|
Merhaba herkese, bildiğiniz gibi bir çekişme var bu konuda. Ben de bu konuda biraz araştırma yaptım ve normalde iPad'in çok daha üstün olduğunu düşünürken, yeni Android tabletlerin iPadi bazı konularda geçtiğini gördüm ve bu nedenle sizin yorumlarınızı da merak ettim. Öncelikle bahsedeceğim tabletler Galaxy Tab S7 ve iPad Pro (Huawei'ye google servisleri yüklenemediği için büyük bir dezavantajı var bu nedenle dahil etmiyorum) Bana göre ikisi arasındaki +lar: iPad: -iPad'e özel yazılımlar -Kalem gecikmesi daha az -Ekran kalitesi Android: -Uygulama kütüphanesi daha gelişmiş -Daha fazla ücretsiz uygulama -Samsung DEX ve benzeri arayüzler ile tableti tam bir bilgisayar gibi kullanmak(çok büyük bir artı olduğunu düşünüyorum, zira iPad'in Multitaskingini açık ara farkla geçiyor kullanılabilirlik konusunda) -Özgür yazılımlar -Daha fazla kişiselleştirme seçenekleri -Fiyatı daha uygun -ler Android: -Özel yazılım sayısı az -Kullanım ömrünün iPad'e oranla daha kısa olduğu söyleniyor -Ram tüketimi Apple'a göre fazla -Premium kullanıcı desteği bulunmuyor -Ekstra yazılım kurmadan web siteleri masaüstü sürümünde otomatik olarak açılmıyor iPad: -Multitasking bilgisayar hissi yaratmıyor -Pahalı yazılımlar -Pahalı aksesuarlar -Dex arayüzü benzeri bir desktop arayüzü maalesef yok hala mobil hissi uyandırıyor Siz ne düşünüyorsunuz? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler