Şimdi Ara

iPhone eSIM hakkında (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.302
Cevap
33
Favori
169.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakli olabilirsiniz. Eşkart gibi olursa, bir cihaz acikken digerinin kapali olmasi gerekir. Yurtdisinda nasil kullaniyor insanlar acaba? Saatleri icin ayri bir hat mi aliyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell durum nedir?

• Cihazi vodafone olanlarda hücresel plan ekle çıktımı şimdi daha önce çıkmayanları kastediyorum

• Turk telekom, e-sim için hücresel veri planı ekle yoktu, güncelledim halen yok. Tr cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Türkiye'de zaten e-simli saat satılmıyor ki! Yurt dışından alsak 1800 lira bir de kayıt parası mı ödeyeceğiz? Bu saat olayını çözmedikten son e-sim in hiçbir espirisi yok maalesef..

• besiktas kullanıcısına yanıt
    E-sim cozulunce ureticiler, mesela Apple E-sim ozellikli celik kasayi da Turkiye’ye getirir.

• Turkcell’de halen gelişme yok.Yarın apple ı arayıp baskı yapalım, vodafone’nun esim hizmeti sunmaya başladığını ve hücresel plan ekle kısmının halen çıkmadığını. Bu arada telefonu sıfırladım dfu ile, arkadaşımın vodafone kartını taktım öyle etkinleştirdim, yine de hücresel plan ekle kısmı çıkmadı. Apple’ın bu işe el atması lazım, bu konuyu artık geçiştiremezler.

• ffm64 F kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım Türkiye'den alınma ve Hücresel Plan Ekleme kısmı mevcut.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Siz şanslısınız ama herkes sizin gibi şanslı değil, bende çıkmıyor. Genpa/Turkcell’den aldım. iphone 11 pro , bende çıkmıyor, 50 defa güncelleme, dfu ile sıfırlama vs yaptım, bütün operatörlerden sim kartlarla denedim, hatta alman sim kartıda taktım, yok yok olmuyor, hücresel plan ekle çıkmıyor.

• Arkadaşımın iPhone 11 cihazından baktım, hücresel plan ekle kısmı vardı.

Bende ilk Türkiye'ye geldiğinde Hepsiburada'dan almıştım, bazı kişilerde çıkıp bazılarında çıkmaması çok garip.

• Türk Telekom Se 2020 de hücresel plan ekle var

• Ocak ayında eşimle kendime ayrı satıcılardan yurtiçi iPhone 11 aldım. 2 sinde de yok. E sim i bekliyordum iş telefonu taşımaktan kurtulmak için ancak bu gidişle şimdi de iPhone u bekleyeceğiz özelliği aktif etmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ı arayın, ben apple ı arayacağım, vodafone dijital simi hizmete sunuyor artık, hücresel plan ekle halen yok böyle iş olmaz.

• Hücresel plan ekle mevcut bende de. iPhone 11 yurtiçi sahibiyim. Ne zaman aktif olacak bekliyoruz hala. Turkcell kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 22 Ekim 2020; 10:45:31 >
  • gurhan_90 G kullanıcısına yanıt
    İphone 11 da var hocam beklemeye gerek yok

iPhone eSIM hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şopen27 -- 22 Ekim 2020; 14:4:35 >
  • iPhone SE 2020’de mevcut.

iPhone eSIM hakkında

• ip11 yurtiçi turkcell

ekle görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Lütfen hücresel plan ekle çıkmayan arkadaşlar apple ı arasın, esimin türkiyede yürürlüğe girdiğini ve vodafone un hizmete başladığını söylesin ne kadar çok kişi olursa çözüm o kadar yakın olur. Ben dosya açtırdım, mühendislik ekibine ilettiler yanıt bekliyoruz.

Hocam siz sim kart tak çıkart yaptınız mı

Belki geliyordur

Şuan yakınımda sim kart öıksrtma şeyi yok deneyemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.