Şimdi Ara

İphone için ovi suit tarzı, bilgisayardan sms yazma programı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana şöyle bir program lazım oldu. Bildiğiniz gibi nokia ve sonyericssonda var, bilgisayara telefonumuzu bağlayıp, ovi suit, pc suit tarzı programlar ile, bilgisayardan sms yazabiliyoruz.

İphone için böyle bir program varmı arkadaşlar?

Cihaz iphone 4

• Sanırım yok.
  • bende arıyorum umarım bilen vardır da buraya yazar
  • PC suite for iphone var PandaApps inhttp://www.pandaapp.com/pcsuite/iphone/ adresinde mevcut fakat telefon Jailbreakli olması gerekiyor.
  • Valla büyük eksiklik bencede :)

yazıp gönderiyorduk sorunsuz..
  • JB yaparım onun için önemli değil, umarım işime yarar hemen deniyelim.
  • VNC bağlantısı kurarak yapabilirsin.

Ayrıntılı bilgi için: google.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone ve Onedrive Programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erry112

PC suite for iphone var PandaApps inhttp://www.pandaapp.com/pcsuite/iphone/ adresinde mevcut fakat telefon Jailbreakli olması gerekiyor.

Bu yöntem traş, çok dandik bir program iniyor ve bunu kullanmak için uzman olmak gerekiyor. Çok eksik var, gelen mesajlar görünmüyor, ancak yazabiliyosunuz, bunu hiç yüklemenizi tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

VNC bağlantısı kurarak yapabilirsin.

Hemen bi gözatalım.

Göz attım, konuyla ilgili bir sürü soru var ama, nedir nasıl kullanılır, ne işe yarar hiç bir bilgi bulamadım.
  • quote:

vnc bilgisayarı yönetmek için iphone'dan. tam tersi aranıyor bu başlıkta bilgisayardan iphone'u kullanıp sms. bi program vardı adını çıkartamadım, aklıma gelirse yazıcam.

edit: vnc bağlantısı farklı bir şeymiş pardon. google da aratınca ilk olarak app çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 11 Nisan 2011; 0:38:16 >
  • cydia'da treasonsms var. programı açıyorsun, on konumuna alıyorsun o kadar. bilgisayardan erişebileceğin ip adresi veriyor. onu yazıyorsun browser'a. daha iyi bi program bulana kadar iş görür denediğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

quote:

vnc bilgisayarı yönetmek için iphone'dan. tam tersi aranıyor bu başlıkta bilgisayardan iphone'u kullanıp sms. bi program vardı adını çıkartamadım, aklıma gelirse yazıcam.

edit: vnc bağlantısı farklı bir şeymiş pardon. google da aratınca ilk olarak app çıktı.

Valla yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

cydia'da treasonsms var. programı açıyorsun, on konumuna alıyorsun o kadar. bilgisayardan erişebileceğin ip adresi veriyor. onu yazıyorsun browser'a. daha iyi bi program bulana kadar iş görür denediğim kadarıyla.

On konumuna alıyorum da hiç bi numara olmuyor :) nerden veriyor bu ip adresini.
  • Ha verdi sonunda, dur bakalım nasıl ne olacak.
  • Böyle kalıyor bu, ben hem okumak hem yanıt yazmak istiyorum ama, bendemi eksik yüklendi acaba...

İphone için ovi suit tarzı, bilgisayardan sms yazma programı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 11 Nisan 2011; 20:14:45 >
  • listeden başka birini seçin. çalışıyor. arayüzü çok kötü ama işe yarıyor denedim ben. yani dediğim gibi idare eder, fakat farklı uygulama da yok gibi bundan başka.
  • Kimi seçsem aynı No SMS Messages Found
    Gelen görünmüyor, benim browser damı bir sakatlık var acaba
  • Kimi seçsem aynı No SMS Messages Found
    Gelen görünmüyor, benim browser damı bir sakatlık var acaba
  • Treasonsms nerden ip veriyor anlamadım ben. Programda sadece on off var on yapıyorum ama ip falan göstermiyor browsera ne yazacaz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpt
    Treasonsms nerden ip veriyor anlamadım ben. Programda sadece on off var on yapıyorum ama ip falan göstermiyor browsera ne yazacaz ki?

ON konumuna alip 1dk kadar beklerseniz programin ip adresi verdigini gorursunuz,

gerisi adresi browser a yazip baglanmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.