Şimdi Ara

Iphone için Şu Program Hayatımı Kolaylaştırıyor Dediğiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4s kullananlar şu program hayatımı kolaylaştırıyor. Tavsiye ediyorum dediğiniz app var mı? Varsa paylaşalım faydalı olsun..

Orneğin ben eşimle kullandığım ve epeyde kolaylık sağladığım bilinen bir uygulamayı tavsiye ediyorum. ( Arkadaş Bul )
    Diğer uygulamalar Dropbox,voxer,viber,tango,ibb vs...

EDİT : Tavsiye edilen programlar aşağıdaki gibidir. Bunun haricinde tavsiye edebileceğiniz program varsa paylaşımlarınızı bekliyoruz.....

Facetime. Yurtdisindaki akrabalarimla bedava gorusmenin en guzel yolu :D
    Whatsapp: herkesin kullandigi yine olmazsa olmaz.
    iMessage: whatsapp kullanmayan ablamla imessage uzerinden yazisiyorum. Faydali.
    Dolphin Browser: kesinlikle olmazsa olmazim, safari kullanmiyorum hic.
    İscep : kesinlikle olmazsa olmaz. Bu uygulamanin olmadigi bir telefonu satin almam bile..
    Viber: whatsapp ile ayni sebeple olmazsa olmaz
    Smartoffice2:her isimi goruyor
    Safetynote+ : onemli bilgilerim icin olmazsa olmaz
    Tuneindadio: tum dunya radyolarini takip icin en harika radyo uygulamasi ve olmazsa olmazim
    Busuu : yabanci dil ogrenimi icin guzel bir uygulama
    Google ceviri : kesinlikle olmali
    Dropbox : Bulut yedekleme sistemi. Dosyalarınızı yedekleyerek, her daim onlara ulaşma imkânı sunar.
    AVPlayer : Bence şu an iOS için en iyi video oynatıcı program. Tüm video formatlarını(.mp4, .mkv,...vb.) desteklemektedir.
    Shazam : Çalan müziğin kime ait olduğunu belirleyen bir program. Müziği açın ve programa dinletin.
    camera+: fotoğraf çekme ve düzenleme programı
    pro hdr: hdr fotoğraf çekme programı, tavsiye edilir.
    wifi photo: fotoğrafları rahatlıkla wifi üzerinden herhangi bir pc'ye aktarma programı
    alkışlarla yaşıyorum: geceleri bu programdan video izlemeden uyumam :)
    garanti cep şubesi: oldukça kullanışlı
    soundhound: gittiğim mekanlarda çalan parçayı öğrenmek için kullanıyorum, shazam alternatifi
    lg tv remote: televizyonumu kumanda ediyorum
    iMediaShare
    Kitcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grain2 -- 22 Mart 2013; 14:40:37 >

• iscep, ibb trafik, google translate benden de bu kadar. en faydalisi iscep benim adima.
    Ekleme:
    Facetime. Yurtdisindaki akrabalarimla bedava gorusmenin en guzel yolu :D
    Whatsapp: herkesin kullandigi yine olmazsa olmaz.
    iMessage: whatsapp kullanmayan ablamla imessage uzerinden yazisiyorum. Faydali.
    Dolphin Browser: kesinlikle olmazsa olmazim, safari kullanmiyorum hic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 21 Mart 2013; 15:51:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İscep : kesinlikle olmazsa olmaz. Bu uygulamanin olmadigi bir telefonu satin almam bile..
    Whatsapp: sevdiklerim yurtdisinda oldugundan bu da olmazsa olmaz
    Viber: whatsapp ile ayni sebeple olmazsa olmaz
    Smartoffice2:her isimi goruyor
    Safetynote+ : onemli bilgilerim icin olmazsa olmaz
    Tuneindadio: tum dunya radyolarini takip icin en harika radyo uygulamasi ve olmazsa olmazim
    Busuu : yabanci dil ogrenimi icin guzel bir uygulama
    Google ceviri : kesinlikle olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dropbox : Bulut yedekleme sistemi. Dosyalarınızı yedekleyerek, her daim onlara ulaşma imkânı sunar.

WhatsApp : Telefon numaranızı ekleyerek arkadaşlarınızla 3G veya Wi-Fi üzerinden mesajlaşmanızı sağlar.

AVPlayer : Bence şu an iOS için en iyi video oynatıcı program. Tüm video formatlarını(.mp4, .mkv,...vb.) desteklemektedir.

Shazam : Çalan müziğin kime ait olduğunu belirleyen bir program. Müziği açın ve programa dinletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 21 Mart 2013; 16:23:28 >
  • Arkadaşlar programların içeriğinden de bahsedersek daha iyi olur.

