Şimdi Ara

iPhone Facebook Haber Kaynağı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook' ta haber kaynağını aşağıya çekerek güncelledikten sonra önceden akış seçenekleri(başlıca haberler, en yeniler vs..) çıkıyordu ve o bölümden filtreleme yapılabiliyordu. şimdi ise akış seçenekleri bölümü görünmüyor. facebook' u kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyor ancak uygulamadan çıkıp tekrar girince yine o bölüm kayboluyor. temiz restore yaparak denedim, güncelleme yaparak denedim sonuç yine aynı. uygulamayı yükledikten sonra ilk girişte sorun yok ancak çıkıp tekrar girince akış bölümü kayboluyor. başına gelen ya da çözümü bilenlerin yardımcı olması dileğiyle.

• İyiki güncelleme yapmamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada telefonda jailbreak yok. ios 7.0.6 yüklü, facebook sürüm 7.0 tr.
  • aynı sorun bende de var kafayı yicem face kullanmıyorum bu sorun yüzünden bu sorunu çözebilen var mı ? ayrıca güncellemeden degil diger bir iphone da aynı şekil haber kaynagı çıkıyor aynı sürümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup00 -- 18 Mayıs 2014; 22:46:02 >
  • Var mı bu problemi halledebilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

bu arada telefonda jailbreak yok. ios 7.0.6 yüklü, facebook sürüm 7.0 tr.

bu olay facebook un 9.0 sürümünden sonra kalktı ben yedeklediğim için onu kullanıyordum en yeniler kısmı vardı ana sayfada.
  • Yeni güncellemede kalktı bu kısım sanırım bende kullanıyodum o kısmı. Şu en sağdaki sekmede yeni haberler sekmesi var yanlız ordan bakabilirsiniz. Profil,gruplar vb olan kısımda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.