Şimdi Ara

iPhone'dan Xiaomi'ye geçiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 4-5 aydır bir miktar parasızlıktan dolayı iPhone SE 32GB kullanmaktayım. İlk başlarda telefona vakit ayırmadığım için çok da sıkıntı olmamıştı fakat bu aralar fazlasıyla ihtiyacım oluyor telefona ve iPhone SE maalesef hem hafıza olarak, hem de batarya olarak yetmiyor bana. Ekran boyutu da aynı şekilde. Bu aralar aklıma şöyle bir plan düştü. Hazırda bulunan bir parayla Xiaomi Mi Note 3 alıp denemeyi, alışamazsam satmayı düşünüyorum. Sizce bu riske girmeli miyim? Halihazırda Airpods ve iPad sahibi olduğum için telefonu değiştirmekten çekiniyorum senkronize olayından dolayı...



  • Bende aynı ikilemdeydim. 5S, 6S, 7 kullandım, şu an bu kadar parayı telefonlara saçmanın mantıksız olduğunu düşündüğümden 5S kullanıyorum ve denemek için Xiaomi Not 3 siparişi verdim. Satıcıyla detaylı görüştüm, hat takılmadığı sürece 14 günlük iade mümkün, alıp satmak zarar ettiriyor çünkü. Cihazı yarın kargodan alacağım ve sadece evde, alışmaya çalışacağım hat takmadan. Önceki android deneyimlerim hep hüsranla sonuçlanmış ve zararına satmak zorunda kalmıştım. Size de bu yöntemi öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel cihaz tercih etmissiniz.

    eger ciddi anlamda ios ekosistemi kullanmiyorsaniz, kisa surede alisirsiniz.
  • Büyük bir hata olur ios bırakılmaz hemde xianomi için ? Note 8 olsa kalemi için belki bir nebze kabul edilebilirdi. Arayüzünden tutunda kullanım şekline kadar iphonu çok aratır. Onun yerine ikinci el bir 6s plus çokdaha başarılı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios' ta sizi bağlayan bir program yada bir özellik yok ise Xiaomi alabilirsiniz.

    2 çalışma arkadaşımdan birisi xiaomi mi5 diğeri mi6 kullanıyor. mi5 yeterli günümüz için yeterli performası sunmuyor fakat mi6 çok performanslı bir cihaz.
  • İp6'dan mi note 3'e geçtim. 10 gün oldu sanırım. Genel olarak memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Gate

    Ios' ta sizi bağlayan bir program yada bir özellik yok ise Xiaomi alabilirsiniz.

    2 çalışma arkadaşımdan birisi xiaomi mi5 diğeri mi6 kullanıyor. mi5 yeterli günümüz için yeterli performası sunmuyor fakat mi6 çok performanslı bir cihaz.

    Hocam mi6 da alabilirim açıkçası, çok sorun değil o. Mi7 de geliyor gerçi ama çok para harcamak istemiyorum. Direk elimdeki SE’yi satacağım alınca cihazı. Ekosistem için de şöyle söyleyeyim. Airpods’suz ne yaparım gerçekten bilmiyorum, Apple Music üyeliğim de çıktığı günden beri mevcut, spotify’da yapamadım hiç bir zaman. Ayriyetten iPad Pro sahibiyim ve bir nevi ekosistemin içindeyim ama Mi Note 3 aşırı ilgimi çekiyor. Bi yandan pişmanlık olacak, bi yandan aşırı hoşuma gidecek gibi geliyor. Gerçekten bilemiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.