Şimdi Ara

Iphone'da safariden Fizy.com neden açılmyıor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut fizy uygulaması zaten çalışmıyor onun yerine groveshark mı ne var biliyorum fakat iphone safariden yada operadan fizy.coma neden giremyiorum normal pcden girdiği gibi safariden de girse ye neden olmuyor çok saçma değilmi...

• http://fizy.com/html5 bu linke girince appstore'a yönlendiriyor. Yetkililerin yazdığına göre altyapı ve sunucu güncellemeleri varmış.
  • bende uygulaması var, arada bir kullanıyorum problem çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bende uygulaması var, arada bir kullanıyorum problem çıkmadı
    Bunu yazmadan önce denediniz mi kullanılıyor mu diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

tabiki denedim fizy uygulaması zaten çalışmıyor bunu kendide söylüyor zaten. Benim sorunum safariden fizy.coma girdiğinde direk appstore'a yönlendiriyor bir türlü siteye erişim sağlayamıyorum, eğer sizde açılıyorsa nasıl yapabildiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

tabiki denedim fizy uygulaması zaten çalışmıyor bunu kendide söylüyor zaten. Benim sorunum safariden fizy.coma girdiğinde direk appstore'a yönlendiriyor bir türlü siteye erişim sağlayamıyorum, eğer sizde açılıyorsa nasıl yapabildiniz...

Alıntıları Göster
    Pardon. Benim yazdığım size değil, mesajımın bir üstündeki *GameOver*a idi.

edit: Bu arada, Fizynin bilgisayarda çalışıp IOS'ta çalışmama nedeni, Fizy'nin flash tabanlı olması. Flash oynattığını iddia eden tarayıcılarla girildiğinde de sadece Türkiyeden girebilirsiniz uyarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 6 Mayıs 2012; 1:33:57 >

• Uygulamaya update gelmis.appstore a koymuslar ama 80 gundur apple onaylamiyormuymus neymis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve nihayet Apple fizy i güncellendi :) hayirlinolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.