı kayıt ettirmek lazım yoksa herhangi bi turkcell telsim avea bayisinden yapılabiliyormu? pasaport sahibi ve imei numarası yetrlimi şimdiden teşekkürler.!! bu arada telefon şubatda geliyor.
havalimanında yapılması gerekmiyo.. Herhangi birinin turkcell vodofone veya avea bayisinde olmasa bile abone merkezlerinden yaptırabiliyorsun.. Sadece imei numarası şubatta gelicekse iphone 2008 yılı içinde türkiyeye giriş yapmış bir pasaport ve pasaport sahibiyle yaptırabiliyosun
saol yardımın için... zaten gelen kuzenimle birlikte yaptırıcaz...