Şimdi Ara

İphone İpad için en uygun ve kaliteli kafaüstü kulaklık hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cehaletimi bağışlayın , sizlerden ricam iphone ve ipad için uygun olan (bazı kulaklıklar için anfi vs gerekir deniyor en iyi ses için) çok kaliteli kafaüstü kulaklık lazım. burada pahalı gelirse yurtdışından getirteceğim. o kadar marka model var ki kafam karıştı.sonuçta stüdyoda kullanmayacağım. hafif, mobil kullanıma uygun en iyilerden birşey lazım bana. yardımcı olursanız sevinirim
    heveslendik bir kere
    hepinize selamlar

• akg k420 den daha yüksek ve kalite li ses çıkaran alet yok hocam :) tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

akg k420 den daha yüksek ve kalite li ses çıkaran alet yok hocam :) tavsiye ederim..

Salla bol keseden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

quote:

akg k420 den daha yüksek ve kalite li ses çıkaran alet yok hocam :) tavsiye ederim..

Salla bol keseden

alala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

Arkadaşlar cehaletimi bağışlayın , sizlerden ricam iphone ve ipad için uygun olan (bazı kulaklıklar için anfi vs gerekir deniyor en iyi ses için) çok kaliteli kafaüstü kulaklık lazım. burada pahalı gelirse yurtdışından getirteceğim. o kadar marka model var ki kafam karıştı.sonuçta stüdyoda kullanmayacağım. hafif, mobil kullanıma uygun en iyilerden birşey lazım bana. yardımcı olursanız sevinirim
    heveslendik bir kere
    hepinize selamlar

Merhaba;

Klipsch reference one headphones alabilirsiniz. İphone kullanımı için control talk özelliği bulunmaktadır. Amfiye ihtiyacınız yok. Amfi kullanırsanız control talk özellikleri çalışmayabilir. Saygılar...

http://www.klipsch.com/reference-ONE-headphones

• teşekkürler arkadaşım inceleyeceğim. türkiyede var mı bu aletten?
  • quote:

teşekkürler arkadaşım inceleyeceğim. türkiyede var mı bu aletten?

Merhaba;

Türkiye'de olduğunu sanmıyorum. Yurtdışından getirteceğim diye yazdığınız için seçeneklerinizde bulunmasınız istedim. Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkürler.fiyatı uygun getirtebilirim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

quote:

teşekkürler arkadaşım inceleyeceğim. türkiyede var mı bu aletten?

Merhaba;

Türkiye'de olduğunu sanmıyorum. Yurtdışından getirteceğim diye yazdığınız için seçeneklerinizde bulunmasınız istedim. Saygılar...

hocam bu aletler neden türkiyede satılmıyor çok fakir ülkeyiz
  • @csurgeon

Siz bir fiyat alın. Mümkün mertebe Authorize dealer dan ürünü almaya çalışın. Fiyat tecrübelerinizi P.M yolu ile benle paylaşabilirsiniz isterseniz.
    Daha önce birkaç arkadaşa da ürün getirttik.

@gardanadam
    Bu işte incelik, hassaslık arttıkça haliyle bir sürü firma oluyor. Ve bir sürü ürün. Bu ürünlerden distribitörlük alıp satmak için belli bir sayıda ürün getirtmeniz gerekiyor. Fakir değiliz, fakat ithalat biraz zor.
  • AKG K451 saturnde deneyebilirsin clip zip ile amfisiz kullanıyorum çok memnunum ve şık kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

AKG K451 saturnde deneyebilirsin clip zip ile amfisiz kullanıyorum çok memnunum ve şık kulaklık.

basslarından memnun msuun hocam ?
  • quote:

quote:

AKG K451 saturnde deneyebilirsin clip zip ile amfisiz kullanıyorum çok memnunum ve şık kulaklık.

basslarından memnun msuun hocam ?

