Şimdi Ara

iphone kablosuz resim transferi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce çok uğraştım. 1 senedir telefonumdan resimleri transfer edememekteydim. Soket girişi ve İşlemci hasarlı olduğu için(ama tel çalışıyor ) aktarım yapamıyordum.

file transfer uygulamaları ise ucretsizleri limitli yada beceriksiz ücretli olanlarda baya zahmetli. Bump var hiç kullanamadım mesela :)

ve şimdi kazara bulduğum yöntem. kablosuz fotoğraf transferi yapamıyorsanız buyrun.

"Yandex.Disk uygulaması"
     iphone kablosuz resim transferi hk.

Yandex hesabınız olmalı tabi. uygulamayı kurduğunuzda otomatik fotoğraf transferi olsun mu diye soruyor. ok deyin ve transfer ayarlarını sadece Wi-Fi olarak ayarlayın. Böylelikle wi-fi olan ortamlarda yeni fotolar yandex.disk uygulamalarınıza otomatik yuklenecek.

Birden çok bilgisayara kurabildiğiniz masaustu disk uygulaması var yandex'in. onuda kurduğunuzda, bu disklere direk erişim sağlayacağınız bir klasör oluşur masa üstünde. evinizde işinizde ortak kullanın. Pc de uygulamayı açın fotoğraflar sürekli erişimde olacak. ister evde ister işte uygulama hangi bilgisayarda yuklu ise iphone disk uygulamasındaki tüm fotoğraflar orada. hatta maille vs gelen dposyalarınızı da diske attığınızda yine masaüstünüzden erişim sağlayabiliyorsunuz.

Umarım Faydalı olur.

• Dropbox , box , google drive kullanıyorum . Tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • icloud da aynı işi yapıyor. bilgisayarımda tüm icloud içeriğini görebiliyorum.
  • Dropbox iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

icloud da aynı işi yapıyor. bilgisayarımda tüm icloud içeriğini görebiliyorum.

ben yapamadım onu bi türlü.

dropbox diyen arkadaşlar geçen sene neredeydiniz yana yana arıyordum şu transfer olayını

valla yandex hoşuma gitti. evde-işyerinde-iphone da aynı veriye erişebiliyorum. şifre vs gerekmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

icloud da aynı işi yapıyor. bilgisayarımda tüm icloud içeriğini görebiliyorum.

ben yapamadım onu bi türlü.

dropbox diyen arkadaşlar geçen sene neredeydiniz yana yana arıyordum şu transfer olayını

valla yandex hoşuma gitti. evde-işyerinde-iphone da aynı veriye erişebiliyorum. şifre vs gerekmeden.

Başlat menüsünde çıkıyor. Ayrıca en az ms office 2007 kullanıyorsan outlook ile de otomatik entegre icloud. RNdevuların adres tehberin otpmatik transfer oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dropbox candir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wifi multiloader adlı programda bu işi görür , wifi üzerinden yolluyorsun resmi yahut videoyu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.