• Aklıma gelen bir uygulama var. Acaba belirli ayarlardan sonra gün içerisinde nerelerden geçmişiz bunu harita uzerinde kaydederek gösterecek bir uygulama varmı acaba?
  • whatsapp: açıklamaya gerek yok sanırım
    wifi photo: fotoğrafları rahatlıkla wifi üzerinden herhangi bir pc'ye aktarma programı
    avplayer: video oynatma programı
    soundhound: gittiğim mekanlarda çalan parçayı öğrenmek için kullanıyorum, shazam alternatifi

Bunlar olmazsa olmazlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • whatsapp ve viber diyebilirim
  • iMediaShare , onceden iPade indirirdim filmleri HDMI ile baglardim TVye oyle izlerdmi , ama bu programla kablosuz sorunsuz izliyorum
  • Yukaridakilere ek olarak soyliyebilecegim en onemli program ;
    " KitCam "
    Fotograf ve video cekmek icin alinabilecek en basit ama profesyonel program. Olmazsa olmaz. +
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

whatsapp: açıklamaya gerek yok sanırım

Lg tv remote programında televizyonun ne gibi özelliği olması gerekiyor.Bende 42 lg led var kullanabilirmiyim.Yada ne gibi bir ayar yapmam lazım.

• arkadaslar ilk mesaj editlense , herkes farkli programlar soylese daha yararli olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Dropbox : Bulut yedekleme sistemi. Dosyalarınızı yedekleyerek, her daim onlara ulaşma imkânı sunar.

WhatsApp : Telefon numaranızı ekleyerek arkadaşlarınızla 3G veya Wi-Fi üzerinden mesajlaşmanızı sağlar.

AVPlayerda , film oynatirken dublaji kendin secebiliyor musun? eger boyleyse cok iyi program bende var daha kullanmadim

TV icin 3D film izlicektim de o yuzden sordum filmi indirip Turkce sesi sonradan indirdigim icin sorun oluyor.. AVPlayerda Turkce dublaji secebilirsem baya iyiymis

• Safety P+V : Özel bilgi,resim,video...hepsini burda saklıyorum
    Mobil tv : Saat saat yayın akışı da içeren güzel bir tv uygulaması
    Yazarlar : Köşe yazarlarını burdan takipmediyorum
    Puffin : Flash gerektiren siteler için
    Phone Drive : Word,pdf...vb belgelerim için kullandığım dosya yöneticisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grain2

quote:

Lg tv remote programında televizyonun ne gibi özelliği olması gerekiyor.Bende 42 lg led var kullanabilirmiyim.Yada ne gibi bir ayar yapmam lazım.

Televizyonun wifi'ye bağlı olması gerekiyor. Çünkü wifi üzerinden iletişim kuruyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grain2

quote:

Televizyonun wifi'ye bağlı olması gerekiyor. Çünkü wifi üzerinden iletişim kuruyorlar.

Hımm anladım hocam. Ozaman yaş.

• Benim de en çok kullandıklarımdan biri tivibu uzaktan kumanda uygulaması. Wireless üzerinden tivibu recevier'ını kullanabiliyorsun. Uygulamayı da çok geliştirdiler. Örneğin bir filmi görsel ve yazılı olarak uygulamadan inceleyip oynar dediğinde tv de oynamaya başlıyor. Normal bir kumandanın ötesinde yani...

• Shazam çok hoşuma gidiyor. Gerçekten harika bir uygulama.
  • Ben de bir kaç öneride bulunuyum.

RE.minder -> Arayüzü çok hoş olan bir hatırlatma programı. Bedava, deneyin.

Flashlight+ ->Iphone'u bir ışıklandırma aracı olarak kullanabilirsiniz. Işığın gücünü, frekansını ayarlayabiliyorsunuz.

Sesli Sozluk -> Çeviri işini görür.

iSafeBox -> Mükemmel bir engelleme programı. Şifreleriniz, fotoğraflarınızı, notlarını kaydedebilirsiniz. Fake password olayı da çok güzel düşünülmüş.
  • farklı şeyler yazalım;

iGo: navigasyon programı istanbulda çoğu yerin kapısına kadar götürüyor.

Awesome Note: harika bi not alma, hatırlatıcı vs uygulaması bütün programımı bu uygulama ile düzenliyorum.

Battery Doctor: bataryanızı kalibre ederek daha sağlıklı sarj süreleri sağlıyor.

iDrive Contacts: rehberinizi yedekleyip ios ve android arasında aktarabilirsiniz.

----
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.