Bildirim
Iphone ile uzaktan pc erişimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Erisebilirsin tabi ki. İlk tavsiyem teamviewer, ikincisi RDP. -
En iyisi teamviewerdır -
teamviewer ip4 kuruluyormu appstoreden birde ucretlimi acaba pcye de normal netten indirdim teamviewer kursam sorun olmaz degil mi _____________________________ -
Tw bedava tw pro var jb yaptiysan onu yukle yok sa free yi indir pc icin olanida bedava zati isini fazlasiyla gorur -
jb yapmadım o yuzden soruyorum zaten ucretlmi diye yardımlarınız icin cok tesekkur ederim _____________________________ -
Jb ye gerek yok isyerindekine netten bedavasini indir açınca id verecek birde şifre altta sürekli bağlı kalmak istiyorum veya benzeri bir link var onu tıkla şifre oluştur sonra iphone a ucretsiz surumunu indir aldığın id ve şifreyi gir istediğin gibi kullan pcyi ama kamerayı izlturmi bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: goktepe
Jb ye gerek yok isyerindekine netten bedavasini indir açınca id verecek birde şifre altta sürekli bağlı kalmak istiyorum veya benzeri bir link var onu tıkla şifre oluştur sonra iphone a ucretsiz surumunu indir aldığın id ve şifreyi gir istediğin gibi kullan pcyi ama kamerayı izlturmi bilmiyorum
iphone ile değil ama 2 pc ile denemiştim tw ile bağlanınca kameralar gözükmüyordu.. son sürümünü bilmiyorum denemedim.._____________________________ May The Force Be With You -
Paralı olmasa logmein harika bir app.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone biri arayınca telefon çalmıyor
- ll hangi ülke
- app store uygulama indirmiyor
- iphone navigasyon ilerlemiyor
- samsung klavye sesi kapatma
- samsung hard reset
- xiaomi 17 pro max vs iphone 17 pro max
- iphone 13 kılıfı 15 e olur mu
- iphone 17 pro max ekran fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler