Şimdi Ara

iPhone Ingilizce Kelime Ezberleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
6.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Standart sürüm
    http://goo.gl/XVz2s

Pro sürüm 25-26 Haziran 4.99$ yerine 0.99$
    http://goo.gl/hj55O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 25 Haziran 2013; 10:46:09 >

• hocam üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum o kadar işime yarayacak bişey ki anlatamam!

tavsiye kısmına gelecek olursak bence anlamları türkçe ve ingilizce yazılmalı. Böylece daha öğretici olabilir. birde kelimeyi sözlü olarak duyabilirsek daha iyi olur.
  • Arkadaşın da dediği gibi telaffuz özelliği eklerseniz tadından yenmez. Bir de İspanyolca'ya el atın hocam valla sözlük bulamıyoruz İspanyolca-Türkçe :D
  • kelime tekrarlama bildirim ekranında çıksın.tekrarlama süresi bulunsun.Ayrıca kelimeler seviyelere göre ayrılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedambian

kelime tekrarlama bildirim ekranında çıksın.tekrarlama süresi bulunsun.Ayrıca kelimeler seviyelere göre ayrılsın.

Birde bu dedigim isinizi zorlastirabilir ancak kelime ezberleme teknikleri ekleyebilirsiniz

Ornegin
    Bleech kelimezi beyazlatmak demek bunu pilic olarak hatirlarsak bu pilicide beyaz bir boyaya bandirirsak aklimiza oradan direk beyazlatmak gelir

Yani resimsel olarak boyle cizgi resim tarzinda 10 numara olur ve ilk ben satin alirim emin olabilirsiniz
  • quote:

kelime tekrarlama bildirim ekranında çıksın.tekrarlama süresi bulunsun.Ayrıca kelimeler seviyelere göre ayrılsın.

Bu güzel.
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bildirim ekranı şuanki sürümde zaten var. bence en önemli özellikte bu :) Gün içinde belli zamanlarda daha önce bilmediğiniz kelimeleri hatırlatacak. Kelime seviyelerini ayarlamak zor benim şuan o kadar kelimeyi gruplayarmam. Ama ilk başlarda aylar günler sayılar gibi ayrımları yapacacağım.. Buradaki bir kaç detayı paylaşmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Birde bu dedigim isinizi zorlastirabilir ancak kelime ezberleme teknikleri ekleyebilirsiniz

Ornegin
    Bleech kelimezi beyazlatmak demek bunu pilic olarak hatirlarsak bu pilicide beyaz bir boyaya bandirirsak aklimiza oradan direk beyazlatmak gelir

Yani resimsel olarak boyle cizgi resim tarzinda 10 numara olur ve ilk ben satin alirim emin olabilirsiniz

Akılda kalması için birşey ile bağdaştırmak harika bir fikir. Fakat bunların hepsini ben giremem. Kullanıcıların ilgili kelimeye görsel veya benzeştirme metni eklemesini sağlayıp interaktiviteyide arttırabilirim.

• kelime cumle icinde verilirse akilda daha kalici oluyor.
  • Güzel bir düşünce. Merakla bekliyorum.
  • Bekliyoruzz.
  • Öncelikle Tebrikler. Tam benim ihtiyacım olacak şey !

Daha çok kelime ve soru -cevap gibi yapabilirsin veya cümleyi verirsin yanlışını doğrusunu sorarsın..
  • çok basit olmasın, ingilizcesi belli bir seviyede olanlar için yada dil sınavlarına hazırlananlar içinde kelime paketleri olsun. isteyen istediği paketi satın alıp çalışabilsin. Birde olursa ingilizce bir kelimenin ingilizce cümle içinde kullanılmış bir örneğide verilirse tam süper olur.
  • Ekran görüntüsünde kulaklık olduğuna göre telaffuzu da var demek sanırım.Bu bile çok iyi bir özellik.Acaba telaffuzun doğruluğunu test etmek mümkün mü?İngilizce öğretim cd lerinde oluyordu bu.App için zor bir olay değilse iyi olurdu.

Amaç kelime ezberlemekse bazı kelimelerde resim kullanılabilir.Eşya,sıfat vs...Hatta bu kelimeler için anlamı sorulurken resimli seçenekte olabilir.

Başarılar çalışmalarınızda...
  • Mesela imkansız kelimeler ( impossible words) geliştirme bölümü hazırlayabilirsiniz. İleri düzey ingilizcesini geliştirmek isteyenlerin en çok sıkıntı çektiği konular arasındadır.
  • Sadece kelimeler olmasin.
    Zamanlarida isin icine katin bence.
    Sonra zamanlarla ilgili bosluk doldurmali sinavlar olsun...
    Yani direk kelime bilmek tabi ki onemli fakat cumle icinde kullanilisi daha da onemli.
    Zamansiz olursa hicbir manasi kalmaz.
    Cumle icinde kullanamaz kimse ogrendigi kelimeyi:)
    Tabi bide zamana gore cekimleniyor kelimeler.
    Bunlarda olmali diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

2.5 yıldan uzun süredir çalıştığım şirkette ios uygulamaları geliştiriyorum artık kendi adım ilede appstore da uygulamalarımın yer almasının zamanı geldide geçti bile, ek olarak kardeşlerimin ingilizcelerine de yardımcı olması açısından appstore'da kafamdakine yakın birşeyler bulamadım bu iki nedenden dolayı oturup kendim yazmaya karar verdim. Ne yazıkki benimde hayal gücüm bir yere kadar bu nedenle sizinde öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Kısaca eğer böyle bir uygulama satın olacak olsaydınız beklentiniz ne yönde olurdu.

Uygulamanın çoğu kısmı bitti önemli özellikleri konusunda şuan bilgi vermeyeceğim henüz bitmemiş ana ekran görüntüsünü temsili olarak paylaşıyorum.

Önerileriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim :)

açıkçası şuanda yurtdısında dil egitiminde olan biri olarak konusuyorumki tam ihtiyacım olan program.
    Seviye ayrımı yapılırsa eger mukemmel olur veya seviye ayrımı yapamasak bile her seviyeden kelimenin içinde bulundugu bir uygulama olması herkes için iyi olur.
    Teşekkürler böyle bir programla ugrastıgınız için
    En kısa sürede bekliyoruz :)

• uygulamalarınız free mi olucak yoksa installous'u mu kullanıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

uygulamalarınız free mi olucak yoksa installous'u mu kullanıcaz

installous kullanamamanız için elimden geleni yapacağım :) Tabiki ücretli server maliyeti ve harcanan bir emek var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.