Şimdi Ara

iphone için reedem kod (EA oyunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hepsini yasal olarak aldım EA games kampanyasından. Tr storeda geçerli. Aslında Mart gibi kıyak geçecektim size. Kim neyi aldıysa yazsında millet uğraşmasın diye düşünüyorumda yine siz bilirsiniz. Hadi copy paste'inize kuvvet :)
    Kolay gelsin.

Lemonade Tycoon
    4KRNWWN64HA6

Battlefield: Bad Company™ 2
    4EEYRHTJA9WA
    MLE64JHH6FPP
    7JF4AFMXW3AP
    Y9RRLKPAYLJ4
    RRYK7LN6TW7Y
    RE6A9EYLMHFJ
    REJK6MKA4XTJ
    LE9Y3N4FE7K7
    MYPRA96HKTL7

Tetris
    9AFLNHW743NF…
    W7H3RXWFT76F
    6FAYML3LLHRA
    FXY4NP34ET4X
    4FW49PRRXEP9
    L7WLH69JJWWH

Mass Effect Infiltrator
    TKXN6MTYXTAN
    RTFE3Y6WAANN
    XFRKRYMJYXTP
    77F96KPJYF9L
    MAWEATYFNW6A
    AYWNYA9FJPMF
    Mirror’s Edge™
    WYFR3WANTR4H
    EF636X649N9H
    KXTLTFE3XANH

The Sims 3
    4EA63YMT33MF
    NYF3A3PW4JLK
    NLMLN9YL3PRX
    NW66HYJRM3HA
    4JHA6AL4F6FT
    6M7AXAANMFTH

Skate it
    74YTXFKP6AJP

• Battlefield: Bad Company™ 2
    LE9Y3N4FE7K7

Kullandım sağolasın.
  • Tetris - 4FW49PRRXEP9

Teşekkür ederim.
  • tetris 6FAYML3LLHRA
    teşekkür ederim sadece 2. sıradakini denemedim ötekinler kullanılmış
  • terbiyesiz insanlar kullandıysanız bi teşekkür edin de biz de boşuna kullanılanları denemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Selamlar hepsini yasal olarak aldım EA games kampanyasından. Tr storeda geçerli. Aslında Mart gibi kıyak geçecektim size. Kim neyi aldıysa yazsında millet uğraşmasın diye düşünüyorumda yine siz bilirsiniz. Hadi copy paste'inize kuvvet :)
    Kolay gelsin.

Hocam mesajlarınızı alıntı yapıyorum ama iplemiyorsunuz bile en azından yok deyin de beklemeyelim.

U.S Store için Where's My Perry uygulaması var mı elinizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Selamlar hepsini yasal olarak aldım EA games kampanyasından. Tr storeda geçerli. Aslında Mart gibi kıyak geçecektim size. Kim neyi aldıysa yazsında millet uğraşmasın diye düşünüyorumda yine siz bilirsiniz. Hadi copy paste'inize kuvvet :)
    Kolay gelsin.

Hocam mesajlarınızı alıntı yapıyorum ama iplemiyorsunuz bile en azından yok deyin de beklemeyelim.

Görmemişimdir :) iplememiş olur muyum hiç?
    2 tane vardı yine burada paylaştım. Şimdilik yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin.

Peki hocam başka Mirror's Edge gelirse PM atar mısın ? Parayla alacaktım da sende görünce deneyeyim dedim, olmadı. Eline bir daha geçtiğinde pm atar mısın ? Burada hemen bitiyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin.

Peki hocam başka Mirror's Edge gelirse PM atar mısın ? Parayla alacaktım da sende görünce deneyeyim dedim, olmadı. Eline bir daha geçtiğinde pm atar mısın ? Burada hemen bitiyor da

tabiki :)

• Bırakın kendi imkanları ile alsınlar. Neden kolaylık sağlıyorsunuz ki.. Bizim insanımız ne yazık ki böyle..
  • The Sims III
    NW66HYJRM3HA

Kullandım kardeşim teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thomask -- 24 Ocak 2013; 17:18:22 >
  • Türk milleti abi neyi yazmasını bekliyorsun alan kaçmış bir teşekkür eden yok.Girilen kodları yazanlar yok tek tek denedim hepsi kullanılmış.miror ve mass effectte insan aldığı kodu yazar dimi.Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum birdaha mass efect,dead space falan gelirse pmden atarsan sevinirim. :)

Not;;Yazanlar alınmasın.Adam gibi adam zaten onlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 24 Ocak 2013; 20:24:47 >
  • XFRKRYMJYXTP mass efect kullanildi tesekkurler batman gelirse pm atarmisiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

XFRKRYMJYXTP mass efect kullanildi tesekkurler batman gelirse pm atarmisiniz hocam

Atarım tabi ki.

• quote:

XFRKRYMJYXTP mass efect kullanildi tesekkurler batman gelirse pm atarmisiniz hocam

Aslinda 1 tane fma icin actİgim hesap var. Yanlislikla batman reedem kodunu ona yukledim birini. İsterseniz sifreyi vereyim indirin

• dostum tesekkur ederiz boyle bi paylasım yaptıgın icin oncelikle :) hepsi kullanılmıs haliyle kullandıgın belirten sayısı az oldugu icin bize ekmek kalmadi yine de ellerine saglık :)
  • quote:

quote:

Aslinda 1 tane fma icin actİgim hesap var. Yanlislikla batman reedem kodunu ona yukledim birini. İsterseniz sifreyi vereyim indirin

İndirmek için bana verirsen sevinirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

dostum tesekkur ederiz boyle bi paylasım yaptıgın icin oncelikle :) hepsi kullanılmıs haliyle kullandıgın belirten sayısı az oldugu icin bize ekmek kalmadi yine de ellerine saglık :)

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.