Bildirim
iPhone için kablosuz kulaklık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Banada lazim aslinda kablolarda uğraşmak cok sıkıcı disarda felan hele o kablo gözükmesin diye nerelerden geçirdiğimi bilirim varsa iphone icin kablosuz kulaklık bende almayı dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sms audio sync by 50cent tavsiye ederim çok iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
UP
_____________________________ -
Uzun süre gidio mu bu kulaklıklar? _____________________________
FENERBAHÇEM BENİM -
Sony MW600 u inceleyin. Cok begendigim bir kulaklik. İphone ile uyumlu. radiosu da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

MW600'ün kulaklık kablosu var
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ep630 iyidir ya. Şaşmam
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian

MW600'ün kulaklık kablosu var
Evet var ancak karisacak kadar uzun bir kablo degil. Yanak + boyun uzunlugu kadar. Gozumda 1 numara MW600
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Su an kullanim rahatligi nedeniyle Jabra Clipper kullaniyorum. İster tek ister cift kulaklik. Gayet memnunum. Daha once LG HBS 700 kullandim ki o da gayet iyiydi ama kulakici kulaklik kullanmaktan yoruldum. Goruntusune ve buyuklugune aldirmam derseniz Creative WP 350-450 modelleri de tavsiyemdir..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bin Bilsen de Bir Bilene Sor... -
Hala alamadım 95 liraya mw600 buldum alınır mı?
akg k830bt kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demir -
Hangi iphone modeli için ? _____________________________ PSN ID: Mr_Slayer07 Ekleyin. -
Arkadaşlar bende iphone 5 için wireless kulaklık arıyorum. Müzik dinlemek için değil sadece konuşma için gerekli _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler