Bildirim
iphone dan neti wifi ile paylaştırma nasıl olur??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iTunes Store da muzik, film gibi seyler vardir ki alakasi orda builamassin
App Store diyosan Apple asla izin vermez
Tek Yok> JAILBREAK_____________________________ -
benişm derdim iphonedeki neti kullanabilmek interneti paylaşıma acarak bilgisayar üzerinden kullanabiliyorum ama ben diğer wirelesli telefonuma bağlantı vermek için nette araştırdım fakat hep jb yapmam gereken programlar cıkıyor. aslında app stor dan bulabilsem süper olacak şimdi cihaza jb yapmak zor geliyor bir sürü jb yapma modeli var. yinede verdiğin cevap için saol. -
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz77
benişm derdim iphonedeki neti kullanabilmek interneti paylaşıma acarak bilgisayar üzerinden kullanabiliyorum ama ben diğer wirelesli telefonuma bağlantı vermek için nette araştırdım fakat hep jb yapmam gereken programlar cıkıyor. aslında app stor dan bulabilsem süper olacak şimdi cihaza jb yapmak zor geliyor bir sürü jb yapma modeli var. yinede verdiğin cevap için saol.
Tek derdin internet paylaşımı ise Android 2.2 li bir telefon işini daha çok görebilir. Wireless Modem gibi gösterebiliyorsun bildiğim kadarıyla._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler