Şimdi Ara

iPhone'dan sonra Blackberry?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kime sorsam, iPhone'dan sonra Blackberry'den tat alamazsın diyor.

Elimde bir adet iPhone 4 var, bunu Bold 9900'la takas etmek istiyorum fakat sonradan pişman olabilir miyim korkusu var.

Telefonda yaptığım işlem sadece interneti kullanmak. Şarj sadece internete girmeme rağmen çok az gidiyor, hep yarı yolda kalıyorum. Bu durumdan fazlaca şikayetçiyim.

Sizin de değerli fikirlerinizden yararlanmak istedim.

Herkese iyi forumlar.

•  iPhone'dan sonra Blackberry?

9900'ında şarj seviyesi o kadar iyi değil ki.Sayı aralıkları bir günü gösteriyor. Örneğin üçüncü günde telefon üç kere fullenip 20 seviyesine inmiş.Ayrıca iPhone'nun stabilliğinden sonra Blackberry'nin donmaları çekilmez.
  • Sadece internete giriceksen bence bb alma ekrani kucuk sarj konusunda gercekten cok kotu 3g acinca 4-5 saate bitiyor 2gde anca 12 saat dayaniyor ayriyetten telefonun dondugu falan yok kullanmayi bilmeyenler camur atiyor oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

9900'ında şarj seviyesi o kadar iyi değil ki.Sayı aralıkları bir günü gösteriyor. Örneğin üçüncü günde telefon üç kere fullenip 20 seviyesine inmiş.Ayrıca iPhone'nun stabilliğinden sonra Blackberry'nin donmaları çekilmez.

Annemin 9700'ı var, annemle telefonlarımızı değiştirme ihtimalimiz de var.

9700'ın şarjı nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Kesinlikle olmaz. Android deseniz bir nebze ama BBOS.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android desen tamam Bada falan desen hadi neyse ama Blackberry'de hiçbir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Android desen tamam Bada falan desen hadi neyse ama Blackberry'de hiçbir şey yok.

Uygulama olarak herhangi bir beklentim yok zaten. Sadece şarjı beni bir gün götürsün yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Android desen tamam Bada falan desen hadi neyse ama Blackberry'de hiçbir şey yok.

Uygulama olarak herhangi bir beklentim yok zaten. Sadece şarjı beni bir gün götürsün yeterli.

O zaman iPhone'u sat üstüne biraz daha ekle Blackberry 9780 al.Herkes beğeniyor onun şarj süresini.
  • Telefonu sabah sarja taktim ogleden beri. Elimde 2g+wifi acik ekran parlakligi yuzde 50de anca 5 saaat dayandi
    iste ss suan sarj yuzde 20de:))telefon 9790 bnm 9900 yaklasik boyledir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 4 Kasım 2012; 17:31:49 >
  • Sakın geçmeyin

• Blackberry Bold 9700 kullanıyorum gayet memnunum fakat iPhone'dan sonra nasıl olur bilemem çünkü iPhone kullanmadım daha önce.
  • Arkadaşım İp4 ten bb ye geçti şimdi 3gs ye bile razıyım diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.