kolay gelsin bir sorum olcaktı bu iosda dosya transferini nasıl yapabiliriz mesela benim ipad subway surfer yüklüydü hepsi fulldü iphoneda aktarmak istedim oyun dosyasını ama yapamadım icloud falan denedim olmadı sonra yanlışlıkla ipadteki kaydımda silinde bende sinir oldum komple sildim oyunu bir yardımcı olun bunun kısa bir yolu yokmu
hocam ipadinize indirdiğiniz apple id ile iphone a girin.app store da güncellemeler kısmına gelin.satın alınanlardan hızlıca yükleyin.tabi wirelessten yapın bunu yoksa internetinizi sömürür.
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
hocam ipadinize indirdiğiniz apple id ile iphone a girin.app store da güncellemeler kısmına gelin.satın alınanlardan hızlıca yükleyin.tabi wirelessten yapın bunu yoksa internetinizi sömürür.
demek istediğim oyun dosyası nasıl aktarcaz oyun içersinde ilerlediğimiz kısmı iphone yüklediğimde baştan başlıyor yaptıklarımın hiçbiri olmuyor onu soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hsna
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
demek istediğim oyun dosyası nasıl aktarcaz oyun içersinde ilerlediğimiz kısmı iphone yüklediğimde baştan başlıyor yaptıklarımın hiçbiri olmuyor onu soruyorum
bunu jb olmadan yapamazsın hocam
jp yapıp iphone pc suite programıyla oyunun player dosyalarını bulup diğer apple aygıtına aktaracaksın. tabiki 2 üründe jb li olacak.