Şimdi Ara

HTC Batarya Bilgi Paylaşım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC cihazlarımızdan çoğumuz memnunuz ama şu batarya problemi gerçekten can sıkıyor. Pil ömrü kısa olduğu gibi yedek almaya kalksan bulmak da çok zor oluyor. Bende HD2 var çok da memnunum ama malesef bataryası fazla gitmediğinden konuşma hattı olarak başka bir tel daha taşımak zorunda kalıyorum, HD2 yi ise internet için taşıyorum yanımda ve bu durum can sıkıyor. Bir sürü arama yaptım ama kimsenin konuyla ilgili bir tecrübesine rastlamadım. Eminim benim durumumda bir çok arkadaş vardır. O yüzden bu konuda bataryalarımızın kaç mAh olduğunu, nerden aldığımızı vs. tavsiye ve tecrübeleri birbirimizle paylaşırsak baya bi faydalı olacağını düşünüyorum.

Şimdiden yorumlarınıza ve paylaşımlarınıza sağlık...

• juice deffender vs battery saver sahaya sür bu eküriyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

juice deffender vs battery saver sahaya sür bu eküriyi..

Anlamadım dostum pardon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

Selam arkadaşlar,

HTC cihazlarımızdan çoğumuz memnunuz ama şu batarya problemi gerçekten can sıkıyor. Pil ömrü kısa olduğu gibi yedek almaya kalksan bulmak da çok zor oluyor. Bende HD2 var çok da memnunum ama malesef bataryası fazla gitmediğinden konuşma hattı olarak başka bir tel daha taşımak zorunda kalıyorum, HD2 yi ise internet için taşıyorum yanımda ve bu durum can sıkıyor. Bir sürü arama yaptım ama kimsenin konuyla ilgili bir tecrübesine rastlamadım. Eminim benim durumumda bir çok arkadaş vardır. O yüzden bu konuda bataryalarımızın kaç mAh olduğunu, nerden aldığımızı vs. tavsiye ve tecrübeleri birbirimizle paylaşırsak baya bi faydalı olacağını düşünüyorum.

Şimdiden yorumlarınıza ve paylaşımlarınıza sağlık...

Hocam aynı sorun ne yazık ki bizde de var.
    Tabii ceket cebinde yedek bir batarya taşımaktan başka bir çözüm daha var..

HTC Batarya Bilgi Paylaşım Konusu

6600 mah harici şarj ünitesi.. çantada filan durursa ihtiyaç anında hayat kurtarır.

• evet arkadaşlar bende de wildfire s var benim bataryada yoğun kullanma olmadığı halde bir günü zor deviriyor sık sık telefonla konuşurum bundan önce nokıa 1110 i vardı malım bataryası 3 gün gidiyor çoğu android telefonda bu sıkıntı var anlamıyorum 500 100 tl verip tel alıyorsun ve şarjı 1 gün gidiyor tamam cihazlar çok güzel ama hiç olmazsa 2 gün gitse yine de minnettar kalırdık benim telefona uygun batarya alan arkadaşlar varsa tavsiye bekliyorum 2 gün giden bi batarya var mı markalar var ama güvenemiyorum ayrıca cihazda sıkıntı yaşatır diye başka marka batarya kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

HTC Wildfire S bu konuya katılırsa söyliyim:

Bu akşam 3. Gün ve şarjım %18'de. Bu 3 günde toplam;

- 2 Saat Wi-Fi
    - 1 Saat Normal HSPDA'dan internet
    - 7 Saat Müzik
    - 2 Saat oyun
    - 4 Saat Görüşme
    - En az 150 SMS
    - 10 civarı foto çekimi yaptım.

Çok da bir şey yapmadım aslında. Normal müzik + internet oyun vb. yüklensem 2 günü zor çıkarır.

2 saat wifi 7 saat müzik 2 saat oyun 4 saat görüsme nokia kaldirmaz 3 günü bilader eminmisin:)
  • quote:

quote:

- 2 Saat Wi-Fi
    - 7 Saat Müzik
    - 2 Saat oyun
    - 4 Saat Görüşme
    - En az 150 SMS

Çok da bir şey yapmadım aslında. Normal müzik + internet oyun vb. yüklensem 2 günü zor çıkarır.

2 saat wifi 7 saat müzik 2 saat oyun 4 saat görüsme nokia kaldirmaz 3 günü bilader eminmisin:)

şaka herhalde

Bu arada arkadaşlar, benim HD2 için gittigidiyor da kaç gündür batarya aramaktan mahvoldum. Bakıyorum 19.90 TL ye de var 29.90 a da 36.90 a da. Bunlardan hangisini alsak bi yardımcı olursanız sevinirim. Benim aklıma şu 19.90 lıklardan 2 tane alıp bi de harici şarj cihazı patlatmak geliyor. Nasılsa ucuz pil, bi onu takarım bi diğerini hariciye. Nasıl olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

- 2 Saat Wi-Fi
    - 7 Saat Müzik
    - 2 Saat oyun
    - 4 Saat Görüşme
    - En az 150 SMS

şaka herhalde

Bu arada arkadaşlar, benim HD2 için gittigidiyor da kaç gündür batarya aramaktan mahvoldum. Bakıyorum 19.90 TL ye de var 29.90 a da 36.90 a da. Bunlardan hangisini alsak bi yardımcı olursanız sevinirim. Benim aklıma şu 19.90 lıklardan 2 tane alıp bi de harici şarj cihazı patlatmak geliyor. Nasılsa ucuz pil, bi onu takarım bi diğerini hariciye. Nasıl olur?

