Şimdi Ara

iPhone cikti,iPod cikti, Mac.ler ne zaman cikicak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iPhone almak yerine MacBook Air alicam acaba Air yenilenicek ama ne zaman olucak bu? Ve fiyat ne olucak (Turkiye Fiyati) ve daha hafif ve ince ve daha ii kondigirasyon mu olur

• Kuray amma çok fikir deiştiyorsun Mac book air le iphone bir mi =)
  • bencede çok fikir değiştiriyorsun
    eğer bu kadar kararsız olmasaydın şuan iphone unla mutlu mesut yaşıyor olucaktın bence
    bu arada niye "air" ? ben olsam pro alırdım..( ki zaten öle yapıcam )
  • Burası Apple değil, iPhone bölümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Burası Apple değil, iPhone bölümü.

Biliyorum.burda apple in herseyini takip ettiinizden bilirsnz die dusundum
  • Up
  • 14 Ekimde yenilenecek büyük ihtimalle..En büyük değişikliğin Macbook'da olması bekleniyor..

Bu arada Macbook Air'in fiyatının 2,5-3 tane iPhone'un fiyatına denk geldiğini söylemeliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Ekim 2008; 17:09:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Macbook Air aşırı derecede pahalı ve fiyatını haketmeyen bir ürün. Mac OS da öyle harikalar yaratan bir OS değil. Hele hele windowsa alışan biri için çok sıkıcı (task bar yok, mouse tek tuşlu)
  • Ben iPhone alıcam bu hafta. Aralık sonunda da iMac alıcam inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Mac OS da öyle harikalar yaratan bir OS değil. Hele hele windowsa alışan biri için çok sıkıcı (task bar yok, mouse tek tuşlu)

Bunu söylerken ciddimiydiz ?
  • mouse tek tuşulu mu
    bu konuda eminmiyiz ??!??!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Mac OS da öyle harikalar yaratan bir OS değil. Hele hele windowsa alışan biri için çok sıkıcı (task bar yok, mouse tek tuşlu)

Bunu söylerken ciddimiydiz ?

TaskBar derken:) Hani Şu Başlat ve Saatin Olduğu Uzun Çubuk mu:S
    Biz Ona Mac OS X de Dock Dioruz :) Bir Nevi Başlat Menüsüdür
    Mause Tek Tuşlu :D İlk Dafa Duyuyorum iMac Kullandım Kaç Bin Kere
    Mighty Mause Farklı Bir Olay..
    Yani
    Atuıyorum Mausun Ucuna Basın Direk Siteye Girek Ortalarında Sağ Basın Sağ Click Gibi Yapar Biraz Hassasiyetli
    Ayrıca Sağa ve Sola Bastığıında Ayrımı var :)

Lütfen YANLIŞ Bilgi Vermeyelim...
    Ayrıca Windows'a Bende Alışıpım fakat BootCamp Die Bişey var Apple.ın Onda İstersek 3 Sistem de Kurabiliyoruz
    Vista ve XP veya Linux Kurabiliriz

EKLEME: Air ve MacBook ların Mause ları ise tek tuş gibi Tasarım dan Öle Gözüküyor Fakat Gidin Deneyin 2 Tuş O :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 5 Ekim 2008; 22:11:38 >

• macbook air bimeks te var ben inceledim bi git gör istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoalp

macbook air bimeks te var ben inceledim bi git gör istersen

Kötü mü Diyorsun İyimi:)
    Ben Çok Gördüm Çok Kaldırdım
    Apple Perge&Troy&Artı
  • quote:

Macbook Air aşırı derecede pahalı ve fiyatını haketmeyen bir ürün. Mac OS da öyle harikalar yaratan bir OS değil. Hele hele windowsa alışan biri için çok sıkıcı (task bar yok, mouse tek tuşlu)

