Bildirim
iPhone Excel
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xhopex
Merhabalar. iPhone 4s uzerinden Excel dosyalarimi saklamak ve istedigim zaman goruntulemek istiyorum. Izleyecegim bir yontem veya kullanmam gereken ucretsiz bir program var mi?
Ucretsiz ofis programı bilmiyorum, ancak ücretli olarak Apple'nin kendi uygulaması olan Numbers'ı öneririm. Bunların dışında DocToGo veya Office2 öneririm. Bunların içinde exceli görüntüleyebilir, değiştirebilir veya oluşturabilirsiniz._____________________________ -
Oncelikle tesekkur ederim cevabiniz icin. Peki Numbers programindan Excel dosyasi uzerinde degisiklik yapip bilgisayara senkronize yapabilir miyim? _____________________________ -
_____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
-
Once soyle bir baktim, sonra yazdim ve ciktiktan sonra site uzerinden yazdim zaten dostum. _____________________________ -
En doğru ve en iyi görüntülemeyi numbers yapıyor, düzenleme işi zaten iphoneda yapılcak iş değil ama ufak düzenlemeler yapılabilir. _____________________________
TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler