Şimdi Ara

İphone ekran kırılması hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı değişim yaptırdım. Tşkler apple, tşkler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 18 Ağustos 2014; 17:57:13 >

• Öncelikle çok geçmiş olsun... Polise git madem takip ediliyor onlar yakalar... Hafiyelik sivil işi değil malum...
  • Geçmiş olsun polis işini yapmasa da şansını dene
  • java kullanıcısına yanıt
    şimdi telefonu açtı adam ve telefonun kendisinde olduğunu söyledi. Fakat ekran tuz buz olmuş. Kulaklıkla açmış. Ben yerde buldum sanırım araba geçmiş dedi. Telefonda da sadece ekran tuz buz olmuş ve başka yerinde hiçbir çizik v.s. yok.

Artık kendisi o hale getirdiyse Allah'a havale ediyorum.

Şimdi appstore den randevu mu almak gerekiyor. Garantisi 1 yıldan fazla var. Para isteyecekler heralde. ne kadar isterler bilginiz var mı :(

Tşk ederim bu arada, sinirden yazamadım :(
  • Ben inanmam sahsen
    bakti iphonu bul acik ugrasmadan yalan uydurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    ekrana msj gönderdim; polise tutanak tutturdum sinyallerden evine geleceğiz telefonu aç hemen! diye.

sonra telefon kapandı, 1 saat sonra işte tekrar aramalarımla telefonu açtı ve telefonu teslim etti. Gittim aldım. Bisikletten düşmesine imkan yok sebebi ise hem fermuarlı hemde cebi derin! Yani açık bile olsa zıplamalar ile bile düşmesi çok zor.

Şimdi telefonun elimde ama kullanamıyorum ekran param parça. Ekranı hiç kullanamıyorum şuan. Kendim ekranı değiştirsem mi yoksa apple a mı götürsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

ekrana msj gönderdim; polise tutanak tutturdum sinyallerden evine geleceğiz telefonu aç hemen! diye.

sonra telefon kapandı, 1 saat sonra işte tekrar aramalarımla telefonu açtı ve telefonu teslim etti. Gittim aldım. Bisikletten düşmesine imkan yok sebebi ise hem fermuarlı hemde cebi derin! Yani açık bile olsa zıplamalar ile bile düşmesi çok zor.

Şimdi telefonun elimde ama kullanamıyorum ekran param parça. Ekranı hiç kullanamıyorum şuan. Kendim ekranı değiştirsem mi yoksa apple a mı götürsem.

Sen uğraşma hocam git apple Store'ye değişim olmaz büyğk ihtimalle 700 tl gibi bir rakamla yeni swap cihaz alırsınız onu yapmak istemezseniz telefonvuda ekranı yaptırın derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ookangenc O kullanıcısına yanıt
    anladım ne yapalım en azından garantisi devam etsin. Öbür türlü ben müdahale edersem ileride başka sorunlar çıkarsa yine masraf olur. Daha 1 yıldan fazla garantisi var.

Ayrıca gitmeden önce randevu mu almak gerekiyor acaba?
  • quote:

anladım ne yapalım en azından garantisi devam etsin. Öbür türlü ben müdahale edersem ileride başka sorunlar çıkarsa yine masraf olur. Daha 1 yıldan fazla garantisi var.

Ayrıca gitmeden önce randevu mu almak gerekiyor acaba?

Randevu almadan sakın gitmeyin hocam

• Geçmiş olsun adam korkudan bahane uydurup kırmış belli ki. En azından sessize alıp bir yere koysaymış öyle kaçsaymış.

• Konu: iPhone
    Ne zaman: Çarşamba, Ağu 6, ..:..
    Yer: Apple Store Zorlu Center

Aldım randevuyu 6 ağustosa.

@İphone 5C tşk ederim. Buna da şükr diyorum. Neyse bundan sonra hayatta her şeyde daha dikkatli olacağım inşallah. Bir musibet olayı. Beterinden korusun Allah.
  • ookangenc O kullanıcısına yanıt
    tmmdır aldım randevu tşk ederim. Randevuyu yarım saat geçsek sorun çıkarırlar mı acaba?
  • Geçmiş olsun,yazık olmuş cihaza.Durduk yere birton masraf çıktı
  • quote:

tmmdır aldım randevu tşk ederim. Randevuyu yarım saat geçsek sorun çıkarırlar mı acaba?

Evet geç kalmayın o yüzden genius ile çok kavga eden gördüm zaten her gidişimde bir tartışmaya tanık oluyorum

• Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Bence ekranı için para isticekler ben senin yerinde olsam ekrana vereceğim paraya biraz daha eklerim tahmini 5s için cihaz değişim bedeli 750 tl civarında olduğunu biliyorum hem içine sinmiş olur hem de cihazın yenilenmiş olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz zamanında gidin hocam ama tam zamanında alırlarmı sizi bilemem yoğunluğa bağlı değişir ben tam saatimde gittim 20 dk geç ilgilenildi ama dediğim gibi sizin zamanında gitmeniz önemli

• bencede swaplamak en mantıklısı, geçmiş olsun
  • @LegendM tşk ederim. Kısmet ne diyeyim

@Ghost Of Harrenhal tmm tşk ederim. Zamanında gitmeye çalışacağım, yoğun bir iş temposun sahibim. Bakalım. @LegendM

@knntrkgl bende öyle yapacağım. Bakalım ne kadar isteyecekler. İçim yanıyor içim

@ookangenc inşallah vaktinde ulaşırım.

@tunlab katılıyorum, tşk ederim.
  • Ekran değişmez hocam apple storeda. 700 tl ye sıfır telefon alırsınız. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence işin ipini bırakma.Bul o ırzı kırıgı.
    Cezasını çeksin.Belli ki telefon düşmüş o da bulmus.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.