Şimdi Ara

Iphone batarya kafayı yedi... Neden acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıldır 3GS kullanıyorum, ortalama hergün şarja takıyorum, yani yuvarlarsak 400 şarj falan olmuştur.

Arasıra telefonu şarja taktığımda, pil yüzdesinde sapıtmalar oluyor. mesela yüzde10 da takıyorum, birden 40 a yükseliyor, falan...

Bazende, telefonu takıyorum şarja, normalde batarya simgesinin içinde yıldırım işareti olması gerekirken bir müddet sonra (yüzde 40 falan..) simgede kablo işareti çıkıyo ve şarjı kesiyo anladığım kadarıyla.

Son olarak, telefon yüzde3 iken prize taktım(orj. şarj cihazı) birden yüzde 100 oldu ve batarya simgesinde kablo işareti vardı. Kapadım açtım, bilgisayara bağladım, ordada durum aydı.

Acaba bu durumlar software ile ilgilimidir, yoksa pil ömrü bittimi? Ha birde bu anormallikler, telefonla çok oynamışsam ve ısınmışsa oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 12 Aralık 2010; 4:40:02 >

• 3GS var neden 3.1.2
  • hocam bi restore edin anlasılan uzun süre Restore yapılmıyor
  • yaa sormayın şu aktivasyon kartı bi türlü alamadığım için restore yapamadım. cihaz yurtdışı sim kilitli idi

3.1.2 kullanan sayılı antikalardanım heralde ;)
  • bu arada; aniden yüzde 100 olduktan sonra telefonu kullandım açık ama 100 den aşağı hiç düşmedi batarya, birkaç saat sonra aniden kapandı.
  • son durum şöyle: kapandıktan telefonu açtım yüzde 8 iken prize taktım ama bir müddet sonra kapanmış telefon...
  • 4.2 yükle jb var zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden hep aynı telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

bu arada; aniden yüzde 100 olduktan sonra telefonu kullandım açık ama 100 den aşağı hiç düşmedi batarya, birkaç saat sonra aniden kapandı.

custom firmwarede aktivasyon kartına ihtiyacın yokki.4.0a geçtiğimde ben hiç at&t kartı takmama gerek kalmamıştı.restore dene.öbür türlü batarya problemi heralde
  • custom fw yapıca aynı zamanda unlock da oluyomu telefon. benimki yurtdışı

4.2 nin custom ı varmı? unlock varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

bu arada; aniden yüzde 100 olduktan sonra telefonu kullandım açık ama 100 den aşağı hiç düşmedi batarya, birkaç saat sonra aniden kapandı.

custom firmwarede aktivasyon kartına ihtiyacın yokki.4.0a geçtiğimde ben hiç at&t kartı takmama gerek kalmamıştı.restore dene.öbür türlü batarya problemi heralde

bi arkadaşınkini 4.1 JB yaptık att kart istemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.