Şimdi Ara

İphone ekran kırılması hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan kişisin adresini öğren pmden at o işi hal oldu bil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle farklı bir bakış açısından yaklaşıyorum olaya.
    Zorlu'ya gidersen yaklaşık 700 lira gibi bir fiyata değişim alacaksın.
    Istanbulda ki telefoncularda 200/300 lira arası ekran değişimi yapılıyor.
    Hatta ben kendi 5'imin ekranını 150 liraya yaptırmıştım.
    Bundan sonra telefonun başına herhangi birşey gelir de garanti dışı kalır diye illa Zorlu'ya götürmeliyiz diye düşünme.
    Zaten garanti %90 yazılımsal hataları karşılıyor. %10luk fiziksel hatalar garantiye giriyor.
    700 lira para vereceğine bir telefoncu da çok daha az bir meblaya yaptırabilirsin. Kaliteli takıyorlar gerçekten.

Ayrıca tebrik ederim telefonu iyi bulmuşsun sinyal yollamak falan vallaha helal :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu program gercekten hayat kurtarici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletten parmak izi aldırabiliyorsan polise bi götür derim.
  • Resimleri geldi arkadaşlar,

İphone ekran kırılması hk.

06.08. de Apple Genius Bar da randevum var. Pahalıya patlayacak bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Ekran değişmez hocam apple storeda. 700 tl ye sıfır telefon alırsınız. Geçmiş olsun.

@onkuba tmm hocam öyle yapacağız artık. Acaba böyle satsam da yenisinin çıkmasını mı beklesem diyorum bazen de. Böyle ne kadar eder acaba, alan kişi 730 tl ödeyip alabilir sıfırını sonuçta.

@satıcı12 hocam doğru diyorsun da nasıl bulacağız, ispatlayacağız ki.. Cihazı aldığıma seviniyorum valla. Ya parçalarına ayırıp satsalardı. O zaman cihazdan da olacaktık

@İplenmemekten Bıkan Adam Tşk ederim. Allah beterinden korusun ne diyelim..

@Apple-Apple pm

@Whiskeyislife daha önceden ne olur ne olmaz diye her ihtimali düşünüp öyle kullanmaya başlamıştım iphone u. Hakkını vermek lazım diye düşünüyorum

@sserdar93 katılıyorum

• ugrtrkgvn U kullanıcısına yanıt
    hocam polisin de birşey yapacağını inan sanmıyorum. Bir ara komşunun evine gazete kağıdını yakıp balkonuna attılar. Bende o sırada üst kat balkondaydım gördüm olayı. Anlattım komşuya, polis çağırıp söyledik. Bende şahit olurum dediğim halde kişiye dokunmadılar, polisler ölüm, kalım, yaralı yok bu sebeple birşey yapamayız deyip gittiler

Binada manyaklar vardı iyiki taşındık yavhu
  • Yuh hocam geçmiş olsun apple 720 tl ye yenisini veriyor.
  • tşk ederim, merakla o günü bekliyorum.
  • Eğer kötü niyetli olsa hiç vermezdi, vermeyecek olsa ekranunı kırmazdı.
    Zaten verecek olması iyi niyetli olduğunu gösterir. Ekranını neden kırsın ki.
    Birde bisiklet sürerken düşmüş telefon, bence ekranının kırılması gayet normal, adamın günahını almışın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

hocam polisin de birşey yapacağını inan sanmıyorum. Bir ara komşunun evine gazete kağıdını yakıp balkonuna attılar. Bende o sırada üst kat balkondaydım gördüm olayı. Anlattım komşuya, polis çağırıp söyledik. Bende şahit olurum dediğim halde kişiye dokunmadılar, polisler ölüm, kalım, yaralı yok bu sebeple birşey yapamayız deyip gittiler

Binada manyaklar vardı iyiki taşındık yavhu

3-5 mafya kılıflı dürzü bizim dükkanı bastılar. Adam sizden köfte aldık yeğenin yerken dişi kırıldı yaptırdık 500 lira para istiyoruz diye gelmiş. Yeğenin dişi falan hikaye. Haftada 1 uğruyor 1 vermedik 2 vermedik en sonunda elemanı korkutmuş baya
    Bu arada kamerayı açıyoruz görüntülü sesli polise izletiyoruz, polisin dediği aynen şu
    "bir olay olmadan biz müdahale edemeyiz"
    Gelecekler elemanı öldürecekler, sonra müdahale edecekmiş. dedim sizin kafanız güzel mi ? Aslında amağn tanrım didim
    Neyse başka bir mafya bulduk tanıdık, o günden sonra ne uğrayan be soran oldu

• Arka taraf ile ön taraf o kadar alakasız ki insanın aklına bir çok ihtimal gelmesi çok normal bence,arka taraf neredeyse benim cihazdan iyi gözüküyor desem yeridir.Geçmiş olsun zorlu centera getirin ve inceletin eğer karar çıkarsa üzerine max 750 lira vererek yenisini alabilirsin.

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    onay günü kaç kez aradım meşgule atıp telefon kapanıyordu. Birde üstüne meşgulden sonra; şuan müsait değilim, daha sonra arayacağım msj ı geldi birkaç kişiye.

Cihazı aldıktan sonra defalarca ekrandan işlem yapmaya çalıştım fakat bir kere bile reddet kısmına ulaşıp o msj ı gönderemedim.

Ayrıca cihaz yanlış şifre girilmesinden klitlenmiş. Bilgisayara bağladığımda hata alıyorum.

daha birçok sebep var ama olan oldu yapacak birşey yok maalesef.
  • evet tertemizdi cihazım

Neyse hocam ne yapalım kısmet, cana gelmesin de çalışıp kazanacağız artık.
  • ayrıca cihazı birçok arkadaşıma gösterdim, çoğu yine tema yükledim sandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

onay günü kaç kez aradım meşgule atıp telefon kapanıyordu. Birde üstüne meşgulden sonra; şuan müsait değilim, daha sonra arayacağım msj ı geldi birkaç kişiye.

Cihazı aldıktan sonra defalarca ekrandan işlem yapmaya çalıştım fakat bir kere bile reddet kısmına ulaşıp o msj ı gönderemedim.

Ayrıca cihaz yanlış şifre girilmesinden klitlenmiş. Bilgisayara bağladığımda hata alıyorum.

daha birçok sebep var ama olan oldu yapacak birşey yok maalesef.

Demek açamayınca umudu kesmiş

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    birde ekrana sürekli msj lar gönderdim icloud dan. Artık okudu mu okuyamadı mı bilmiyorum ama en son en azından cevaplamak için çaba gösterdi :)
  • Ahmet abi cok gecmis olsun :( üzüldüm cihaza ama gelmiş sonuçta

tekrardan geçmiş olsun abi

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

Alan kişisin adresini öğren pmden at o işi hal oldu bil.

Hocam sen herhalde htc one m8 e geçmeyi düşünüyordun m8 alırdan nickini htc-htc olarak değiştirirsin herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.