Şimdi Ara

iPhone DCIM Klasörünün İçindeki Klasörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'u bilgisayara bağlayıp dcim klasörüne girdiğim zaman aşağıdaki gibi klasörler çıkıyor. Her birinin içerisinde rastgele çekilen fotoğraflar var. Tek klasör altında toplamamasının sebebi nedir acaba? Herkeste durum aynı mı? En son çekilen fotoğrafı bulmak bir hayli zor oluyor böyle.

iPhone DCIM Klasörünün İçindeki Klasörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 31 Ocak 2015; 6:16:43 >

• Hocam aynı sorundan ben de muzdaribim bir çözüm bulabildin mi? çok sinir birşey devamlı son çekilen fotolarımı aramak zorunda kalıyorum
  • iTunes varsa iTools ile rahatlıkla alabileceğinizi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

iPhone'u bilgisayara bağlayıp dcim klasörüne girdiğim zaman aşağıdaki gibi klasörler çıkıyor. Her birinin içerisinde rastgele çekilen fotoğraflar var. Tek klasör altında toplamamasının sebebi nedir acaba? Herkeste durum aynı mı? En son çekilen fotoğrafı bulmak bir hayli zor oluyor böyle.

Selam,

Sanırım onlar cihazınızda yüklü görüntü işleme uygulamalarının (instagram-retrica,vs ve gönderilen fotoları kaydetmek için whatsapp) klasörleri.
    Eşimin telefonunda da 1-2 tane öyle klasör oluşuyor. Ben sadece whatsapp üzerinden resim alışverişi yaptığımdan bende en fazla 1 adet oluşuyor.
  • Benim iPhone 6'da 8-10 klasör falan var, bire bir ayrı uygulamaların klasörleri de değil üstelik, adeta kafasına göre.
    Ve kendiliğinden oluştu, bir anda oluştu, fotoları tek bir klasörde toplamaya çalışıp, eğer mümkünse diğer klasörleri boşaltıp tek klasörde toplasam işe yarar mı diye düşünüyorum.
  • Bende de oluyor aynen ama genelde en son çektiklerim ya da çektiklerim aynı klasorde oluyor hocam

• bu olay neden oluyor normal bir şey mi çözüm yolu yokmu ?

bir resim aramak istediğimde her klasörü açmak zorunda kalıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    assets uzantılı dosya açma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtools fotoları tarihe göre gösteriyor ama son zamanlarda itools düzgün çalışmıyor bende. Fotoğraf transferi yapamıyorum hata veriyor. Çözümünü de bulamadım.

• Dandik apple kafası. İlla itunes-icloud kullanıcaz. Şu cihazın belleğini usb bellek gibi kullanmamıza izin vermiyor. Paramızla rezil oluyoruz...Sırf bu yüzden note serisine geri dönmek üzereyim plus 128'den..
  • ios son güncellemesinden sonra böyle oldu arkadaşlar, eğer mac os işletim sistemi ile kullanırsanız düzgün görüyorsunuz, aksi halde böyle çıkıyor, apple nin izlediği yeni satış politikası olduğunu düşünüyorum, macbook larda sorun yok ama windowslarda maalesef böyle iexplorer veya itools ile düzgün görürsünüz ancak yine bilgisayarda itunes yüklü olması lazım başka yolu yok, sadece tüm klasörleri bilgisayarınıza kes yapıştır ile kopyalayıp düzenledikten sonra itunes ile eşzamanla deyip istediğiniz gibi düzenlersiniz ancak eşzamanlama yaptığınızda iphone den kendiniz fotoğraf silemiyorsunuz, yeniden eş zamanla yapmanız gerekiyor
  • ANLAŞILAN PROBLEMİ GİDERİLEN YOK BENDE DE DURUM BU resimdekigibi ve neredeyse aradığım hiç bi resmi bulamıyorum.
    geçenlerde başka bir problem için destek birimini aramıştım. bekleyen güncellemem var diye olabilir dedi... güncellemeyi yaptım 1-2 ay oldu ama onlaalakası yok zannedersem. fırsatım olduğunda pc başındayken arayacağım. iPhone DCIM Klasörünün İçindeki Klasörler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.