Şimdi Ara

IPHONE / ITOUCH LUTFEN YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Beyler Bayanlar,

    İznininiz olursa bisi sormak istiyorum. Sizce IPHONE 3GS 8GB bu zamanda, 2.el olarak (soylendigine gore cok temiz ve garantili) alınır mı ?
    Yoksa cok daha uygun bir fiyata ITOUCH 4.gen 8GB mı alınır.
    Yapmak istediklerim, yolculuklarda vs. kullanacagım. Ozellikle Telefonum e72 her siteyi hatta cogu siteyi acmiyor ve beni sinir ediyor baska sıkıntım yok o konuda. Internete girmek istiyorum alacagım cihaz ile. Ve cesitli uygulamalar vs. kullanmak istiyorum.
    Film ve muzigi saymama gerek yok sanırım. Cok asırı kullanmayacagım. Eger 3gs alırsam, e72 yi elden cıkarmayı dusunmuyorum, bilmiyorum ne yapsam :)

    Yardımlarınız icin tesekkurler dilerim hepinize simdiden !!



  • elden çikar 3Gs al derim, bir süre sonra hem telefon hem iPod eziyet gibi gelir sana. bir de özellikle internet kullanimi istiyorsun anladigim kadariyla, iPod alirsan sagda solda wi-fi arar durursun, ama 3Gs alsan bi internet paketi ile internet elinin altinda olur. diger yandan da buldugun fiyatlar arasindaki fark az çok E72 kadar vardir diye tahmin ediyorum, yani gidip iPod almaktansa E72'yi elden çikar iPod'a verecegin paraya ekle 3Gs al derim.
  • Tesekkur ederim hocam cevabın icin, peki biraz daha para biriktirip, iphone 4 un fiyatının ucuzlamasını veya yeni ip4 ucuz gelicekmis onu mu beklesem yoksa ip5 gelicekmis onu mu ? Elimde ayıptır soylemesi 700 tl gibi bir para var.
    Ayrıca her ne kadar laf etsemde e72 nin herseyinden, ozellikle mesaj vs. ozelliginden cok memnunum ( ben dokunmatik ekranda mesaj adam gibi yazabilecek gibi gelmiyor- bundan once philips in cıkardıgı x800 diye bi telefon bide 5800 nokia nın telefonları oldu, mesaj yazma konusunda beni deli ettiler- kendime dokunmatik ozurlu dedim ve bidaha dokunmatik telefon almayacagım dedim, gercekten cok sinirlendiriyodu, her dokundugumda cihaza ), ayrıca ben cihazlarıma biraz dikkat ederim, ona asırı ama asırı dikkat ettim, yani cok iyi durumda cihaz, sacma sapan fiyatlara yok yere satmakda istemiyorum.


    Buarada, dun arkadaslarlaydık, onlarda birinde samsung galaxy s var birindede 3g veya 3gs var yanılmıyorsam, durduk bi yerde, facebook a giriyolar, bole herseyi yapabiliyorlar, ben interneti cok kullanmayı seven ve kullanan insanım, arasında daglar kadar fark var oyle soliyim.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.