Şimdi Ara

iphone ile dosya transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar iphone a bluetooth ile resim veya müzik transferi yapılamadıgını hepimiz biliyoruz.Şimdi mesela arkadasın telinde herhangi bir resmi almak istedik o mail ile resmi ekledi o resmi iphone umuzdan mail yoluyla iphone a alabiliomuyuz? bir soruy daha bu bluetooth aktarım sıkıntısı çözecek mesela paralı bir uygulama varmı apple store da ama telefonun garantisine zarar vermeyecek şekilde olmalı yani resmi bir uygulama parasıyla alabiliyormuyuz cok merak ediyorum, iphone almak isteyen birisi olarak.Şimdiden teşekkür ediyorum...

• jb varsa celeste kardeş. 10 dolar ama hakkını veriyor.
    garantiyide bozmaz.
    jbyoksa bump vardı ama karşıdada bump olmalı ve net paketin olmalı.
    gelen maildeki resimi kayıt edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 28 Aralık 2011; 11:13:51 >
  • garantiyi nasıl bozmuyor onu biliyorsan acıklarmısın kardeşim, çünkü forumlarda okdugum kadarıyla garanti dısına cıkar diyor. ve jail break dediğiniz olay hani resmi şekilde bi bayiden falan oluyormu, jail break dediğiniz bide tam olarak nedir? programın yazılımıyla mı oynuyorlar? birde benim zaten amacım burda iphone ile diger telefonlardan müzik resim vs. transferini yapmak, yada laptopun bluetooth özelliğiyle laptoptan aynı sekilde resim müzik vs. gönderebilmek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ios oyun dosya transferi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.