Şimdi Ara

iphone için en iyi harita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bildiğiniz gibi iphone ile gelen harita o kkötü. sesli yönlendirmesi yok vs vs. siz hangi harita programını kullanıyorsunuz. benim aradığım haritada sesli yönlendirme olsun ses komutlu olsun(mesele ben güney kebap dediğimde çıksın) ne önerirsiniz?

• igoprimo diye bişey var ama arabam olmadığı için navigasyon hiç kullanmadım normalde 40$ suan 19.9$ olmuş özelliklerine detaylıca bakmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

igoprimo diye bişey var ama arabam olmadığı için navigasyon hiç kullanmadım normalde 40$ suan 19.9$ olmuş özelliklerine detaylıca bakmanızı öneririm

Kardesim tercihden bedava olsun dimi yani :D ama cihaz jb li

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFaith

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

igoprimo diye bişey var ama arabam olmadığı için navigasyon hiç kullanmadım normalde 40$ suan 19.9$ olmuş özelliklerine detaylıca bakmanızı öneririm

Kardesim tercihden bedava olsun dimi yani :D ama cihaz jb li

copilot diye bişey vardı 1 ay önce free çekmiştim bir bak derim
  • iGO primo yu tavsiye ederim hocam. dun istanbuldan antalyaya özel arabam ile geldim ve yok boyu gayet başarılı yönlendirdi beni. arada konumu kaybediyor ve saçmalıyor fakat şehirler arası yolda tabelalar desteği ile o kadarda sıkıntı olmuyor. şehir içinde başarısı ne denlidir bilemem. henüz deneme şansım olmadı. data kullanmaması da ayrı bir güzelliği tabi.
  • igo primo pişman olmazsın
  • İgo, ama 19$. Jb yemez.

Ek: bu arada, siri gibi kullanamazsiniz igoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 9 Temmuz 2012; 12:52:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iPad ile kendi haritasını kullanıyorum sıkıntı cekmiyorum neden kötü dedinz ki haritaya

• iGo primo gerçekten iyi. İstanbul'u bilmediğimiz halde gideceğimiz yeri girdik ve Çanakkale'den gideceğimiz yerin kapısına kadar sorunsuzca götürdü. Ayrıca İstanbul içinde o kadar karışık yollar olmasına rağmen doğru yerlerde doğru şekilde yönlendirerek sesli şekilde zamanında doğru şeritlere girerek giriş çıkışları kaçırmanıza da engel oluyor. Tazeleme olarak da çok iyi nerede iseniz herhalde yarım saniye belki o kadar bile değildir haritada görüyorsunuz. Kesinlikle öneririm, ayrıca adamların Türkiye'ye sevgi ve saygılarının büyük olduğunu gördüm, düşünüyorum.
  • x
  • En iyisi İGO usta.
  • İgo datadan yemiyorsa anladığım kadarıyla internet bağlantısı gerekmiyor ? Şarj olayını ne kadar etkiliyor peki
  • sygic de fena değil. bende igoda sygic de yüklü. igoyu bayramda bedavaya almıştık burda
  • İnternet gerektirmiyor. Sadece gerçek gps uydularını görebiliyor olması lazım. Pil olarak da az yemediğini söylemek lazım. Birşey söylemem yanlış olur saat olarak ama az değil pil kullanımı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.