Çerkez kardeş bende senin dediğin gibi çok batarya buldum ama hangisine guvenecegimi bilemedim hangisinden alsak acaba ben bakiniyorum bulursam düzgün bi yer sana haber ederim sende bulursan burdan yaz

• Eyvallah kardeşim. Ben bi risk alıp aşağıdaki üründen 2 tane ve 1 tane de harici şarj cihazı almayı düşünüyorum. birini cebimde yedek taşıycam.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-hd2-leo-t8585-garantili-yedek-batarya-54261475

Bilgi sahibi arkadaşlardan destek bekliyoruz
  • quote:

quote:

- 2 Saat Wi-Fi
    - 7 Saat Müzik
    - 2 Saat oyun
    - 4 Saat Görüşme
    - En az 150 SMS

Eminim kardes. Telefon zaten yeni. Batarya performansı yavaş yavaş açıldı. Emin ol bir kaç aya bu süreyi arıyor olacağım.

• Size tavsiyem Ebay'e bakmaniz olacaktir orada kargo dahil $5-15 araliginda bundan daha yuksek amperli ve markali piller mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Size tavsiyem Ebay'e bakmaniz olacaktir orada kargo dahil $5-15 araliginda bundan daha yuksek amperli ve markali piller mevcut.

ebay de yurtdışından mı yolluyorlar ürünleri? Bir de, paypal haricinde kredi kartıyla alabiliyor muyuz?

Aslında ebay en mantıklısı da işte nokia nın bataryaları gibi çok model uyumlu değil ki HTC ninkiler. İlla o model olacak. Adam ya yanlış yollarsa ya da işten anlamayan bi donanımcıysa. Uğraş dur

Bir de şunu merak ediyorum. Bazı piller kalın oluyor ve kapak değiştirmek zorunda kalıyoruz o da çok kötü bi görüntü. Kaç mAh a kadar piller aynı incelikte oluyor? Sınır ne ise ona göre alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 17 Mart 2012; 12:38:54 >

• Şöyle bir şey buldum e-bay de :

http://www.ebay.com/itm/2X-1600mAh-High-Power-Capacity-Battery-USB-Wall-Charger-For-HTC-HD2-T8585-LEO-/160754415042?pt=PDA_Accessories&hash=item256db5b5c2

2 tane pil+harici şarj cihazı 13€ diyor. Pillerin çok kaliteli olduğunu sanmıyorum benim için çok önemli değil bu. Ancak cihza zarar verme riski nedir? Batarya cihazı yakabilir mi? Bunları çok merak ediyorum...

• quote:

Şöyle bir şey buldum e-bay de :

http://www.ebay.com/itm/2X-1600mAh-High-Power-Capacity-Battery-USB-Wall-Charger-For-HTC-HD2-T8585-LEO-/160754415042?pt=PDA_Accessories&hash=item256db5b5c2

2 tane pil+harici şarj cihazı 13€ diyor. Pillerin çok kaliteli olduğunu sanmıyorum benim için çok önemli değil bu. Ancak cihza zarar verme riski nedir? Batarya cihazı yakabilir mi? Bunları çok merak ediyorum...

Benim bildigim kadariyla o ilandaki pilin marka fena bir marka degil, en azindan telefona zarar verecegini sanmiyorum. Ekstra sarj cihazi da cabasi. Bence denemekten zarar gelmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Benim bildigim kadariyla o ilandaki pilin marka fena bir marka degil, en azindan telefona zarar verecegini sanmiyorum. Ekstra sarj cihazi da cabasi. Bence denemekten zarar gelmez :)

O zaman "ya nasip" deyip verecez siparişi herhalde cihaza bi zararı olmadıktan sonra denemekten korkmam, tek korkum makinenin elimde patlaması valla...

• quote:

quote:

quote:

O zaman "ya nasip" deyip verecez siparişi herhalde cihaza bi zararı olmadıktan sonra denemekten korkmam, tek korkum makinenin elimde patlaması valla...

Birşey olacağını sanmam o patlama olayları kolay kolay olmuyor merak etme zaten yeni pillerde pek kalmadı bu durumlar

• Takip ediyorum
    Bende bi aralar araştırmıştım kendi telefonum için,MUGEN pilleri tavsiye eden oldu,gerçi linkteki pilin mAh değeri yüksek ama belki marka açısından fikir olur
    http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-3600mah-extended-battery-for-htc-incredible-s-with-battery-door.html#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptug.55 -- 19 Mart 2012; 11:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Takip ediyorum
    Bende bi aralar araştırmıştım kendi telefonum için,MUGEN pilleri tavsiye eden oldu,gerçi linkteki pilin mAh değeri yüksek ama belki marka açısından fikir olur
    http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-3600mah-extended-battery-for-htc-incredible-s-with-battery-door.html#

Nereden temin edebiliriz peki(Güvenli olarak) ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Takip ediyorum

Nereden temin edebiliriz peki(Güvenli olarak) ?

Araştırmadım fakat Ebay veya Amazon gibi sitelerden bulunur herhalde.TR sitelerinde var mı yok mu bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.