Bildirim
İphone da whatsapptan Sahte Konum Gönderebilirmiyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Jailbreak gerekli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eğer orda olan bi arkadaşın varsa o sana atsın, onu "ilet"ebilirsin _____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
Jailbreak'e filan gerek yok ben gönderebiliyorum gayet, konum servislerim kapalı elle giriyorum istediğim yeri ve gönderiyorum bu kadar. _____________________________
Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür. -
Ona da gerek yok. İstedigin konumu yaz mesele new york asagida sevenekler cikiyo yerleriz gizleye tikla ve istedim konuma kaydir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efetarikk -- 11 Eylül 2015; 23:35:06 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tabiki çok kolay harita>Yeri seçip iğne ekle Ve screen Shot al bitti gönderebilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cmea06
Jailbreak'e filan gerek yok ben gönderebiliyorum gayet, konum servislerim kapalı elle giriyorum istediğim yeri ve gönderiyorum bu kadar.
Yapamadım bunu iPhone da oluyor mu ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 500px Nikon D90 / Nikkor AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR/50mm F1.8d lens/ HTC desire hd -
Evet iPhone da yapıyorum zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür. -
Jailbreaksiz yapabilen varmı , detaylı anlatabilirmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ALPARSLAN &amp;amp; METEHAN -
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanEmecan
Jailbreaksiz yapabilen varmı , detaylı anlatabilirmi ?
yapılabilir buradaki yorumda var. https://nedirnasil.org/iphone-sahte-konum-2-dakikada-dunyayi-dolas/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkltprmk -- 9 Ağustos 2022; 14:58:7 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kilitli sim nasıl açılır
- engellenen numara sms atabilir mi
- belge indirilemedi tekrar deneyin sorun devam ederse wifi yada vpn
- airpods cızırtı sorunu
- ithalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- iphone 17 yan tuş ayarları
- ios 26 nasıl yüklenir
- numara sorgulama
- samsung hard reset
- iphone 18 renkleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt