Bildirim
iphone camı kırık yardımmmm!!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: magmasters
bi arkdasran iphone alıcam fakat camı kırık ekran işlev yapmıyor.camı kırılması garanti kapsamına girermı.girmez ise yapaılması ne kdar patlar bana
Camın kırılması garanti kapsamına girmiyor. -
o aletten hayır gelmez bnce alma derim -
ALLAH ALLAH İNANIN ŞAŞIRDIM YURT DIŞI ÜRÜNÜN GARANTİSİ GEÇMEZKİ ABD YEMİ YOLLIYCAN TELEFONU ANLAMADIM IPHONE YASAL SATIŞI YOK TURKİYEDE NE GARANTİSİ -
yani alicengiz doğru söylüyor ne garantisi yaa türkiyede yasal olmayan bi cihazın hangi garantisinden bahsediyosunuz... -
turkıye bilkom apple da iphone satısları vardır evet turkıyede garantisi yokmus -
Benim iphone un da ekrani kirildi.
Ekranin nasil ve nerede degistirilebildigini, kaca patladigini bilen var mi acaba? -
apple servisine bi sor istersen belki touchların ekranı uyumludur???? -
Iyi fikir aslinda, boyutlarini inceledim ayni.
Ogrenir ogrenmez neticeyi aktaririm size, hepimizin bilgisi olsun zira bu meret cok kirilgan... -
Bildiğim kadarıyla olmuyor arkadaşım ekran yapıları aynı gözükse de farklı aslında iphone da cam, lcd, digitizer bitişik... touch da ise cam, digitizer ve lcd'den ayrı...!
Yapabiliyorsanız amerika dan bu ekranı getirtmek en mantıklı hareket... İkincisi de cihazınız artık elinizi kescek derece de kotu haldeyse ben kendi camımı zor da olsa 3 saat gibi bir surede kazıyarak ayırmayı başardım, şu an kullanıyorum ve gayet mutluyum ama yine de cihazın karizması gitti diye ekran almayı düşünüyorum... Karar sizin; bu arada amerikadan getirirseniz tahminimce fiyatı 140$ + kargo= 160-170$ eder...
Saygılar... -
piyasa da yoksa ya fiyatı kasmışlar iyice 290 dolara yeni tel alırsın
-
quote:
Orjinalden alıntı: susella
290 dolara değişiyor sizin icin değermi bilmem cihazi kaca alacagina bagli
Kim neyi 290$ dolara değiştiriyor?? ABD de yaşıyorsan eğer bir apple store a gidersin evet 290$ dolara değil 250$ a değiştirirsin fakat Türkiye de isen böyle bir şansın zaten yok.! Apple store lar ne iphone camı getirir ne de iphone camı takarlar...
Dediğim gibi kardeş 140$ a alırsın paşalar gibi eline gelmesi 160-170$ ı bulur... Sonra gidersin taktırırsın ya da kendin takarsın, yapılmayacak bir şey değil vidyoları var her tarafta..
Saygılar...
-
lütfn fiyat verirken biraz araştıralım ifixit . com da 30 dolara cam satışı var 7-10 gün arası kargoda 30 dolar 60 dolara problem çözülüyor benm cihazımın ekranı kırık fakat bu işlerle uğraşmak istemiyorum ama uğraşmak isteyen varsa fiyatıda verdim siteyide (sie açıldıktan sonra arama motoruna iphone yazın 2. sayfada sadece cam var) -
Cam dediğimiz komple lcd&digitizer arkadaşım... ayrıca iphone için sırf cam diye bir şey yok... site vermişin ama araştırmamışın bile...
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 3 Mart 2008; 21:22:38 > -
http://www.gethightech.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=IP-2085&Category_Code=IPHONE
Bu adresten isteyen alır ve kendi takabilir kolaylıkla... -
quote:
290 dolara değişiyor sizin icin değermi bilmem cihazi kaca alacagina bagli
zaten alet 400 dolar dostum.. alma bence eğer 290 dolarsa.. git sıfır iphone al :) -
quote:
almak onemli değil onemli olan takabilmek nekadar kolay acıyor video da keske gosterdigi kadar kolay olsa adam 2dk da bi iphone acıyor yanlarını acarken daha once kendisinin baya ugrastıgı belli elindeli plastik ekranın altında geziyor sanki acıyormus gibi yapıyor buda lcd yi pazarlama yontemi sanırım tabi cabası biz burdan uzaktan cekim oldugu icin yanındaki kasma izlerinide goremiyoruz ole haldur huldur acılsaydı yere dusurdugumde 40 kere parcalara ayrılmıstı bu lnki merakla takip edicem alıp yapan olursa bizde alcaz
Arkadaşım gerçekten çocukça konuşuyorsun... Açmak kolay sadece dikkat gerektiren bir iş! Düşürdüğünde tabi ki 40 kere parçalara ayrılmaz çünkü her vida farklı yerlerde ve bir bütünü tutmuyor Her parça ayrı bir şekilde kasaya monte edilmiş...Pazarlama yöntemiyle hiç bir ilgisi yok bunun başka yerlerden de insanların kendi çektiği vidyoları seyredebilirsin biraz araştırıp... Ayrıca Türkçe kullanımına dikkat edersen sevinirim.
Saygılar...
-
iphone camlarini Girisim Bilgisayar firmasinda değiştiriyorlar. 2G 150€ 3G 90€ idi.www.girisimservis.com dan ulaşabilirsiniz.
ÇEVREMİZİ KORUYALIM
İyi günler -
en ıyısı ısıbılenden yardım almak bence. -
reklam kokan hareketler bunlar ..
konu hortlamış
Benzer içerikler
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- whatsapp donuyor
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- başkasının apple kimliği ile neler yapılır
- iphone şebeke az çekiyor
- iphone 17 ultra
- apple beta
- en iyi kılıf markaları
- iphone fotoğraftan nesne silme
- iphone 11 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X