Şimdi Ara

Iphone Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone almayı düşünüyorum ama arızalanırsa neyapıcam onu düşünüyorum kara kara arızalanma olayı sık görülen bir aletmidir, birde üzerindeki 2mp kamera yeterli geliyormu gerçektende?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Ağustos 2008; 9:42:50 >

• 2mp kamerası çoğu 2mp den daha iyi (geceleri performansı yerlerde sürünüyor tabi).Sanırım ekranın kalitesinden kaynaklanıyor.Çekilen fotoğraflar cihazda güzel görünüyor.

Arıza olayına gelince,tabi ki yeni nesil cihazlar biraz hassas,eski telefonlar gibi kullanmamak gerek.Ama istenmeyen bir durum olursa - donanımsal sorunlar hariç tabi - çoğunu kendiniz bir pc ile halledebilirsiniz.Forumda detaylı bilgiler mevcut.

-Donanımsal sorunları da çözenler mevcut piyasada.Tabi çoğu fahiş fiyat istiyor.
    -Apple ürünleri sık sık arızalanmaz,kullandığım apple ürünlerinin hiçbiri arızalanmadı Allaha şükür
  • Öncelikle düşürmediğin taktirde orun olacagını zannetmıyorum + yazılımlarken cihazı yarıda bırakmadıgın sürece genelte bütün hatalar bu sebeblerden dolayı gelıyo alıp adam gibi kullanırsan hiç bişi olmaz adam gibi içini söken varsa o cihazın ne kadar dayanıklı yapıldıgını görmüştür ve hassas konusu pek gecerlı degıl bu cıhaz için kafa üstü düşmesin yeter camera olayına gelırsek gece evet kötü flash olmamasından olan bi negatif bir durum ama gündüz kendinizi şaşırtabılecek kadar güzel resımler almak mümkün bu cihazda bana yeterlımı dersenız resım cekıcem fazla bişi beklemıyorum dersenız yeter hemde tam anlamıyla yeter umarım acıklayıcı olmusumdur bu konuda sana arkadasım eger gercekten böyle bır cıhaza ihtiyacın varsa hiç durma al ama dedıklerım gecerlı tabıkı kolay gelsın alırsanda şimdiden hayırlı olsun....saygılar...

• arkadaşım iphone arıza yaparmı demişsin sen bi düşün bakalım 3.5 inçlik ince dokunmatik lcd ekran lı wifi li mikro elektronik parçalı ve saymadığım daha bir dünya özelliği olan bir telefon düşün, düşündünmü tamam o zaman şimdi gelelim arıza yaparmı yapmazmı; rutubetli ortamda tutarsan ki biz türk erkeklerinde genel olan aşırı ter ve birde o telefonu dar kotunuzun cebinde taşıyorsanız. sert ve hor şekilde kullanırsanız yere düşürürseniz suya maruz bırakırsanız özellikle tozlu ortamda bırakırsanız arabanızda ön konsol ile cam arasına koyarsanız hele birde güneşli ise hava bunuda yaparsanız evet iphone niz arıza bolca yapar ki ben günde en az 10 tane rahat tamir ediyorum 5 tanede ruhuna el fatiha okuyorum şimdi sen iyi düşün ve ona göre almak yada almamak gibi bir tercihde bulun saygılar arkadaşım. Dip not: ( bir ihtimal de olsa bunca yazdıklarımdan sonra alırsan bu cihazı ve bozulurda tamiri imkansız olursa ben yedek parça ihtiyacı olarak o cihazı alırım benide unutma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigel55 -- 3 Ağustos 2008; 21:33:41 >

• Benimde cihazım bugün alt kısmı yere çarpacak şekilde düştü..Ve şimdi ses gitmiyor karşı tarafa...Aynı zamanda home tuşu çalışmıyor..Çözüm önerisi ne olurdu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

Benimde cihazım bugün alt kısmı yere çarpacak şekilde düştü..Ve şimdi ses gitmiyor karşı tarafa...Aynı zamanda home tuşu çalışmıyor..Çözüm önerisi ne olurdu ?

