Bildirim
iPhone için kablosuz kulaklık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Banada lazim aslinda kablolarda uğraşmak cok sıkıcı disarda felan hele o kablo gözükmesin diye nerelerden geçirdiğimi bilirim varsa iphone icin kablosuz kulaklık bende almayı dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sms audio sync by 50cent tavsiye ederim çok iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
UP
_____________________________ -
Uzun süre gidio mu bu kulaklıklar? _____________________________
FENERBAHÇEM BENİM -
Sony MW600 u inceleyin. Cok begendigim bir kulaklik. İphone ile uyumlu. radiosu da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

MW600'ün kulaklık kablosu var
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ep630 iyidir ya. Şaşmam
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian

MW600'ün kulaklık kablosu var
Evet var ancak karisacak kadar uzun bir kablo degil. Yanak + boyun uzunlugu kadar. Gozumda 1 numara MW600
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Su an kullanim rahatligi nedeniyle Jabra Clipper kullaniyorum. İster tek ister cift kulaklik. Gayet memnunum. Daha once LG HBS 700 kullandim ki o da gayet iyiydi ama kulakici kulaklik kullanmaktan yoruldum. Goruntusune ve buyuklugune aldirmam derseniz Creative WP 350-450 modelleri de tavsiyemdir..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bin Bilsen de Bir Bilene Sor... -
Hala alamadım 95 liraya mw600 buldum alınır mı?
akg k830bt kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demir -
Hangi iphone modeli için ? _____________________________ PSN ID: Mr_Slayer07 Ekleyin. -
Arkadaşlar bende iphone 5 için wireless kulaklık arıyorum. Müzik dinlemek için değil sadece konuşma için gerekli _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- itunes yedekleme klasörü değiştirme
- türk telekom operatör ismi değiştirme
- apple kimliği sunucusuna bağlanmayla ilgili bir hata oluştu
- airpods cızırtı sorunu
- iphone demo cihaz nedir
- iphone 11 üretimi durdu mu
- iphone 17 batarya kaç mah
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- ios 26 dan 18 e düşürme
- imei sorgulama nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler