Şimdi Ara

iphone'dan htc 8x'e geçtim ciddi sıkıntılar var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: still

Forumda başlığı bulamadım mümkünse link atar mısınız? Bana sürekli "To download the preview, you must be registered as a Windows Phone developer." cevabı veriyor ve kayıt yapmıyor. Tek seçenek olarak da done yazan tuş çıkıyor.

App Studio hesabı alacaksınız, konu burada;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85331968

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıda yazdığım gibi ne yazık ki 8.1'e geçemiyorum forumda da anlatımını bulamıyorum. Belki bu telefonun geçmesi bile mümkün değildir garip bir telefon sıkıntısını çözemedim :)

olması lazım ama 8.1 ana konusunda yazılanları yaptınızmı?

Bir site var oraya üye olup geliştirici uygulamasını telefona giriş yapıp kurduktan sonra güncelleme gelecektir

Dün 8.1 şeklinde güncelledim Facebook'ta deneme yaptım başka foto paylaşmıyor, ama Gmail'e eşitleme yapmıyor. Tarayıcıdan girdiğimde hemen eşitliyor, ama kendi gmail uygulamasına girince eşitlemiyor. Tarayıcıdan girilen gmail uygulaması da kullanışlı değil çok kötü.
    Diğer arkadaşa da yazdım size de yazayım. Dün 8.1 şeklinde güncelledim Facebook'ta deneme yaptım başka foto paylaşmıyor, ama Gmail'e eşitleme yapmıyor. Tarayıcıdan girdiğimde hemen eşitliyor, ama kendi gmail uygulamasına girince eşitlemiyor. Tarayıcıdan girilen gmail uygulaması da kullanışlı değil çok kötü.
  • Dün yaptım düzelme olmadı. Ayrıca 8.1'e geçince saat geride kalıyor sonra biraz vakit geçince kendiliğinden düzeliyor. Yani mesela 10.20'de gösteriyor oysa saat o sırada 11.00... Sonra birden 11 şeklinde düzeliyor.

8.1 ile mail geldikçe seçeneğini de ayarlarsanız anında düşmekte.

Ayrıca telefonun ana mail adresi nasıl androidde gmail ise bunda da Hotmail olmasından doğal bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 5 Mayıs 2014; 11:08:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• still S kullanıcısına yanıt
    Instasquarer ındır ınstasıze ıle aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler fakat çift doğrulama sistemimi zaten bu telefon nedeniyle kapattım. Ayrıca koskoca gmailin çift doğrulama sistemini kapattırmak zorunda kalan bir firma kusura bakmayın da rezilce bir hareket etmiş olur. Güvenlik açısından bu kadar önemli bir şeyi kapatmak sizce doğru mu? Ana mail adresi konusunda da ben iphone kullanırken gmail ile kayıt oldum bana direkt şu maili kullanmalısınız demedi. Mail geldikçe seçeneğini işaretlediğimde sürekli arka planda mail gelip gelmediğini mi kontrol ediyor acaba? Onu işaretlediğimde de mail hemen gelmiyor. Yine benim senkronize et demem gerekiyor ve o işlemde dakikalarca sürüyor, yukarıda işlem yapıldığına dair kırmızı noktalar durduğunda da mail eşitlenmemiş oluyor. Oysa ki bana o sırada yeni mailler gelmiş oluyor ben bunu bilgisayar başında görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi still -- 5 Mayıs 2014; 13:59:46 >
    Çift doğrulamayı pasif etmek zorunda oluşumuz evet tam bir saçmalıktan ibaret bu sorun yüzünden ilk başlarda eşitleme işlemini bende gerçekleştiremiyordum. Şuanda bir sorun olmaksızın mail geldikçe telefonda bildirim alıyorum otomatik olarak eşitleme yapıyor.
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• beyler rehberi nasıl aktaracagız iphone kullanıyorum ama windows telefon aldım rehberi aktarmayı bilmiyorum da

Orijinalden alıntı: fotoburak

beyler rehberi nasıl aktaracagız iphone kullanıyorum ama windows telefon aldım rehberi aktarmayı bilmiyorum da

verilerimi aktar uygulamasını yükle
    WP için Microsoft hesabı açman gerekmesi gayet normal Android de gmail istiyor. Eşitleme konusunda ise anında geliyor hatta PC'de maillere bakmıyorum her seferinde şifre yazmak yerine açıyorum telefonda wifi yi anında geliyor. Yeni mail de anında geliyor

Verilerimi aktar diye arattığımda mağazada böyle bir uygulama bulamıyorum :(

nokia ya ait olabilir nokia programları nasıl yükleniyor bi arat bakalım vardı anlatımı.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.