alt bölümde sorun var demekki teknik servis yolu gözüküyor geçmiş olsun
  • okadar açıklayıcı cevaplar vermişki herkes merak ettiğim bir nokta kalmadı pek. önce herkese teşekkür ederim.
    Bahsettiğim arıza olayı bazı cihazlar kolay arıza yapabiliyor bunu kastetmiştim, yoksa elbette elektronik bir aleti yere düşürürsek zarar görür..

tekrar teşekkürler yanıt veren tüm arkadaşlarıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım acıklayıcı olmusuzdur arkadasım ama arıza yapcak korkusunada boyle bır cıhazı alamamak gibi bir hata yapmam sahsen adam akıllı dedıgımız gibi kullanılırsa hıcbırsey olaagını sanmıyorum kolay gelsın
  • Artık şu cevabımı belirgin,klasikleşmiş ve kendini tekrar eden her konunun altına yazacagım arkadaslar!
    Sorumlular kusuruma bakmasın lütfen!!

Donanımhaber`de her kategoride binlerce konu ve bu konulara karsılık binlerce cevap var.
    Siz eyy arastırmaya,check etmeye üşenen,birşeylerin zaten varoldugunu bile bile inadına yaparcasına hareket eden,armut piş ağzıma düş mantıgındaki arkadaslar;Artık şu huylarınızdan vazgecseniz diyorum.
    ARAŞTIRIN,MERAK EDİN VE SORGULAYIN!
    lütfen forum daha fazla kirlenmesin!!
  • bodur 5 senedir bu forumdayım senin gibi 100lerce sözde duyarlı insan eskittim, duyarlılıklarımla ilgili imzalarımdan veya nickim üzerinden bilgilere araştırıp ulaşman mümkün.
    forumda bu tarz başlıklar herzaman açıldı herzamanda açılacaktır. Kişisel sorunlara kişisel cevaplar beklenir. yanlış olduğuna inandığın başlıklarda mesaj atacağına şikayet et yönetim en iyi şekilde değerlendirir şüphen olmasın.

quote:

Orjinalden alıntı: bodur

Artık şu cevabımı belirgin,klasikleşmiş ve kendini tekrar eden her konunun altına yazacagım arkadaslar!
    Sorumlular kusuruma bakmasın lütfen!!

Donanımhaber`de her kategoride binlerce konu ve bu konulara karsılık binlerce cevap var.
    Siz eyy arastırmaya,check etmeye üşenen,birşeylerin zaten varoldugunu bile bile inadına yaparcasına hareket eden,armut piş ağzıma düş mantıgındaki arkadaslar;Artık şu huylarınızdan vazgecseniz diyorum.
    ARAŞTIRIN,MERAK EDİN VE SORGULAYIN!
    lütfen forum daha fazla kirlenmesin!!

• Doğru ve kendini bilen kişi kendini sorgulamaz ve emin adımlarla yürür..
    Özellikle belirttim sanırım sen dikkat etmedin.
    ``Sorumlular kusuruma bakmasın lütfen!! ``
    Yani burada kastım forumun,kategorilerin ve konuların bu hale gelmesinden sorumlu olan kişiler,
    sen veya bir baskası degil...
  • Merhaba Arkadaslar

Sizlere benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim..

Iphone 3GS 16 Gb kullanmaktayım.. Kamerası açıkken üstteki kapatma / uyku moduna getirme tuşuna bastım görüntü tamamen gitti.. sanki telefon kapaliymis gibi gözüküyor ve o an da sanki telefonda bir uygulamanın içerisindeymisim gibi telefon ısınma yapıyor.. sarja takiyorum tık yok.. aradan 4-5 saat gectikten sonra tekrar sarja takiyorum bu sefer sarj olmaya basliyor ve aciliyor ama daha onceki sarji tamamen bitmis bir vaziyette karsima cikiyor.. bu olay 3 defa basima geldi.. Telefonu alalı daha 2 ay oldu..

Bu sorunum hakkında yardımlarınızı bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.