Şimdi Ara

iphone için ezan programı_hayırlı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun müslümanlar sonunda namaz vakti-ezan programı da çıktı iphone için.
    Ben kurdum kullanıyorum çok güzel hazırlamışlar.
    Daha fazla bilgi için inceleyip buraya yazıcam inşallah.

http://www.*****upload.net/download.php?file=895359

yıldızlı yere "dosya" yazın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ZANBAY arkadaş tşk ederız.Ancak ben ındırdım nasıl yukelenecegını yazarsan sevınırım.Emeğınıze sağlık..
  • ellerine sağlık iniyo şu an
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

ZANBAY arkadaş tşk ederız.Ancak ben ındırdım nasıl yukelenecegını yazarsan sevınırım.Emeğınıze sağlık..

Paşam öncelikle bu program artık installer de bulunuyor.
    Recent seçeneğine bakarsan orada var yapman gerekeni biliyorsun bilgisayardan yüklemeyle uğraşmanıza gerek yok.
    Tabi siz bilirsiniz burada da verdim linki wireless ınız yoksa!!!
  • çok teşekkürler zanbay,süper oldu bu
  • Şunu da eklemem lazım ki ÇOK ÖNEMLİDİR!!!!!

Bu kardeşlerimizin yaptığı namaz vakti programındaki "vakit hesaplama metodu" bizim diyanetin metodundan biraz farklı.
    Hoş, orda birkaç seçenek olsa da siz alttan 2. yi seçin yani Umm Al-Qura olanı
    sonra da _prayer time Adjustments _dan diyanet vakitlerinin arasındaki farkı girin
    Mesela Programdaki sabah namazı vakti 07:20 ise ve diyanetin vakti 07:12 ise siz bu bahsettiğim bölümden sabah kısmını seçerek -8 dakika indirin.
    Böylelikle diyanetle programın vakti birebir örtüşmüş olur.Tabii bunu 5 vakit için de yapın...

http://diyanet7.diyanet.gov.tr/turkish/vakithes_namazvakti.asp
    bu linkten yaşadığınız şehrin vaktini görebilirsiniz.

Ben bunlarla uğraşamam diyen kardeşlerimiz için de

www.vakitci.com

adresini safarinizin bookmark ına ekleyin program olmadan istediğiniz zaman namaz saatlerini öğrenebilirsiniz.

Eh bu günahkarı da duanızın bi arasına sıkıştırırsınız artık
    Vesselam

• quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Şunu da eklemem lazım ki ÇOK ÖNEMLİDİR!!!!!

Bu kardeşlerimizin yaptığı namaz vakti programındaki "vakit hesaplama metodu" bizim diyanetin metodundan biraz farklı.
    sonra da _prayer time Adjustments _dan diyanet vakitlerinin arasındaki farkı girin
    Mesela Programdaki sabah namazı vakti 07:20 ise ve diyanetin vakti 07:12 ise siz bu bahsettiğim bölümden sabah kısmını seçerek -8 dakika indirin.
    Böylelikle diyanetle programın vakti birebir örtüşmüş olur.Tabii bunu 5 vakit için de yapın...

www.vakitci.com

adresini safarinizin bookmark ına ekleyin program olmadan istediğiniz zaman namaz saatlerini öğrenebilirsiniz.

Vesselam

Evet genelde bu programların ortak sıkıntısı bu oluyor.diyanetin hesaplama yöntemi ile uyuşmuyor. bu konuda AL-Fajr denen genellikle arabistandan gelen ezan okuyan saati ayrı tutuyorum,o 1e1 tutuyor diyanetin verdiği vakitlerle.
    zanbay hesaplama olarak Umm Al-qura'yı seçmek dahamı mantıklı?bende aynı dakika ayarlama işini MuSlim World League'e göre yapmıştım. 1-2 dk oynamalarla tutturmuştum. Umm Al-Qura'nın farkı neki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 3 Ocak 2008; 12:36:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Şunu da eklemem lazım ki ÇOK ÖNEMLİDİR!!!!!

www.vakitci.com

Vesselam

Evet genelde bu programların ortak sıkıntısı bu oluyor.diyanetin hesaplama yöntemi ile uyuşmuyor. bu konuda AL-Fajr denen genellikle arabistandan gelen ezan okuyan saati ayrı tutuyorum,o 1e1 tutuyor diyanetin verdiği vakitlerle.
    zanbay hesaplama olarak Umm Al-qura'yı seçmek dahamı mantıklı?bende aynı dakika ayarlama işini MuSlim World League'e göre yapmıştım. 1-2 dk oynamalarla tutturmuştum. Umm Al-Qura'nın farkı neki?

Diğerlerine göre daha az oynama var, dakika araları daha kısa farklı diye onu seçtim, bana daha kolay geldi yoksa diğerleri de olabilir...

• telefon diil kardeşim biz kılıcaz namazı
    korkmayın yani iphone halen gâvur
  • İphone sahibi değilim ama ALLAH razı olsun kardeş bazı mesajları sallamayın siz
  • bi dakka ya kimmiş bu "densizler" ?
  • Lütfen birbirimize biraz daha saygılı olalım. Anladığım kadarıyla PHI arkadaşımız yalnızca uygulama hakkında olumsuz düşüncelerini ifade edenleri eleştirmiş.

İyi forumlar...
  • üstündeki Apply adjustments'ı da ON yapıyorsunuz değil mi?
  • evet ayarladım şimdi, normal hersy:)
    saolun kardeşler
  • Allah sizden de razı olsun...
  • arkadaşlar pda için ezan 2008 linki var mı?
  • ipray çıkmış çok daha şık bir program olmuş ama free ve pro olarak 2 sürüm yapılmış...vakitlerdeki ince ayar işlemi free versiyonda yok..
    o yüzden benim gibi hemen atlamayin..yenisi gelmiş eskiyi sileyim demeyin
    iAthan'ı geri yüklemek istedim ama installer'da gözükmüyor..
    bakalım yukarıdaki dosyayı atarak yapmayı deniycem..
  • yahu arkadaşlar önceden çalışıyodu ne olduysa eskısı ve sızın dedıgınız gıbı ayarlıyom olmuyo okumuyo
  • 1,1,3 te calişmıyo galiba yapan varsa bildirirse sewiniriz
  • ipray çalışıyor 1.1.3'te..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.