Şimdi Ara

iPhone'da Film ve Dizi Izleme Yollari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bos zamanlarimda telefonumdan dizi ve film izlemeye merak salmis durumdayim. Ancak bu iPhone gibi her formati desteklemeyen telefonlarda zor oluyor. Bu yuzden bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var.
    iPhone icin tercihen Turkce altyazili fakat yoksa ingilizce altyazili film indirebilecegim siteler var mi?
    Converter olarak onerebileceginiz programlar nelerdir? Basitce anlatirsaniz sevinirim.

Bu iki yol disinda baska herhangi bir yol var mi? Siz iPhonedan nasil film izliyorsunuz?

Ilginize tesekkurler.

• Arkadaşım bende allahın izni ile şu aralar bulursam iPhone 4 alıcam ve bende dizi film manyağı olduğumdan önce bi ön araştırma yaptım.
    Bir çok converter bulabilirsin iPhone ile uyumlu(iPhone nunun modelini belirtsen daha iyi olurdu) ama converter lar hem can sıkıcı derecede bekleten hemde benim gibi 1sezon diziyi bi kaç günde izlemeyi isteyenler için izlediğinden daha çok zamanı convert yapman için pc başında geçirmeni gerektiren işlemciyi çok zorlayan şeyler.. onun yerine OPlayer yükle tüm formatları açarsın ve .sub desteği olduğundan altyazıda açabilirsin. Jb yaptıysan zaten crack li bulursun eğer normal kullanıyorsanda 2.99$ 1.18v app storeda mevcut. Ben daha tel i almadım ama kullananlardan aldığım bilgiler buna yönlendirdi beni. umarım yardımcı olmuşumdur. iyi forumlar

• ben kullanırken dikkatimi çekmişti dizi izlerken biri bişey der o anda döner ona bakarsınız ya kaçar o sahne geri alamıyorsunuz diye hatırlıyordum.telefonu aldığım ilk hafta denedim farkettim uyuz oldum bi daha video falan yüklememiştim.geri alma seçeneğinin olmaması çok kötü birşey.allok video converter kullanıyorum ben senelerdir
  • Merhaba;

Çok daha kolay bir yol bulunmakta. Oplayer isimli program birçok formatı desteklemektedir. Aynı zamanda son sürümü (1.18 di sanırım) srt altyazı formatınıda destekliyor. Herhangi bir zorlanma yavaşlama ile şimdiye kadar karşılaşmadım. Ücretsiz sürümüde var, sadece tepede bir reklam barı var..

Sanırım tek sorun video çözme işini yazılım ile yaptığı için pili daha hızlı tüketiyor. Bunun haricinde mcpsp sitesinden türkçe altyazılı dizi indirebilirsiniz.

Düzeltme:Daha önce bahsedilmiş görmedim.. Bu arada ben kullanıyorum. iPhone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahirzora -- 21 Ekim 2010; 16:09:34 >
  • Ya bende kanalde atv flan ınrıdım ip4 e ama suraklı takılıyor geride kalıyor kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı?
  • Bu OPlayer'de altyazılarda Türkçe karakterleri düzgün göstermesi için ayarlardan neyi seçicez? Macturkish'i ve Dosturkish'i denedim ama Türkçe karakterler bozuk çıkıyor.

TV app'leri internet bağlantısıyla alakalı. Sizin bağlantınız iyi olsa bile bağlandığınız sunucu yeterli bant genişliğine sahip değilse takılmalar olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

Bu OPlayer'de altyazılarda Türkçe karakterleri düzgün göstermesi için ayarlardan neyi seçicez? Macturkish'i ve Dosturkish'i denedim ama Türkçe karakterler bozuk çıkıyor.

TV app'leri internet bağlantısıyla alakalı. Sizin bağlantınız iyi olsa bile bağlandığınız sunucu yeterli bant genişliğine sahip değilse takılmalar olabiliyor.

Gün içinde cevaplayacağım arkadaşım şuan aklıma gelmedi ama forumda mevcut bi yerde konuşulmuştu.. şuan zamanım yok sadece akşama yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isolatin5'miş, biz burda konuşurken iphoneturkey.biz'de de oplayer tanıtıldı bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 21 Ekim 2010; 18:03:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

Merhaba;

Çok daha kolay bir yol bulunmakta. Oplayer isimli program birçok formatı desteklemektedir. Aynı zamanda son sürümü (1.18 di sanırım) srt altyazı formatınıda destekliyor. Herhangi bir zorlanma yavaşlama ile şimdiye kadar karşılaşmadım. Ücretsiz sürümüde var, sadece tepede bir reklam barı var..

Sanırım tek sorun video çözme işini yazılım ile yaptığı için pili daha hızlı tüketiyor. Bunun haricinde mcpsp sitesinden türkçe altyazılı dizi indirebilirsiniz.

Düzeltme:Daha önce bahsedilmiş görmedim.. Bu arada ben kullanıyorum. iPhone 4

kısmet olursa bende önümüzdeki haftaiçi alıcam cihazımı. arkadaşın bahsettiği gibi geri saramamak söz konusu mu? kullanmak nasip olmadı henüz sizden öğrencez napalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Ya bende kanalde atv flan ınrıdım ip4 e ama suraklı takılıyor geride kalıyor kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı?
  • arkadaşlar online olarak film izleme sitesi buldumhttp://www.filmodasi.com/ iphone 4 denedim film izleniyor.
  • quote:

quote:

Ya bende kanalde atv flan ınrıdım ip4 e ama suraklı takılıyor geride kalıyor kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı?

o uygulamayla alakalı bir durum güncellemelerle düzebilir.

kayıtlı videoları ileri geri alabiliyoruz arkadaşlar böyle bir durum yok , belki online izlerseniz alamayabilirsiniz 30 sn alıyor sanırım onda
  • filmizle.com.tr de cok iyi iphonedan seyredilebiliyor
  • Program olarak da AVPlayer çok güzel iş görüyor.
  • AV Playerde izlerken 2 saatlik film ne kadar şarj götürüyor acaba
  • 2GB'lik bir filmi hangi formata,hangi programla çeviririm. Peki 2GB'lik film kac MB'ye düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

2GB'lik bir filmi hangi formata,hangi programla çeviririm. Peki 2GB'lik film kac MB'ye düşer?

Filmin boyutu önemli değil, önemli olan süresi. aynı filmin 20gb'lik versiyonu da 700mb'lik versiyonu da aynı ayarlarda aynı boyuta düşer. iPhone'da iyi kalitede bir filmin boyutu 450mb olmalı ortalama. Daha aşağısı kötü kalite verir. Video Bitrate ayarı 600'ün altına inmemeli convert sırasında.

Hazır film arayanlar skatyiphone.net adresine bakabilirsiniz..
  • Alın bi sgs yada sgs2 bütün filmleri dizileri online izleyin..Olmadi hangi formatta olursa olsun hangi boyutta olursa olsun atin tel in içine izleyin..Bu işkence çekilirmi..online izleyeme..convert etmesini bekle..ölme esegim ölme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Alın bi sgs yada sgs2 bütün filmleri dizileri online izleyin..Olmadi hangi formatta olursa olsun hangi boyutta olursa olsun atin tel in içine izleyin..Bu işkence çekilirmi..online izleyeme..convert etmesini bekle..ölme esegim ölme..

s2 deki sinema keyfide bi başka olur geniş ekran artı samoled
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.