Şimdi Ara

iphone dan dvr'a bağlanıp kameraları izlemek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
166.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YArdım yok mu arkadaşlar.Ben ıphone 4 ten güvenlik kameramı nasıl izlerim.
  • Ben DVRClient progrmını kullanıyorum. Cihazınız uyumluysa gayet güzel ve kolay kullanımı var.
  • Bi sürü program yükledim ama çalıştıramadım.Şifre soruyo.Ama ben bilgisayardan kamerayı seyrederken bir şifre girmiyorum.
    Ne şifresi giricem?
  • MERHABA
    Avenir hayıt cihazlarının hic birinde cep teleofnlarının tamamında ve ı phone yada blackbery lerin tamamında izleyebeilceğiniz programlarwww.kamerasepeti.com sitesinde bulunmaktadır bir sıknıtı yaşamanız halince lütfen 0212 220 11 31numaralı telfondan tekni destek verilmektedirhttp://www.mesaguvenlik.com/bayilerimiz.asp
    yuarıdaki linkten de ulaşabilrsinzi CMS yasılımlarına

• Dvr cihazin icine girerken kullanilan sifreyi gireceksiniz.
    Kul.adi:admin
    Sifre:000000 yada 12345

Olur genelde telefondan izlemek icin ayri port acmaniz lazim modeme genelde onlar

15961
    37777
    34560

Olur bunlar dvr cihazinizin network bolumunde yazar veya ayri bir yerde mobil diye belirtir port numarasini

Meye
    Vmeye
    Supermeye

Birsuru program var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ;Avenir cihazların tamamına ben tüm cep telefonlarından ve ı phonelerden aynı zamanda android lerden de baglanabiliyourm ı phone programı icin bazı modellerde MEYE bazı modellerde de EVOPLUSLİTE diye bir program indiriyosunzu sorunsuz baglanıyosunuz iyi seyilrelr
  • avenir ise cihazınız ''evopluslite '' programını indir ayarları yapıp izlersin
  • AVENİR cihazlarında bu programda 4 lanalı aynı anda acıyor aynı zamnda ses dde veriyor
  • şu an evepluslite indirip ses de alabiliyosunuz aynı zamanda 4 kanalı aynı anda izleyebiliyosunuz
  • avenir bazi dvr larini dahua satiyor bazilarini balitech in aldigi yerden aliyor..balitech olanda meye gibi prg lar dahua da idmss ve evo prg ile izleniyor...neutron dahua nin tr yedeki ismi degisik halidir..

• Neutron cihazla, DMSS PRO kullanıyorum 1 yıldır. Hiç bir sorunla karşılaşmadım tavsiye ederim.
  • dmss pro nun adımı değişti acaba , markette arıyorum bu isim çıkmıyor. bulan arkadaşlar link atabilirmi
  • dmss diye arat cikar

• ı phonelerden cihaza baplanmak icin iki tane ulaşılabilen program program vardı rbi tanesi '' vmeye'' cep portu 34599 ikincisi ise '' idmss '' cep portu 37777 bir de androidlerde ''evo plus '' cep portu port 37777 progrramlarını indirerek izleme yapabilersiniz ama portları doğru grmeniz gerekiyor baktınki khic bir sey yapamıyosunuz avenir satan herhangi bir bayiiye ulaşıp yardım alabilrsiniz
  • merhaba

eyeforce kayıt cihazlari gerçek ten çok kaliteli bir cihaz.. 3 medeli var
    1- eyf-d9104--- 4 kanallıo cihaz
    2- eyf-d9108--- 8 kanallı cihaz
    3- eyf-d9216----16 kanallı cihaz

eyefondan izleme programi

''ASee'' apple storedan bu dosyayı bulun ve indirin.. bu programin plus olanını degil yazdıgım gibi..

iphone port--18004

web port----80

programdan izleme portu-----9000

ben aldım çok memnunum.. internertten bu kadar akıcı görüntüsü olan başka bir cihaz görmedim.. menüsü çok kolay...

teşekkürler eyeforce yetkılıleri
  • HIKVISION
    iVMS-4500 tavsiyedir..
    Spectra ve bir çok cihaza sorunruz bağlanıyor.
  • kardeşler bendede avenir kamera sistemi var, bilgisayardan ağ üzerinden bağlanıp izleyebiliyor,geçmiş kayıtlara bakabiliyorum, ama belli bir anda geçen görüntüyü kaydedip cd ye yazacam bunu nasıl yapabilirim, bi türlü çözemedim, yardımcı olurmusunuz, teşekkürler..
  • AVENİR DVR KAYIT CİHAZLARI DAHUA DA ORJİNAL ÜRÜN YAPTIRDIKLARI VE TÜKİYEDE SADECE İSİM DEÜİŞİKLİĞİ OLAN Bİ RÜRÜNDÜR KULLANIYOYRUZ GAYET GÜZEL
  • iDMSS Lite indirin ve kullanın
  • avenır cıhazlar ıcın akıcı ve net ıphone ve andrıod ıcın program tavsıye edermısınz avenır hd kullanıyoruz ama memnun degılız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.