Şimdi Ara

iPhone hangi ülkeden alındığı fark ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence evet. Kardeşimde ve bende iphone 5 var. Benimki Arabistan'dan gelmişti onunki İsviçre'den. Belki saçma gelebilir ama iki telefon arasında çok fark var. Bi çok konuda benim telefonumun diğerine nazaran daha aksak olduğunu gördüm. Başkası böyle bişey söylese asla inanmam ancak kendim ikisini de kullandım. Eğer böyle bişey varsa Apple gibi bi firmanın ürünlerinde standardı yakalayamamış olması vahim bi durum değil mi?

• hiç bir fark yok. tek farkı olan cihaz dubai olanlardır onlardada facetime olmaz cihazın çalışması aynı olur cihazında tökezleme varsa restore edersin
  • senin aldıgın telefon daha cok kullanıldıgı için yavaşlamış olabilir. apple gibibir firmanın böyle birşey yapıcağını zannetmiyorm
  • Arkadaşımın mısır'dan alınma 4s'inde facetime yok. Onun dışında bir fark bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubaii'den 5 getirmişti akrabam facetime yoktu.
  • Bu telefon muhabbeti iyice supriz supriz yumurtaya dondu.Adamlar en pahali telefonu aliyor yok sarj dir wifi dir ekran arkasindan isik gelnesir yok hoparlor sorunudur hep sorun aga.olmiyor boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur belki sadece benim telefona has bi sıkıntı vardır bilemem ama gerek donanımsal gerek yazılımsal farklar olduğunu kendim deneyerek gördüm. İddaa ettiğim ihtimal bence mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Alucard| -- 5 Ağustos 2013; 13:21:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.