|
Iphone için antivirüs programı
-
-
5 yıldır 2016 model iphone SE kullanıyorum hiç bir virüs bulaşmadı.İphonenin işletim sisteminin özgüm olmasının en büyük avantajıda bu.Yani internetten direk müzik falan indiremiyosun ama böylece telefonuda her türlü tehlikeden ve ararlı yazılımdan koruyorsun.
_____________________________ -
Hocam SE yeni çıkması mı 5 yıllık derken.
Bende de zaten sırf onun rahatlıgı vardı. Ios oldugu icin virüs bulasmamıstır diye düşünüyordum fakat bu aralar cok fazla borsa uygulaması (bybit,binance) ve date uygulamaları falan indirdim. Safaride dolaşırken de dosyalara tıklarken cok dikkat etmem yani ama özel bilgilerimi girmem güvenmediğim şeylere. -
Bir de son sürüm güncellemeyi kullanmıyorum. -
Eheeh agla boyle bir ozgurlukten mahrum kaliyosunuz virus diye kandiriyosunuz kendinizi reklamsiz youtube beles spotifyi ruyanizda gorursunuzquote:
Orijinalden alıntı: jeanbay35 yıldır 2016 model iphone SE kullanıyorum hiç bir virüs bulaşmadı.İphonenin işletim sisteminin özgüm olmasının en büyük avantajıda bu.Yani internetten direk müzik falan indiremiyosun ama böylece telefonuda her türlü tehlikeden ve ararlı yazılımdan koruyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 25 Ocak 2021; 12:40:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye
Hocam SE yeni çıkması mı 5 yıllık derken.
Bende de zaten sırf onun rahatlıgı vardı. Ios oldugu icin virüs bulasmamıstır diye düşünüyordum fakat bu aralar cok fazla borsa uygulaması (bybit,binance) ve date uygulamaları falan indirdim. Safaride dolaşırken de dosyalara tıklarken cok dikkat etmem yani ama özel bilgilerimi girmem güvenmediğim şeylere.Hayır yeni çıkan 2020 zaten.Benim dediğim iphone 5 boyutunda olan ama iphone 6s ile aynı özelliklere sahip telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Eheeh agla boyle bir ozgurlukten mahrum kaliyosunuz virus diye kandiriyosunuz kendinizi reklamsiz youtube beles spotifyi ruyanizda gorursunuz
Alıntıları GösterNe demek istediğini tam anlayamdım.
Kardeşim virüs bulaşmasında müzik falan umrumda olmaz. Elektronik virüs fobim var direkt olarak bana bulaşmasını bile tercih edebilirim -
Up. Appstoredan rastgele antivirüs programı indirsem sıkıntı çıkar mı yoksa gerek yokmu -
Boşuna indirmeye gerek yok. Saçma salak iş yükü bindirir telefona. -
Epılcılar senin gibi ay telefonuma şundan virüs bulaşır mı diye korkan tipler oluyor zaten .d

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt