Şimdi Ara

İphone Beyaz Renkte solma oluyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle salı günü vodafone bayiinden 16gb 3gs alıcam fakat beyaz renk geliceğini söylediler, bikac yerde zamanla pembelesiyor fln demişler arka kapak ne kadar dogrudur bilemiyorum , siyah dahamı dayanıklı , biraz daha bekleyip siyahmı alsam acaba ?

• Iphone 3g 8gb kullanıyorum 8aydır ,arka tarafında solma olmasada kılıfla kulladıgıma ragmen sanki plastik pul pul dökülmüş gibi renk çıkmaları var.Yani elektronik üründe biraz şansa bağlı.
  • bu düşünceden dolayı bende siyah aldım..ama hala aklımdan çıkmıyor beyazı
  • Ya bende 3gs var siyah gunese tutunca arkasi lacivert oluyor siyahliktan cikiyor bu normalmi
  • beyaz bende var hiçbir sıkıntı yok.
  • ayrıca pembeleşen beyazların eski haline gelmesinde çok basit bir yöntemin olduğunu duydum.alkolle temizlemek.risk almak isteyen deneyebilir.ama daha az riskli yöntem beyaz iphone'unuz için invisible shield almanız olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOROCK_LP -- 11 Ekim 2009; 13:17:38 >
  • Kullandığım ilk kılıf telefonumun arkasında siyah lekelere yol açmıştı ve lekeleri uzunca bir süre uğraşmama rağmen nemli bezle çıkaramamıştım. İnternette yaptığım araştırmalara göre alkolle temizlik çözümü öneriliyordu. Şansımı kolonya yönünde denedim, kesinlikle işe yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafam karışmış durumda , anladığım kadarıyla beyazlarda lekelenme ve solma olması yüksek muhtemel siyahı beklicez mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaydee

Kafam karışmış durumda , anladığım kadarıyla beyazlarda lekelenme ve solma olması yüksek muhtemel siyahı beklicez mecbur

Fakat kılıfı değiştirerek leke probleminden kurtuldum. Siyah renk parmak izini ve tozu gösteriyor, beyaz renk de zamanla kirleniyor.
  • Siyah İphone'ye Shield uyguladım, ne parmak izi var ne de toz
  • ben beyaz almayı düşünüyorum ama dediğim gibi ya alkol ile temizleyeceğim veya invisible shield uygulayacağım.
  • peki invisible shield uygulayınca dokunmatik ekranda bi problem oluyormu ? Kolay soyulma fln oluyomu bidde hangi markayı onerirsiniz ?
  • invisible shield i bende merak ediyorum ne kadar dayanıyor ve kullanıslımı ?
  • sadece beyaz var bende dayanamayıp beyazı alıcam en sonunda ama korkuyorum işte
  • 1 bucuk aydır siyah 3GS'de i.shield kullanıyorum bikere çok zahmetli bi iş 2 kere değiştirttik olmadı diye parasız sonra adam yaptı yine yanları kalkıyodu bende amaan dedim kalkan yerleri kestim şuan gayet iyi ve kalkma yok goruntu guzel dokunmatk normal hiç bi fark yok ama invisible shield'ın bi süresi oldugu kesin 7-8 ay falan dayanır herhalde daha fazlası biraz zor çünkü yanların bakımı zor cart neyse cok guzel bi mal bu i.shield tavsiye ederim ama cokta zahmetli ve eziyetli bi iş
  • 1 saate yakın sürdü güzelce uyguladım...

arka tarafta ufak tefek hava kabarcıkları kalmıştı 2-3 gün sonra hepsi gitti hava kabarcıkları kendi kendine yokoldu...
    ekrana zaten MAT bir koruma kullanıyorum o yüzden yapıştırmadım...
    kenarları ise kestim baktım cebe gire çıka devamlı kalkma ihtimali var...

suan cok memnumum...
  • nette 58tl fln fiyatı daha uygunu yokmudur bunun , yada illa zagg mı almamız gerekiyor dierlerinin bi zararı oluyormu ?
  • http://www.sahibinden.com/iphone_3g_cift_tarafli_ekran_koruyucusu_koodmax_-81WQQaXQQ17656614WQQpXQQdisplayitem?keyword=iphone
    burada 2.90 a var mesela :) zagg ın fiyatı bana baya bi uçuk geldi hemde baloncuk olma riski var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion
    Ya bende 3gs var siyah gunese tutunca arkasi lacivert oluyor siyahliktan cikiyor bu normalmi

?
  • quote:

quote:

Ya bende 3gs var siyah gunese tutunca arkasi lacivert oluyor siyahliktan cikiyor bu normalmi

?

aynen ya bnm ki de evde veya normal ortamda bakınca siyah
    ama güneşin altına tutunca arka kapak lacivert oluyo (füme gibi)

herkeste olur zannediyorum siyah kapaklar denesinler toz boya yoğun olarak kullanılmamış dolayısıyla ışıklı ortamda rengi açık gözüküyor.

tıpkı sarının güneş altında beyazımsı gözükmesi gibi..
    veya yeşilin açık yeşil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.