Bildirim
İphone için youtube mp3 indirme programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up + takip -
Malesef yok,download uygulamaları var da,hepsi video şeklinde indiriyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz geç olacak ama Full MP3 var,o Youtube videolarını mp3 olarak yüklüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler arkadaşlar 10 ay sonra olsada ben buldum istediğim programı full mp3 ister video şeklinde ister mp3 şeklinde indirebiliyoruz. -
bulduğunuz program nedir 15 gündür adam akıllı bir şey bulamadım. uyuz oluyorum iphone nin bu yönüne -
quote:
Orijinalden alıntı: çağlar_mavis
bulduğunuz program nedir 15 gündür adam akıllı bir şey bulamadım. uyuz oluyorum iphone nin bu yönüne
Tongbudan sınırsız mp3 indir. -
iTunes'dan satin almayi niye dusunmuyorsunuz ? -
Downloader diye uygulama var yeşil renkli simgesi o iyi
Downloads diye markette uygulama var. Onunla herşey indirebilirsin. Müzik, video,... ne gelirse aklına. Youtube-mp3'den çevirip de indirebilirsin. -
Up
yok mu hiç bilen gören -
https://itunes.apple.com/tr/app/music-downloader-pro-download/id914620526?l=tr&mt=8 bunu deneyin kendi icine mp3 olarak indiriyor ve arka planda dinletme ozelligi var
quote:
Orijinalden alıntı: realite90
Teşekkürler arkadaşlar 10 ay sonra olsada ben buldum istediğim programı full mp3 ister video şeklinde ister mp3 şeklinde indirebiliyoruz.
Hocam biraz geç alıntı olacak ama zamanında bende onu ipad e indirmiştim. Gayet güzel kullanıyordum sonra iphone alınca indirmeyi denedim bulamadım uygulama kalkmıştı storedan. Daha sonra bari uygulamanın içindeki müzikleri alıp atayım telefona dedim ama hiçbiri açılmadı. O program çok değişik bir formatta indiriyor sanırım sadece kendi içinde çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi
quote:
Orijinalden alıntı: realite90
Teşekkürler arkadaşlar 10 ay sonra olsada ben buldum istediğim programı full mp3 ister video şeklinde ister mp3 şeklinde indirebiliyoruz.
Hocam biraz geç alıntı olacak ama zamanında bende onu ipad e indirmiştim. Gayet güzel kullanıyordum sonra iphone alınca indirmeyi denedim bulamadım uygulama kalkmıştı storedan. Daha sonra bari uygulamanın içindeki müzikleri alıp atayım telefona dedim ama hiçbiri açılmadı. O program çok değişik bir formatta indiriyor sanırım sadece kendi içinde çalışıyor
Evet uygulama app store da kalktı ama satın alınanlara bakarsan tekrar bulup indirebilirsin.
indirdiğin müzikleri pc aktarmak için itunes/iphone/uygulamalar üzerinden en alta inip programın simgesine tıklayarak indirdiğin müzikleri pc ye aktarabilirsin
format olarak mp3 formatı değil m4a diye bir formatta indiriyor.
-
kardeş bu mp3 music apss storede hala mevcutmu -
Yok kardes bende sildigim uygulamalari cloud dan yukluyordum ama ordan dan kalkmis baska program kullaniyorum daha super son 1 haftada kesfettim
Mxtube kullanıyorum,ücretsizken indşrmiştim,şimdi de ücretsiz mi bilmiyom
quote:
Orijinalden alıntı: sindirgi
Yok kardes bende sildigim uygulamalari cloud dan yukluyordum ama ordan dan kalkmis baska program kullaniyorum daha super son 1 haftada kesfettim
Ne kullanıyorsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telefonda kayıtlı kişiler görünmüyor
- bu aygıt zaten bir apple kimliği ile ilişkilendirilmiş
- en iyi köpek savar uygulaması
- rehberde silinen numaralar mesajlarda görünüyor nasıl silebilirim
- whatsapp donuyor
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X