Şimdi Ara

iPhone Genpaya verdim sonuç..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar home tuşu yüzünden turkcellden bi tanıdığa verdim home tuşu tutukluluk yapıyor diye yazdırmış sizce doğrumu yazdırmış ? soruna çözüm bulabilirlermi ?
    bide tahminen ne kadar sürede yapılır ?

IMEI Numaranız: ***********
    Telefon: iPhone
    Teknik Servis Kayıt Tarihi: 30/03/2012
    Garanti Durumu: Garanti devam ediyor
    Şube: Teknik Servis ( İzmir-Üst Seviye)
    Arıza açıklama: HOME TUŞU TUTUKLUK YAPIYOR, TK DA KAYITLI EKRANDA VE KASADA KORUMABNDI VAR , Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi Hafif Çizikler Var
    Arıza tanımlama: Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;İç-Dış IMEI Kontrol Edildi;Hafif Çizikler Var
    Durum: Onarılmak üzere bekliyor
    Onarım detayı:
    Son İşlem Tarihi: 31/03/2012

• Gelmesi 2 haftayı bulur. Hatta geçer.
    Home tuşunu değiştirirler büyük ihtimalle.
  • Yazılım atarlar geri yollarlar.

Ben iki kez yolladım yaptıkları bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Yazılım atarlar geri yollarlar.

Ben iki kez yolladım yaptıkları bu.

home tuşundan dolayımı yollamıştınız hocam ?
  • up
  • ıkı alt konuda benım sorunum vardı ,cozuldu sebeke sorunu reset atma gıbı sorunlarla verdım kasada cızık koruma bandı bıde sarj yuvası catlak yazdılar,10 gun ıcınde sıfır cıhaz verdıler dun aldım genpadan eger yedek parca falan beklenıyor derse sıfır verme ıhtımallerı yuksek ;)ama yazılımsal olarak zaten en son surumu yukleyıp verırler ..
  • zaten telefonda 5.1 yüklü sadece home tuşunda sorun var inş yaparlar çünkü başka kullanabileceğim telefon yok telefonsuz geziyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

zaten telefonda 5.1 yüklü sadece home tuşunda sorun var inş yaparlar çünkü başka kullanabileceğim telefon yok telefonsuz geziyorum..

yapmama gıbı bır lukslerı yok ıns yenısını verırler ;)
  • Bende aynı sorundan verdim home tuşunu değiştirdiler şimdi hiçbir sorun yok mâşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Bende aynı sorundan verdim home tuşunu değiştirdiler şimdi hiçbir sorun yok mâşallah.

Gönderirken ne yazdırmıştın hocam ?
  • quote:

quote:

Bende aynı sorundan verdim home tuşunu değiştirdiler şimdi hiçbir sorun yok mâşallah.

Baya geçti üzerinden ama basmamazlık yapıyor yada tutukluk yapıyor gibi birşey yazmışlardı doğru hatırlıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Baya geçti üzerinden ama basmamazlık yapıyor yada tutukluk yapıyor gibi birşey yazmışlardı doğru hatırlıyorsam.

Tamam hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: orangecat

ıkı alt konuda benım sorunum vardı ,cozuldu sebeke sorunu reset atma gıbı sorunlarla verdım kasada cızık koruma bandı bıde sarj yuvası catlak yazdılar,10 gun ıcınde sıfır cıhaz verdıler dun aldım genpadan eger yedek parca falan beklenıyor derse sıfır verme ıhtımallerı yuksek ;)ama yazılımsal olarak zaten en son surumu yukleyıp verırler ..

Hocam sen hangi ildeki servise göndermiştin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Orijinalden alıntı: orangecat

ıkı alt konuda benım sorunum vardı ,cozuldu sebeke sorunu reset atma gıbı sorunlarla verdım kasada cızık koruma bandı bıde sarj yuvası catlak yazdılar,10 gun ıcınde sıfır cıhaz verdıler dun aldım genpadan eger yedek parca falan beklenıyor derse sıfır verme ıhtımallerı yuksek ;)ama yazılımsal olarak zaten en son surumu yukleyıp verırler ..

Hocam sen hangi ildeki servise göndermiştin?

ankara necatibey servisi
  • Teşekkürler, oradaki Genpa işini iyi yapıyor gibi.
  • cizerlermi hocam bendede var sorun bende degismek istiyorum guvenemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oSah

cizerlermi hocam bendede var sorun bende degismek istiyorum guvenemiyorum

Ne sorunu var hocam ?
  • home tuşu berbat abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oSah

home tuşu berbat abi

hocam bekletme ver garantiye
  • keske vermeden önce altdaki baglantı vidalarının resimleri cekseydin. bende home tusu icin servise vermiştim cihazımı izmir genpa ya geri geldiğinde inanamadım tam bir sanayi işçiliği ile açmışlar telefonun içini altda bulunan iki vidanında vida kısımları adeta dümdüz olmuştu. tam bir ay mücadele sonucu cihazı sıfır cihaz ile deişimine kadar götürdüm işi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.