Şimdi Ara

Iphone aranıyor..., restore(-1 hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, telefonumda hat birdenbire gitti aranıyor yazısı çıktı. Ben de apple'ın kendi sitesinde yazılanları denedim bi sonuç alamadım. Ağ sıfırlama, uçak moduna alıp geri açma vs. Yazılım güncel değildi güncellemeye çalıştığımda hep hata verdi. Itunnes'tan da güncelleme yapamadı. Telefonu yedekledim, restore ediyim dedim ama şu anda Iphone adlı Iphone a geri yüklenemedi, bilinmeyen bir hata oluştu(-1) hatasını alıyorum.Telefonum restorede kaldı. Açılmıyor hiç bi türlü itunnes yazısı geliyor sadece. Belki birinin başını gelmiştir. Çözümü olan var mı? :(

• Benim başıma geldi. Suya düşürdükten sonra oldu bende. Bütün özellikleri çalışıyordu sadece aranıyor yazıyordu. Birçok şey denedim olmadı. En son sıfırlayınca aktive olmadı. Sıfırlamasaydın iPod niyetine kullanırdın. zannımca sim kartı ile şebeke arasında iletişime yarayan çip bozulmuş. O yüzden hiç bi şekilde cihazın seri nosu imei si çıkmıyor bu yüzden cihaz aktifleştirilemiyor. Bazı telefoncular ısıtılınca çipin düzelebildiğini söylüyorlar. Ben denedim düzelmedi. Telefon Gül gibi yatıyor artık. Sadece yedek parça :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat Mahkumu S kullanıcısına yanıt
    Garantiye yollasam sonuç alır mıyım acaba fikrin var mı? Suya düşürme falan olmadı bende. Kendi kendine gitti hat.
  • natefisherjr N kullanıcısına yanıt
    Dene. Bişey kaybetmezsin :)

• frosty9 kullanıcısına yanıt
    Umarım değişim yaparlar ya şu an başka telefonum da yok kaldım telefonsuz. Bekliyorum işte.
  • Aynı sorun bende oldu tek fark ben restore etmedim. Gatanti kapsamında cihaz değişti

• frosty9 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler umarım bi sorun çıkmaz :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -1 hatası donanımsaldır, garantisi varsa gönderin servise.

• Telefon garantisi olduğu için yeni iphone verdiler. Başına bu durum gelen olursa garantisi varsa versin.
  • natefisherjr N kullanıcısına yanıt
    Kardesim , benim de *#06# yapinca imei cikmiyor ama hakkinda kisminda modem firmvre imej falan her sey yaziyor restore edeyimmi

Sol ses kisma tusunda cerceve catlak var degisim olur mu

Olu piksel sorun u da var

İphone 6

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.