Şimdi Ara

iPhone'da pil değişimi sonrası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, appleda pil değişimi yada başka bir nedenle cihazı açılmış iphone 7 ve üzeri cihazı (bu kadar benzeri) olanlara soruyorum. İşlem sonrası eski hali gibi oluyor mu kasa?ekranda oynama vs oluyor mu? su geçirmemesi için cihaz eskisi gibi oluyor mu?

    Pil değişimi yaptıracağım ama pil değiştirildikten sonra kasa eskisi gibi oluyor mu? Tamir sonrası teslim elırken nelere bakmam lazım?



  • Ben Ocak 04 değiştirdim 1.5 yıllık Pilimi Apple Gürgençlerde Kaydımı Aralıkta Yapmıştı ordaki çalışan abi sağolsun , Az önce baktım Battery Life den %7 lik bir kaybım var Cihaz nasıl verdiysem öyle geri geldi ama Pili neden çabuk eskimiş Garanti bitmeden yeniden vereceğim ama Bi fotoğrafını çek telin vermeden alırkende iyi kontrol et ama bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siceyy

    Ben Ocak 04 değiştirdim 1.5 yıllık Pilimi Apple Gürgençlerde Kaydımı Aralıkta Yapmıştı ordaki çalışan abi sağolsun , Az önce baktım Battery Life den %7 lik bir kaybım var Cihaz nasıl verdiysem öyle geri geldi ama Pili neden çabuk eskimiş Garanti bitmeden yeniden vereceğim ama Bi fotoğrafını çek telin vermeden alırkende iyi kontrol et ama bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum
    teşekkür ederim siceyy göndermeden önce her zaman en ince ayrıntısına kadar fotoğrafını çekerim herzaman
  • Ben 7 Plus'u ve 6 Plus'u degistirdiydim. Kasalar biraktigim gibi geldi. Su gecirmemezliginde herhangi bir sorun yoktu. Kasalarda herhangi bir oynama falan da olmadi. Sadece gondermeden once pil durumuna ve cihazin seri numarasina bakin.
  • Bende ocak ortasında 6s'i gönderdim.Sadece pili değiştirin demiştim ama garantiden ekranı da değiştirmişler yanılmıyorsam sol üstte 2-3 tane toz zerresi vardı onun için değiştirdiler.Tek olumsuz nokta ekranı kasadan ayırırken şarj soketinin üstünü hafif şekilde çizmişler onun dışında bir sıkıntı yok.Yaklaşık 5 ayda pilde %1 kayıp oldu gayet memnunum.
  • Eyvallah arkadaşlar dikkat edeceğim söylediklerinize, bir haftasonu gidip aynı gün içinde değişim sağlanacak. şarj soketi problemli benim akabinde şarj soketini değiştirteceğim dışarıda bir serviste umarım o da kasayı düzgün oturtur
  • Hazır konusu açılmışken bende sorayım o halde, geçen hafta xr aldım, ilk defa apple cihazı kullanıyorum. Pilin sağlığı için nelere dikkat etmem lazım?

    Ve garanti kapsamında pil neye göre değişiyor? Belli bir %'nin altına mı inmesi gerekiyor?
  • Pubg oynama yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE de ıphone 7 var 19 eylül de bitecek garanti şuan %82 de pil durumu pilin değişmesi için verirken sorun olarak ne diye veriyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    BENDE de ıphone 7 var 19 eylül de bitecek garanti şuan %82 de pil durumu pilin değişmesi için verirken sorun olarak ne diye veriyorsunuz?
    parasını verip değiştiriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.