Şimdi Ara

Iphone için antivirüs programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli appstoredan uygulama indiren biriyim. İçime bu ara bi şüphe düştü acaba telefonda virüs olabilir mi diye. Telefonu aldıgımdan beri hic antivirüs kullanmadım şu an kullanmak istiyorum önerebileceğiniz antivirüs programı var mı? Bir de antivirüslerin kendisi virüs diyenler var bana da biraz öyle geliyordu eskiden önyargılıydım. Güvenilir olması önemli yani.

• 5 yıldır 2016 model iphone SE kullanıyorum hiç bir virüs bulaşmadı.İphonenin işletim sisteminin özgüm olmasının en büyük avantajıda bu.Yani internetten direk müzik falan indiremiyosun ama böylece telefonuda her türlü tehlikeden ve ararlı yazılımdan koruyorsun.

Bende de zaten sırf onun rahatlıgı vardı. Ios oldugu icin virüs bulasmamıstır diye düşünüyordum fakat bu aralar cok fazla borsa uygulaması (bybit,binance) ve date uygulamaları falan indirdim. Safaride dolaşırken de dosyalara tıklarken cok dikkat etmem yani ama özel bilgilerimi girmem güvenmediğim şeylere.
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Bir de son sürüm güncellemeyi kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

5 yıldır 2016 model iphone SE kullanıyorum hiç bir virüs bulaşmadı.İphonenin işletim sisteminin özgüm olmasının en büyük avantajıda bu.Yani internetten direk müzik falan indiremiyosun ama böylece telefonuda her türlü tehlikeden ve ararlı yazılımdan koruyorsun.

Eheeh agla boyle bir ozgurlukten mahrum kaliyosunuz virus diye kandiriyosunuz kendinizi reklamsiz youtube beles spotifyi ruyanizda gorursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 25 Ocak 2021; 12:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Hocam SE yeni çıkması mı 5 yıllık derken.

Bende de zaten sırf onun rahatlıgı vardı. Ios oldugu icin virüs bulasmamıstır diye düşünüyordum fakat bu aralar cok fazla borsa uygulaması (bybit,binance) ve date uygulamaları falan indirdim. Safaride dolaşırken de dosyalara tıklarken cok dikkat etmem yani ama özel bilgilerimi girmem güvenmediğim şeylere.

Hayır yeni çıkan 2020 zaten.Benim dediğim iphone 5 boyutunda olan ama iphone 6s ile aynı özelliklere sahip telefon.

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Eheeh agla boyle bir ozgurlukten mahrum kaliyosunuz virus diye kandiriyosunuz kendinizi reklamsiz youtube beles spotifyi ruyanizda gorursunuz

Alıntıları Göster

Ne demek istediğini tam anlayamdım.

• Boşuna indirmeye gerek yok. Saçma salak iş yükü bindirir telefona.
  • Epılcılar senin gibi ay telefonuma şundan virüs bulaşır mı diye korkan tipler oluyor zaten .d

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.