Şimdi Ara

iPhone'dan anlayan biri acil PM gelebilir mi ? Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i4 satın alacağım fakat merak ettiklerim var.Resim atacağım

• bana sor ip4 kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabaca anlatayım 4 alacaksan;
    1. Pil ömrünü mutlaka kontrol et yüzde 30 lara gelince çat diye kapanıyormu oyunlarda pil yüzdesi ne alemde ? çok hızlımı bitiyor az az mı bitiyor.
    2. Cihazın dış kasasında çizik vuruk vb. gibi şeyler varmı ?
    3. Kutusu dahil aksesuarları tam mı ? kulaklığı usb kablosu şarj aleti gibi şeyler.
    4. Garantisi varsa nereden yoksa ilk sahibinse faturasının aslı veya fotokopisi vs.
    5. Mutlaka 3G kontrol et,wifi dene ön arka kamerası,kulaklık,dış ses,mikrofon,birde mutlaka bu yakınlık sensörünü dene cihazla arama yaptığında ekran kararıyorsa sorun yoktur.
    6. 2. el olarak nereden alacaksın ? sahibinden ordan burdan alacaksan dediğim gibi elden almaya bak hele o sahibindenden önce para sonra kargo diyenlere yaklaşma bile,ptt kargo kapıda ödemelide olsa yaklaşma,burdan 2. elden bakıyorsan kişinin 2. el geçmişine,referanslarına vede üyelik tarihine bak yeni üyemi eski 3 4 senelik üyemi gibi şeyler ince eleyip sık dokursan tertemiz cihazın olabilir,ama sadece ucuz diyede piyasadan 100-150 lira ucuza satıyorsada vede detay vermiyorsa adam gibi yazamıyorsa sana hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

Kabaca anlatayım 4 alacaksan;
    1. Pil ömrünü mutlaka kontrol et yüzde 30 lara gelince çat diye kapanıyormu oyunlarda pil yüzdesi ne alemde ? çok hızlımı bitiyor az az mı bitiyor.
    3. Kutusu dahil aksesuarları tam mı ? kulaklığı usb kablosu şarj aleti gibi şeyler.
    4. Garantisi varsa nereden yoksa ilk sahibinse faturasının aslı veya fotokopisi vs.
    5. Mutlaka 3G kontrol et,wifi dene ön arka kamerası,kulaklık,dış ses,mikrofon,birde mutlaka bu yakınlık sensörünü dene cihazla arama yaptığında ekran kararıyorsa sorun yoktur.
    6. 2. el olarak nereden alacaksın ? sahibinden ordan burdan alacaksan dediğim gibi elden almaya bak hele o sahibindenden önce para sonra kargo diyenlere yaklaşma bile,ptt kargo kapıda ödemelide olsa yaklaşma,burdan 2. elden bakıyorsan kişinin 2. el geçmişine,referanslarına vede üyelik tarihine bak yeni üyemi eski 3 4 senelik üyemi gibi şeyler ince eleyip sık dokursan tertemiz cihazın olabilir,ama sadece ucuz diyede piyasadan 100-150 lira ucuza satıyorsada vede detay vermiyorsa adam gibi yazamıyorsa sana hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.

Hocam çok teşekkür ederim alacağım cihaz 550 TL fakat piyasa 600-750 gibi sence alayım mı ? Belki i4 piyasası hakkında fikir sahibisinizdir.Birde elden alacağım.Elden almaya gittiğimde ne gibi kontroller yapabilirim ayak üstü ?

• doğrumu anladım acaba iphone 4 alacaksın 550 TL mi vereceksin eğer öyleyse aman diyim dostum :) iphone 4 e ancak 250tl verilir.
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Ben sorunsuz i4 u 540 civarina satmistim. Ustelik ios 4 ten ios 7 ye kadar tum arasurumler dahil shsh kaydi vardi. Cihazdaki tek sorun metal cercevedeki kilif tak-cikar yapmaktan olusan parlamalardi. Ozturk abiden almistimz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

doğrumu anladım acaba iphone 4 alacaksın 550 TL mi vereceksin eğer öyleyse aman diyim dostum :) iphone 4 e ancak 250tl verilir.

Hocam öyle diyorsunuazda piyasasına bir bakın en ucuz 500 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: Python

Kabaca anlatayım 4 alacaksan;

Hocam çok teşekkür ederim alacağım cihaz 550 TL fakat piyasa 600-750 gibi sence alayım mı ? Belki i4 piyasası hakkında fikir sahibisinizdir.Birde elden alacağım.Elden almaya gittiğimde ne gibi kontroller yapabilirim ayak üstü ?

500 e inebilirseniz daha iyi olur,ama daha aşağısı 250 gibi rakamlara sakın aldanmayın,o hikayenin sonu hiç iyi bitmiyorçalıntı cihaz bile olabilir aman diyeyim,750 lere kadar çıkarsanızda sakın 4 e okadar parayı vermeyin,biraz daha ekleyip 4s alırsınız çok daha iyi olur,500 ideal 550 de yanındaki aksesuarları tr cihazımı full kutulumu cihaz vs. verilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.