Bildirim
Iphone'da safariden Fizy.com neden açılmyıor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://fizy.com/html5 bu linke girince appstore'a yönlendiriyor. Yetkililerin yazdığına göre altyapı ve sunucu güncellemeleri varmış. -
bende uygulaması var, arada bir kullanıyorum problem çıkmadı -
Bunu yazmadan önce denediniz mi kullanılıyor mu diye?quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
bende uygulaması var, arada bir kullanıyorum problem çıkmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Bunu yazmadan önce denediniz mi kullanılıyor mu diye?
tabiki denedim fizy uygulaması zaten çalışmıyor bunu kendide söylüyor zaten. Benim sorunum safariden fizy.coma girdiğinde direk appstore'a yönlendiriyor bir türlü siteye erişim sağlayamıyorum, eğer sizde açılıyorsa nasıl yapabildiniz... -
Pardon. Benim yazdığım size değil, mesajımın bir üstündeki *GameOver*a idi.quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozuquote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Bunu yazmadan önce denediniz mi kullanılıyor mu diye?
tabiki denedim fizy uygulaması zaten çalışmıyor bunu kendide söylüyor zaten. Benim sorunum safariden fizy.coma girdiğinde direk appstore'a yönlendiriyor bir türlü siteye erişim sağlayamıyorum, eğer sizde açılıyorsa nasıl yapabildiniz...
Alıntıları Göster
edit: Bu arada, Fizynin bilgisayarda çalışıp IOS'ta çalışmama nedeni, Fizy'nin flash tabanlı olması. Flash oynattığını iddia eden tarayıcılarla girildiğinde de sadece Türkiyeden girebilirsiniz uyarısı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 6 Mayıs 2012; 1:33:57 >
-
Uygulamaya update gelmis.appstore a koymuslar ama 80 gundur apple onaylamiyormuymus neymis -
Ve nihayet Apple fizy i güncellendi :) hayirlinolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X