Aşırı bir bass performansı yok her özellikten eşit olarak var çok fazla bass dinleyen biriysen tatmin olamayabilirsin ama dubstep parçalarda benim için yeterli oluyor.
  • AKG 451 satürn harici nerede deneyebilirim bilen var mı? Media mark ta var mı?
    ya da diğer bir soru media markttan kulaklık alınır mı?
  • quote:

Merhaba. Bir kaç gündür araştırıyorum, İpod classic için bu aralıklarda bir kulaklık. Tek isteğim ses gerçekten tad versin, kaliteli olsun, doğal olsun ve bas-mid-tiz dengeli olsunlar, hemen hemen eşit dağılabilsinler. AKG Q460 kafama yatıyor gibiydi, bu modelde ona benziyor, gerçekten ses kalitesi hakkında ne diyebilirsin? Ve ses izolasyonu nasıl, çok ses veriyor mu dışarıya?
  • @AlpkanTR

Hocam izolasyonu mükemmel geçen taksimde eylem yapanların yanından geçerken çıt duymuyordum.Dışa ses veriyor diyorlar ben test etmedim.Baslar dengeli "mid-tiz " terimleri hakkında bi bilgim yok ne desem yalan olur.
  • quote:

@AlpkanTR

Hocam izolasyonu mükemmel geçen taksimde eylem yapanların yanından geçerken çıt duymuyordum.Dışa ses veriyor diyorlar ben test etmedim.Baslar dengeli "mid-tiz " terimleri hakkında bi bilgim yok ne desem yalan olur.

Cevap verdiğin için teşekkürler. Peki bu fiyat aralıgında, dediğim özelliklerde başka tavsiyelerino olabilir mi?
  • İzolasyonu cok basarili degil K451'in. Cunku ben de Q460 kullaniyorum ordan biliyorum. K451'den hicbir farki yok sadece Quincy Jones denen adama da para veiyorlar o yuzden kodu Q460.

Netlik gayet basarili, bass'lari cok iyi. Sahneler ve midler biraz zayif kaliyor. Noise cancelling ozelligi yok ama yani disaridaki sesleri engellemiyor ve disariya ses veriyor.

Tavsiye ederim. K451 veya Q460 hangisinin renkleri hosuna giderse onu al. Her seyi ayni cunku fiyati bile ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İzolasyonu cok basarili degil K451'in. Cunku ben de Q460 kullaniyorum ordan biliyorum. K451'den hicbir farki yok sadece Quincy Jones denen adama da para veiyorlar o yuzden kodu Q460.

Netlik gayet basarili, bass'lari cok iyi. Sahneler ve midler biraz zayif kaliyor. Noise cancelling ozelligi yok ama yani disaridaki sesleri engellemiyor ve disariya ses veriyor.

Tavsiye ederim. K451 veya Q460 hangisinin renkleri hosuna giderse onu al. Her seyi ayni cunku fiyati bile ayni.

İnanın karar veremeiyorum. Bass temelli bir kulaklık istemiyorum ama yeri geldiginde bassı da hissetmeliyim, derinden. Ve tizler,midler doyurucu olmalı belli bir doğallıkta. Px100 kullanıyordum, sizce bu 2 ürün umut verir mi daha iyisine? Gerçekten yazdığım özelliklere değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpkanTR

quote:

Merhaba. Bir kaç gündür araştırıyorum, İpod classic için bu aralıklarda bir kulaklık. Tek isteğim ses gerçekten tad versin, kaliteli olsun, doğal olsun ve bas-mid-tiz dengeli olsunlar, hemen hemen eşit dağılabilsinler. AKG Q460 kafama yatıyor gibiydi, bu modelde ona benziyor, gerçekten ses kalitesi hakkında ne diyebilirsin? Ve ses izolasyonu nasıl, çok ses veriyor mu dışarıya?

Merhaba arkadasim. Ben Q460 kullaniyorum senin gibi cok arastirdim acaba K451 mi alsam yoksa Q460 mi diye. Sonra ozellikleri ayni oldugu icin de renkleri daha hos olan, spor duran (siyah-yesil, kablosu da yesil) Q460'i aldim.

Bass'lari basarili. Yani tutup da bir 1000-2000 liralik kulaklik performansi bekleme ama verdigin paraya deger. Sahnesi ve midleri zayif bence. Yani arkadaki enstrumanlari tam anlayamiyorsun. Birbirine giriyor sesler biraz.

Disariya sesi soyle veriyor. Eger gece otobuste dinlersen herkes duyar ama normal hayatta duyulmaz. Ve disaridaki yuksek sesleri de azcik da olsa duyarsin.

Benim kulaklik 9-10 saat kulagimda kaldi oldukca rahattir. Tasimasi kolaydir, katlanir. Kutusu da var. Ben tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.