/>
  • Macfanlarıda hemen geri savunmaya geçmiş.
    Bende 13.3" macbook var core2duo 1.83ghz
    Üzerinde Leopard ve Win XP SP3 kurulu
    Kalkıpta bana mouse 2 tuşlu demeyin, laptoptaki mouse tek tuşlu! Banane iMac den? Laptopa mouse bağladıktan sonra anlamı kalmıyor ki taşınabilirliğin.
    Dock ile taskbar kıyaslanamaz bile. Taskbarın kolaylığı mac os da yok. F9 a basmadan programlar arası geçiş yapmak zahmetli (Elma + TAB ile kim uğraşıcak). Programları tam ekran yapmak bile zahmetli. Açın safariyi basın yeşile, kafasına göre ekranı kaplıyor.
    Mouse ın 2.ci tuşu için KNTL tuşuyla birlikte mouse a basmak lazım macbook ta, oldukça iğrenç bir kullanım. Ha ayrıca DEL tuşu yok klavyede, backspace var ama ikisi aynı şey değil! Dosya silmek için del tuşunu kullanamıyorsunuz yani. Her seferinde çöpe taşı, sonra sil ölme eşeğim ölme!
    Windows XP kurduğum halde kullanmıyorum macbook u çünkü klavyesi berbat. Tuşlara hafif basınca bazen basmıyor ve kelimeleri eksik yazıyorsunuz. E sert sert basacaksam nerde kaldı o aletin narinliği, zerafeti?

• quote:

Macfanlarıda hemen geri savunmaya geçmiş.
    Bende 13.3" macbook var core2duo 1.83ghz
    Üzerinde Leopard ve Win XP SP3 kurulu
    Kalkıpta bana mouse 2 tuşlu demeyin, laptoptaki mouse tek tuşlu! Banane iMac den? Laptopa mouse bağladıktan sonra anlamı kalmıyor ki taşınabilirliğin.
    Dock ile taskbar kıyaslanamaz bile. Taskbarın kolaylığı mac os da yok. F9 a basmadan programlar arası geçiş yapmak zahmetli (Elma + TAB ile kim uğraşıcak). Programları tam ekran yapmak bile zahmetli. Açın safariyi basın yeşile, kafasına göre ekranı kaplıyor.
    Mouse ın 2.ci tuşu için KNTL tuşuyla birlikte mouse a basmak lazım macbook ta, oldukça iğrenç bir kullanım. Ha ayrıca DEL tuşu yok klavyede, backspace var ama ikisi aynı şey değil! Dosya silmek için del tuşunu kullanamıyorsunuz yani. Her seferinde çöpe taşı, sonra sil ölme eşeğim ölme!
    Windows XP kurduğum halde kullanmıyorum macbook u çünkü klavyesi berbat. Tuşlara hafif basınca bazen basmıyor ve kelimeleri eksik yazıyorsunuz. E sert sert basacaksam nerde kaldı o aletin narinliği, zerafeti?

Git Bak Air a Tek Tuşlu mu

• Air beş tuşlu olsa ne yazar? Mac os gene mac os, del tuşu gene yok, taskbar gene yok. Windows yüklenebilir olması birşeyi değiştirmiyor benim için. Sırf mac olduğu için zaten tonla para veriyorsun, mac olarak kullanmadıktan sonra ne anlamı kaldı?
    Mac os gibi değişik arabirim denemek istiyorsa canınız gidip Linux de deneyebilirsiniz, ubuntu mesela.
    Ha yok ince olsun, eşşek yüküyle para vereyim tarz olsun diyorsanız o sizin bileceğiniz birşey
    O paraya çok daha güçlü bir laptop alabilir insan.
  • bu konuda sana katılıyorum arkadaşım bence mac işetim sistemleri ve bilgisayarları o parayı haketmiyor ben işte mac kullanıyorum evdede linux (pardus) kullanıyorum linuxlar bence mac os lardan çok daha iyi öyleki linux ve xp yi aynı bilgisayarda kullanıyordum sonra xp yi silip tek işletim sistemine döndüm linux özgürlük demek ya... şimdi arkadaşlar kızacaklar ama mac aptallar içindir sakın hakaret olarak algılamayın bu mac için söylenen bir laftır bu lafı herkes bilir alında mac kullananlar hele grafikerler daha çok bilir sakın kızmayın o laf ortalıkta dolaşır ondan dedim mesela g5 derler manyak birşey derler konfigürasyon olarak vallah ben o paraya değil manyak süper ötesi pc yaparım ki intel işlemciye geçtikten sonra birde üstüne windows la beraber kampanyalı olarak satılmaya başlayınca alınması için hiçbir gerekçesi kalmıyor

• Aptal değilde Dumb desek daha doğru. Bu kelimenin birden çok anlamı var aslında.
    Amerikalılara hitap eden birşey mac. Herşey onlar düşünülerek hazırlanmış. Mümkün olan en kolay şekilde OS kullanılabilsin diye. Hatta bu hınzır amerikanlar yanlışlıkla del tuşuna basıp dosya mosya silmesin, sonra bize dava açmasın diye DEL tuşunu koymamıştır macbooka. İlle dosyayı sürüklemek lazım çöp kutusuna. İlkelliğe bakarmısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.