16 GB 1.1.3 OTB iphone aldıktan iki gün sonra sistem çöktü. (ekranda itunes ikonu ve ona uzanmış usb kablosu)Sonra demurro arkadaşın anlattığı gibi ziphone programı ile unlock yaptım. İlkten installer dan yüklediğim uyumsuz programlardan olduğunu zannettim. Fakat ondan olmadığını anladım. cihazları kardeşimle aynı yerden aynı zamanda aldık ve benim yüklediğim programları oda yüklemiş ama onunkisi problemsiz çalışıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı oalcak arkadaşlara şimdiden teşekkür
aldığın yere götürmeyi denedinmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: baek
16 GB 1.1.3 OTB iphone aldıktan iki gün sonra sistem çöktü. (ekranda itunes ikonu ve ona uzanmış usb kablosu)Sonra demurro arkadaşın anlattığı gibi ziphone programı ile unlock yaptım. İlkten installer dan yüklediğim uyumsuz programlardan olduğunu zannettim. Fakat ondan olmadığını anladım. cihazları kardeşimle aynı yerden aynı zamanda aldık ve benim yüklediğim programları oda yüklemiş ama onunkisi problemsiz çalışıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı oalcak arkadaşlara şimdiden teşekkür
telefona fazla yüklenmesen...yazilimlarin cogu zaten zarar veriyo iphone bide durmadan sil /kur muhabbeti mahvedio telefonu..bendede ayni sorunlar vardi artik yok duzeldi yani...
emrerl arkadaşım dediğinde haklısın ama dün akşam birkez daha deneyim dedim sistemi yeniden yükledim ve installer dan hiçbirşey yüklemedim sabah saate bakmak için cebimden çıkardığımda sonuç yine aynıyda cenkyyy nin dediği gibi sanırım aldığım yere götürcem. zaten götürecektim. götürmeden önce forumlara bir bakıyım dedim benim sorunumdan başka yaşayan var mı acaba ben mi bir yerlerde yanlış yapıyorum dedim teşekkürler