Şimdi Ara

İphone ile birlikte yeni sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,sipariş ettiğim iphone'um yakında gelecek ve sim kartımı micro sim olarak değiştirmek zorunda kalacağım.Sormak istediğim şey,rehberimdeki isimleri yeni simkarta nasıl aktarabilirim acaba? Şuanki telefonum N95 ve micro sim olmuyor buna.Yani telefona kopyalayıp telefondan sim e de atamam tekrar.Bunu nasıl çözebilirim acaba?

• micro simin normal sim kartlar gibi eklentisi var onları kırmadan normal sim olarak kullanabilirsin iphone geldiğinde o ekleri kırar ona takarsın
  • Anladım,teşekkür ederim.
  • Nokia Pc Suite ile kişilerini windows adres defterine at ve iphone ile senkronize et , sim kart ile uğraşmana gerek kalmaz
  • evett bende de nokia 6300 var ve windows adres defterine yedekledim, itunes dan da adres defteri ile senkronize ettim.. şu anda kaybolma dilinme derdi yok.. kesin çözüm.. 5dk lık iş.. simkart kapasitesiyle de uğraşmaya gerek kalmıyor..
  • Tamamdır teşekkür ediyorum.
  • benim gibi sim kartını makasla ufaltabilirsin :) nette ölçüler verilmiş ama ben onları önemsemeden ufalttım hattımı ve çalıştı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-sim ve mobil imza
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abone merkezleri halldeiyor
  • Bunların hiç birini yapmadan sizin kullandığınız şebekenin de bir rehber kaydetme özelliği var. Tek bir mesaj atıyorsunuz tüm rehberiniz kayıt oluyordu. Telefon kaybolsa bile numaralar kalıyor. Hala devam ediyordur diye tahmin ediyorum.
  • Ben Turkcell iletişim merkezinde iPhone'umu satın alırken, eski Nokia telefonumun içindeki bütün rehber bilgilerimi 2 dk. içinde iPhone'a yüklemişlerdi. Bunun için de herhangi bir ücret almadılar, yani kendiniz hiç uğraşmayın boşu boşuna, onlar hallediyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.