Şimdi Ara

iPhone aylık kaç GB 3G yada EDGE internet paketi kullanıyorsunuz, yetiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler, iPhone' lara en uygun internet paketini arıyorum. Her operatörün ücretlendirmesi ve aylık kullanım limiti farklı. Şuan en uygunu Avea sanırım, 4GB 3G hızında, sonrası ise Edge hızına düşüyor elbette sınırsız oluyor yani.

Fakat şu zamana kadar kullanan arkadaşlar, bir ayda kaç GB kullandıklarını belirtebilir mi?

Açıkçası bana şu özellikleri karşılaması yeterli: Gün içinde;
    - sabah 8 akşam 12 saatler arası WhatsApp kesinlikle kullanacağım
    - Arada bir 3G ile safari'den bir şeyler araştıracağım, foruma gireceğim. Taş çatlasa 1 saat kullanırım bunu.
    - Youtube' dan en fazla 2-3 video izlerim 3'er dakikalık.
    - FaceTime üzerinden görüşme yapacağım, günde 10-15dakika rahatlıkla yaparım (EN ÖNEMLİ KISIM BU)

Bunlara göre sizce aylık kaç GB harcamam olur, FaceTime' ın çok götüreceğini biliyorum ama 4GB 3G hızında internet yeterli olur mu?

• Hattınız faturalı ise,Avea sınırsız paleti en mantıklısı olur.
    4 gb,bahsettiğiniz kullanım için yetersiz olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha unuttum,ben ayda ortalama 7-8 gb harcıyorum.
    Youtube,radyo,face,sörf...gibi kullanımlarım oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

İyi geceler, iPhone' lara en uygun internet paketini arıyorum. Her operatörün ücretlendirmesi ve aylık kullanım limiti farklı. Şuan en uygunu Avea sanırım, 4GB 3G hızında, sonrası ise Edge hızına düşüyor elbette sınırsız oluyor yani.

Fakat şu zamana kadar kullanan arkadaşlar, bir ayda kaç GB kullandıklarını belirtebilir mi?

Açıkçası bana şu özellikleri karşılaması yeterli: Gün içinde;
    - sabah 8 akşam 12 saatler arası WhatsApp kesinlikle kullanacağım
    - Arada bir 3G ile safari'den bir şeyler araştıracağım, foruma gireceğim. Taş çatlasa 1 saat kullanırım bunu.
    - Youtube' dan en fazla 2-3 video izlerim 3'er dakikalık.
    - FaceTime üzerinden görüşme yapacağım, günde 10-15dakika rahatlıkla yaparım (EN ÖNEMLİ KISIM BU)

Bunlara göre sizce aylık kaç GB harcamam olur, FaceTime' ın çok götüreceğini biliyorum ama 4GB 3G hızında internet yeterli olur mu?

Bende senin gibi kendime sinirlama getiriyordum ama olmuyor :D
    aylik 1 gb internet harcarken, bu ay 4 gb oldu.. :D
    6 gb veya 8 gb kafan rahat olsun ben oyle yapiyorum

• Avea 500dk her yone, her yone 5000 sms , sinirsiz internet 20 tl oduyorum kafam rahat :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Avea 500dk her yone, her yone 5000 sms , sinirsiz internet 20 tl oduyorum kafam rahat :P

Faturali mi hocam hattiniz

• Avea sinirsiz netim var 20 lira no problem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Avea 500dk her yone, her yone 5000 sms , sinirsiz internet 20 tl oduyorum kafam rahat :P

Hocam çok iyiymiş, faturalı mı kullanıyorsunuz ve hangi tarife/paket link atabilir misiniz?

• Avea GSMobile'ın 21'lik tarifesini kullanıyorum 250 dk heryone 250sms her yone 250 mb interneti var birde. Bende üzerine 1 GB internet paketine 6 ay kullanma taahhütü verdigim zaman 9,5 tlye denk geldi. Çoğu zaman yettiği de oluyor yetmediği de :)

• Avea 1 gb ile video müzik falan dinlemem internetten 3G'yi kapatıyorum edge ile kullanıyorum bana fazlasıyla yetiyor.
    Acil bir işim varsa açıyorum 3G'yi çatır çatır kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kristal_23

quote:

Hocam çok iyiymiş, faturalı mı kullanıyorsunuz ve hangi tarife/paket link atabilir misiniz?

SEÇ 500 tarifesi ama şuan yok öyle bir şey,şimdi sadece 500 dk 20 tl.

• Facetime yapamazsınız 3g ve edge üzerinden..tabi jailbreak yoksa yada alternatif olarak tango yada skype kullanmıyorsanız.. Ben turkcellin ben yaptim paketine(500dk) ek 500mb ekliyorum bi de 250 mb yapıyorum toplam 750 nadir yetmediği oluyor 50mb ek paket ile çıkıyor bi ayda ve yaklaşık olarak aynı şeyleri yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

Facetime yapamazsınız 3g ve edge üzerinden..tabi jailbreak yoksa yada alternatif olarak tango yada skype kullanmıyorsanız.. Ben turkcellin ben yaptim paketine(500dk) ek 500mb ekliyorum bi de 250 mb yapıyorum toplam 750 nadir yetmediği oluyor 50mb ek paket ile çıkıyor bi ayda ve yaklaşık olarak aynı şeyleri yapıyoruz

İphone 4s ve 5 de 3G üzerinden konuşabiliyorsunuz.

Kuanimim sizinkine benziyor FaceTime haricinde. Ben sınırsız 2 gb Kotali kullanıyorum ama bana yetmiyor şahsen. Cogu zaman internet hızı düşüyor 1 hafta kala sifirlanmasina.

• Vodafone limitsiz(şu ilk zamanda çıkan 8 tl lik tarife) ile 12gb yi gördüğümü bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 19 Aralık 2012; 10:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

Avea sinirsiz netim var 20 lira no problem

Sınırsız derken bu paraya 3G data bağlantısı ise çok iyi .

Ama Edge ise beş para etmez bence.Bana yetiyor ,hiç yoktan iyi diyeceksindir.Ancak edge hızı ile bu cihazları kullanmak tam işkence .

• türkcell 4gb paket yetiyor bana

• 4 gb zar zor yetiyor. Kota düşmanı alet resmen.
  • Sinirsiz int kullaniyorum kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Sinirsiz int kullaniyorum kafam rahat

Hangi paket oluyor mu tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Sinirsiz int kullaniyorum kafam rahat

Hangi paket oluyor mu tam olarak?

Hocam ben aveayim. Faturasizdan faturaliya gectim sinirsiz int hediye ettiler.
    1000 dk heryone konusma + sinirsiz internet 30 tl oduyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.