Şimdi Ara

iPhone kasa değişimi yaptırmayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple forumunu uzun süre takip etmiş olan eski Apple kullanıcılarındanım. Bir şey danışmak istiyorum:

Kardeşimde bir iPhone 5s vardı. Biraz hor kullanır cihazlarını. Kasa çizik içinde. Ben de, Aliexpress'ten sıfır kasa sipariş edeyim, cihazı yeni kasaya aktarayım diyorum (benim de temizlik hassasiyetim var). Bunu ben yapmayacağım, işini iyi yapan bir telefoncuya yaptıracağım.

Bunun bir zararı olur mu? Daha önce kasa değiştiren/değiştirten oldu mu?

Fikirleriniz önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Ağustos 2019; 12:19:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende telefoncuda değiştirmiştim 5s kasamı, çok kullanımdan telefonun kasası ellerin tuttuğu yerlerden erimişti resmen. Darbe falan yoktu bildiğin eridiydi:) sahte kasalar orijinale göre daha hafif oluyor memnun kalırsın. Aliexpress e hiç gerek yok telefonculardan al taktır direk kasma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Bende telefoncuda değiştirmiştim 5s kasamı, çok kullanımdan telefonun kasası ellerin tuttuğu yerlerden erimişti resmen. Darbe falan yoktu bildiğin eridiydi:) sahte kasalar orijinale göre daha hafif oluyor memnun kalırsın. Aliexpress e hiç gerek yok telefonculardan al taktır direk kasma.
    İnternete yaş kısıtlaması getirilmeli. Daha yazmayı bilmeyen, imla ve noktalama işaretlerinden haberi olmayan, cühela veletler basmış forumu.

Ne iPhone yazmayı bilir ne soru sormak için kullanılan "mi?" soru ekini ayrı yazar. Bu insanlar oksijen israfından başka bir şey değildir.

Neyse.

Fikriniz için teşekkür ederim. Ama yan sanayi kasa bile olsa dikkatliyimdir. Aliexpress'teki satıcılar, satıcı ile iletişime geçtiğim takdirde telefonun arka tarafındaki bilgileri yeni kasaya basılı şekilde gönderebiliyorlar. En azından aynı bilgiler kalmış olur :) Rose gold renk çok şık. Diğer kardeşimin SE'sinin rengi bu renk ve çok tatlı duruyor (5s için rose gold da düşünmüyor değilim).

Peki, sizin cihaz orijinali gibi duruyor mu? Renk tonunda farklılık var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Ağustos 2019; 12:18:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

İnternete yaş kısıtlaması getirilmeli. Daha yazmayı bilmeyen, imla ve noktalama işaretlerinden haberi olmayan, cühela veletler basmış forumu.

Ne iPhone yazmayı bilir ne soru sormak için kullanılan "mi?" soru ekini ayrı yazar. Bu insanlar oksijen israfından başka bir şey değildir.

Neyse.

Fikriniz için teşekkür ederim. Ama yan sanayi kasa bile olsa dikkatliyimdir. Aliexpress'teki satıcılar, satıcı ile iletişime geçtiğim takdirde telefonun arka tarafındaki bilgileri yeni kasaya basılı şekilde gönderebiliyorlar. En azından aynı bilgiler kalmış olur :) Rose gold renk çok şık. Diğer kardeşimin SE'sinin rengi bu renk ve çok tatlı duruyor (5s için rose gold da düşünmüyor değilim).

Peki, sizin cihaz orijinali gibi duruyor mu? Renk tonunda farklılık var mı?

Alıntıları Göster
    Bende 5S için kasa değişimi yapma düşüncesindeyim, ancak yeteri kadar tecrübem olmadığından bekletiyorum değişimi.

Siz de değişim sonrası neler yaşadığınızı paylaşırsanız forumdakileri bilgilendirmiş olursunuz.
    Teşekkürler.

• Ankarada bir servise gittim merak eden olursa pm yoluyla tavsiye verebilirim, kasa değişim ücreti çok ğahalı sanıyordum 110 tl mi neydi baya oldu gerçi (2 seneye yakın) , inanın ilk günden farkı olmadı tek fark telefonun bariz hafif olmasıydı. Hafiflikte malzemenin orj malzemeye nazaran dayanıksız bişey olduğunu gösteriyordu. Ben iphone x aldım, 5s i revizyon yaparak pedere verdim, gayet memnun şuan hala... gönül rahatlığıyla kasa değişiyor yani.

• Elimde 2-3 adet arızalı 5s mevcut. Kasalar tertemiz. İsteyene değişim yapabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.